czemu się tak nim zachwycacie?? Bo był biedny i się nad nim litujecie? No naprawdę nie rozumiem. Spiewa jak dziewczyna, a do tego ciągle poprawia sobie tę durną fryzurkę(bo przecież musi być idealna). Eh...
Według mnie on ma wspaniały głos i nie rozumiem co masz przeciwko niemu ?
no przecież go nie znasz! ja twoich idoli nie krytykuje więc wiesz.. pomyśl
a nie mów ! nikt się nad nim nie lituje ! był biedny fakt ale wiele osób
jest takich ! mi się akurat jego fryzura bardzo podoba ...=>
Jak mu lecą włosy na oczy to co ma zrobić ? bo przecież nie obciąć ! wiesz
jak on wygląda w krótkich ;/
no nic.. ja też go kiedyś nie lubiłam a teraz jestem jego fanką ;*
i zapraszam tu :
http://justinblove.blog.onet.pl/
poz ;p
A co? Nie mam prawa go osądzać? Ty też go osądzasz, chociaż go nie znasz :D(Ty dałaś 10, ja dałam 1 i się wyrównuje)
A co do moich idoli to proszę bardzo: napisz, że nie lubisz deppa, zobaczymy, kto będzie większością. I sama może "pomyśl, a nie mów". A zresztą co mnie obchodzi, jak ON wygląda w takiej, czy innej fryzurze. Piszę tylko, że MI SIĘ NIE PODOBA. Papa ;*
Nie nie masz.. Ja go osądzam przynajmniej w dobry sposób .. masz rację że
go nie znam .. ;p
Mogła bym napisać że nie lubię deppa ale po co ? inni go lubią i to się
liczy ! że ja go nie lubię to po co mam to na cały kraj głosić ?
poz.
pa ;*
no nie dokońca xd
nie no oczywiście masz prawo o nim mówić co tylko chcesz ale wiesz.. lepiej te gorsze żeczy po prostu zachować dla siebie ;)
Troche racji:)
Ja go kocham:*
Gorsze rzeczy zostawic dla siebie:) inni sie denerwuja:(
Sorry. Pisze na kompie, gdzie alt nie dziala:)
Pozdrodla fanow:D
Jak chcesz w zly to lepiej nie mowic:)
Osadzaj jak chcesz, ale sie nie chwal swoim glosem:)<lol>:)
Sorreczka:)
:D
Co do wspaniałego głosu, to wcale WSPANIAŁEGO nie ma! Obrażasz wiele osób z naprawdę wspaniałym głosem, np. Whitney Houston. Przy niej to jest co najwyżej przeciętny, piosenki jeszcze przeciętniejsze.
ehh?? skoro nie lubisz jego muzyki i w ogole jest dla ciebie nie fajny jak dla innych xP to po co wchodzisz na strony o nim go krytykujesz . nie rozumiem tego, nie lubisz goo . dobra spoko ale nie musisz odrazu po nim jeździ c xd
skoro jego nie lubicie to po co o nim piszecie xDhah możne mu zazdrościcie sławy?
bo inaczej nie mozna powiedzieć ... lol
I zaczyna się... Czemu zawsze gdy ktoś negatywnie oceni znaną osobę, zaraz pojawiają się komentarze w stylu: " Zazdrościsz i tyle"! Kompletnie tego nie rozumiem!
Okey, osobiście zazdroszczę sławy takim ludziom jak Depp. Nie zazdroszczę mu jakoś bardzo, bardzo, bardzo mocno, ale gdybym znalazła się naa jego miejscu nie byabym specjalnie nieszczęśliwa :)
Co innego w sprawie Biebera. Początkowo ni do niego nie miałam. Młody chłpak, może okaże się talentem i sympatycznym gościem... Ale jak usłyszałam jak on się zachowuje to zmieniłam zdanie. Uważa się za niewiaomokogo! A kiedy usłyszałam "Tworzę muzykę poważną nie to co M. Cyrus i Jonas Brothers" to wybuchnęłam śmiechem. Czym te kawałki się różnią? Proszę, powiedzcie czym bo jakoś nie bardzo wiem. Wszystko o pierwszej miłości w dodatku śpiewane tym dziecięcym głosikiem...
Jego wyglądu się nie czepiam, choć fakt- laluś. Nie jest też super przystojny i nie wygląda na swoje 16 lat. Nie rozumiem nad czym się zachwycać, ale okey. Każdy wygląda tak jak wygląda... Ale zachowanie to inna sprawa. Ta odpowiedź na propozycję Carey była ( delikatnie mówiąc) chamska.
Ehh, rospisałam się :) Ale przynajmniej nie będzie że 'za krótki':P
wolałbym zyc w rynsztoku i miec troche honoru niz byc jakims niedojebanym pseudo 16 latkiem wygladajacym jak pedal i spiewajacym jeszcze gorzej
hahah xD
nie rozśmieszaj mnieee!! ^^
a ty moze lepszy??
no nie powiedzialabym xD jak w takiej prostej sytuacji juz tak sie wyrazasz xD
nie wiem czy wiesz Xd ale o stylu sie nie gadaa XDa tym bardziej o guście xD
niech się ubiera jak cchce, niech śpiewa co cchcę , niech mówi co cchcę,'
nie masz co robićć ??!! ha to tylko potrafisz krytykować xD
hahaha xD
lol10
Nie mogę na to patrzeć... Jak można stawiać dosłownie po KAŻDYM zdaniu 'xD'?? Sądząc po tym,po lol na końcu oraz sugerując się nickiem wyglądasz na kolejną nastolatkę szalejącą za Bieberem. A Twój poprzednik, niestety, ale miał rację ;(