Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Jak wszedłem na tą stronę to się przeraziłem! Jak taki szczyl może mieć średnią 2.0
przecież on nawet na 1 nie zasługuje!!!!!!!

użytkownik usunięty
karnifex

ke$ha...gaga...bieber..­.ALL MUST DIE! - Tekst zmodyfikowany, ale jaram się tym od wczoraj xD

and u

karnifex

no jak dosłownie za nic dają u 1/10 to się nie dziwię chyba źle zrobiąłm , ze dałam 10/10 bo może aż taki świetny to on nie jest ale OK

YouBetterLookAtYourself

skoro jest OK to powinnaś dać 6 lub 5.
przecież 10 to ktoś wybitny. sama siebie pogrążasz.

Shenanigans

ale zostawię, bo mam prawo dać mu 10/10 jak inni 1/10

YouBetterLookAtYourself

tak, ale raz piszesz tak, a raz inaczej. Chyba sama się pogubiłaś w tym całym trollowaniu. Przykro mi, ale bark ci inteligencji i sprytu na dobrą prowokację.

karnifex

Ma tak wysoka note bo jego fanki daja 10

karnifex

zgadzam się jest beznadziejny

karnifex

Ta nota jest stanowczo za wysoka. Cieszę się jednak, że jest tu tak dużo nas- Antyfanów, bo w przeciwnym razie mogła by być o wiele większa... Pokemonów nie brakuje wszak wokół.

zapatrzona_w_slonce

Boże...

Stwórzmy porównanie: Normalny fan bibera, wchodzi tylko tutaj po to, żeby wyrazić swoje zdanie(patrz YouBetterLookAtYourself ) a teraz weź sobie jakiegokolwiek trolla, anty-fana, który w każdym temacie biberka pisze po 20 postów hejtujących... Wybór, co jest bardziej znośne, jest oczywisty.

joshee

Trollom mówię zdecydowanie nie. Konstruktywnej dyskusji i wymianie poglądów- jak najbardziej tak.

joshee

uważam, że opłaca się tworzyć tematy takie jak ten, bo skoro bieber jest koszem na śmieci, to trzeba go zaśmiecać