Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

dlaczego występuje aż tak ogromne zjawisko znienawidzenia biebera? Bo szczerze tego nie rozumiem po co poświęcać tyle czasu komuś kogo tak bardzo się nienawidzi, czy to nie jest czasem ukryta zazdrość, że koleś w tak młodym wieku osiągnął sukces? Słyszałem tylko jeden jego utwór i szczerze jest mi obojętny, tak samo jak milion innych piosenek piosenkarzy którzy mają mniej lub więcej talentu...nie jestem ekspertem więc nie wiem czy dobrze śpiewa czy źle, nie interesuje mnie to, nie jestem jego fanem, ani przeciwnikiem, ale nie rozumiem tak masowej nienawiści...przy okazji skoro internetowi napinacze tak bardzo potrafią się zjednoczyć to dlaczego nie wyślą naszych polityków na księżyc...hejterom z góry dziękuje i nie odpisujcie, są do tego inne tematy na forum, oczekuje odpowiedzi od normalnych użytkowników, aby zrozumieć ten fenomen, bo szczerze ja tego nie rozumiem, jeżeli nie lubi jakiegoś wokalisty to go nie słucham i nie wyszukuje na forum tematów z nim związanych aby wypisywać przepełnione nienawiścią komentarze.