Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Mam nadzieję, że Eminem pokaże mu, gdzie jest jego miejsce i zrobi takiego dissa, że dzidziuś się zesra. Ten wypierdek ma 16 lat, a wygląda na 12 haha serio takie niemowlę. Straciłem szacunek do Ushera, że zajął się takim g****m. Mieć 16 lat i taki głosik. Mam nadzieję, że zniknie ze sceny tak szybko jak na niej się pojawił. Do jego fanek. Rozumiem gusta, gusta, ale kiedy będziecie dorosłe i przypomni się Wam, że był Waszym idolem będziecie się wstydzić. Pierwszy raz jak go zobaczyłem pomyślałem, że to dziewczyna.

bandofbrothers

Nie no człowieku, uwielbiam cie. Wreszcie ktoś coś mądrego napisał! Jeszcze się będą wstydzić! Mam wielką nadzieję, że Eminem da mu popalić i nie pozwoli, żeby ten durny dzieciak uważał się za niewiadomo co.

bandofbrothers

Zgadzam się.
Nie tylko wygląda jak 12 latek, ale również tak się zachowuje.
Poza tym, to co powiedział o Mariah Carey było bardzo nie na miejscu. Lubić jej nie lubię, ale taki siuśmajtek, który ledwo co zaistniał w branży muzycznej powinien okazać szacunek wokalistce która (co prawda inteligencją nie grzeszy), jednak ma niewątpliwy talent. Woda sodowa mu do główki uderzyła. Ale jego sprawa, czymś takim skompromitował tylko siebie.

mii

A co on powiedział o Mariah? :D

Shadys_crazy

Coś o tym słyszałem. Mariah zaproponowała mu wspólny występ, a on odpowiedział, że nie zamierza z nią wystąpić bo jest stara i jej kariera się kończy. Śmiać mi się chce z tego siusiumajtka z wyglądu oraz głosiku dziewczęcym. Najlepsze jest to, że jego fanki broniąc go piszą w stylu "zazdrościsz mu sławy" litości. Hehe najlepsze jest to, że ten dzidziuś uważa, że tworzy poważną muzykę, a nie muzykę tandetną typu gwiazdeczek Disneya. Dziwne jest to, że sam tworzy tandetną muzykę, bo jak można powiedzieć o gówniarzu, który śpiewa o miłości mając 16 lat. Wcześniej mu mamuśka zabroniła umawiać się na randki buahah. Niezły polew. Zresztą powstają już parodie z jego teledysków hahaha. W jednym z wywiadów powiedział, że jego pierwsza miłość to taka jedna dziewczyna z którą chciał się umówić, a ta mu odmówiła i tak powstała jego piosenka Boże Ty widzisz i nie grzmisz...Myślę, że Eminem zrobi takiego dissa, że ten chłopaczyna zrezygnuje. Już się nie mogę doczekać :)

bandofbrothers

Powiedział jeszcze, że "Beyonce złamała mu serce, bo podkochiwał się w niej od 7 lat, a ona się zaręczyła z Jayem Z." Czy jakoś tak...
Hahahaha.

Swoją drogą to okropne, że dzieciom wciskają "gwiazdy", które nie mają nic wartościowego do przekazania.

I jeszcze jeden cytat:

"Lubię hip-hop i R&B i jestem naprawdę zadowolony z tego, że mogę pracować z gwiazdami tych gatunków. Usher, Ludacris i Lil Wayne są naprawdę fantastyczni, a dzięki nim moje utwory są wyjątkowe, nie to co tandetne i oklepane pioseneczki gwiazdek Disneya, typu Miley Cyrus, czy Jonas Brothers. Cieszę się, że nie musiałem zaczynać kariery jak oni."

Żenada.

mii

Parodia Justin'a Bieber'a: http://www.youtube.com/watch?v=gBqgoqFkVbo&feature=related

Polew na maksa nie mogę powstrzymać się śmiać. Oglądam to cały czas :D

bandofbrothers

Haha, świetne :D

bandofbrothers

Hahahaha dobreee :D:D :> xd

bandofbrothers

Hahahah! Fajne! :DD
Wiecie co ostatnio przeczytałam? Że ten durny dzieciak chce, tak jak Eminem, nagrać film o sobie! To jest już naprawdę przesada!!!

http://muzyka.onet.pl/0,2154435,newsy.html

Shadys_crazy

Oooo ;o
yyyy....

A jednak, bierze się za aktorstwo ;/

recess

A ja przeczytałem ostatnio, że chłopak przechodzi mutacje wspaniała wiadomość, dlaczego? Bo to koniec kariery tego chłopaczka :) Tak szybko jak zaczął tak szybko skończy coś pięknego. Ostatnio do Polaków odnośnie żałoby narodowej powiedział "Justin Bieber: Do moich polskich fanów: Jest mi bardzo smutno z powodu waszej straty". Po pierwsze on nie ma polskich fanów. Po drugie nie wie nawet, gdzie leży Polska. Te porównania do Eminema, że chce nakręcić film o sobie to nieporozumienie. Na pewno zarobią na tym filmie dzięki 14 latkom, ale z pewnością będzie to tandeta na miano złotych malin. Ogólnie parę gwiazd show-biznesu powiedziało parę ciepłych słów o Polsce i Polakach po tragedii w Smoleńsku, ale nie zaliczam do tego Justina.

bandofbrothers

A skąd Ty bierzesz te wszystkie informacje? :)

recess

Puste słowa Bieber'a do niby polskich fanów:

http://muzyka.wp.pl/gid,566098,page,10,title,Muzycy-o-tragedii,galeria.html

bandofbrothers

Aaaaaa...

bandofbrothers

Nie znoszę go...
Uważa że tworzy poważną muzykę... A to taka tandeta, że aż żygać się chce :/ Każda pioseneczka o pierwszej miłości... Nie ma to jak orginalność :/

bandofbrothers

em go zmiażdzy