Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Haha Jego tragicznie piosenki,wygląd i wogóle sam on mnie przerażają..Ma ledwie ponad 160 cm wzrostu i głos jak 11 latek..Robi z siebie pośmiewisko ..

trzesnia

To twoja opinia. Ja go lubie. Może nie ma potężnego głosu, ale to dlatego, że jest dopiero w czasie przechodzenia mutacjii głosu. Poza tym gdyby naprawde był taki okropny to Usher i Timberlake i inni by do niego nie zadzwonili i nie daliby mu propozycji zostania super gwiazdorem !!

doma098

hahahahahha. to tyle . a uważasz, że Timberlake jest 'super gwiazdorem'?

doma098

ta a justin timberlake i usher to co jacyś super mega gwiazdorzy czy co kurwa? Timberlake chyba jeszcze nie miał mutacji (jak słucham jego gniotów) a usher to nie wiem raper? ahahahahahaha Temu gejuszkowi daleko brakuje do bycia gwiazdeczką

Vinrael

Z niego to taki gwiazdor jak z koziej dupy trąba. Na widok tego 16 letniego szczyla rzygać mi się chce.

Vinrael

a czy ja mowie ze timberlake jest super mega gwiazda??? (ja go nie slucham, moze czasem ushera ale bardzo zadko) ;)

doma098

zgadzam się z założycielem tematu głos dzieciaka właściwe da się to usłyszeć 2 zwrotce "eenie meenie" a i żygacz mi się chce od niego

doma098

na żadko to sie sro xD

doma098

Eeeee? Faza mutacji jest przechodzona w wieku 13-14 lat tak dla informacji. Nie wiem jak w wieku 16 lat można mieć tak babski głos. To że ma 160cm wzrostu to już można przeżyć. Ale ten głos?! Niee ja wymiękam. Daje mu max 2 lata kariery a potem to już jak wygasłe super gwiazdy będzie się pałętać. A najlepsze jest to że on im do pięt nie dorasta a będzie postrzegany za takiego...

Srancz

A i jeszcze bym zapomniał. Widzieliście jaki tatuaż sobie strzelił normalnie żal.

Srancz

On chyba wykastrowany jest

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
trzesnia

Wiecie co?
Macie racje ; D
Juz od kilku miesiecy go nie lubie, mam go dosc, wszedzie go pełno xD

doma098

to jakiś pederasta jest!
maluje sie szminką jak jakaś laska, co on ma w bani ?