co on tutaj w ogóle robi? I jak to się stało, że w wieku szczenięcym już powstała o nim autobiografia? Co w niej zawarto? Dylematy młodzieńcze w stylu: jakiego żelu użyć dziś do włosów? To jakieś nieporozumienie. Wiele znakomitych gwiazd muzyki na przestrzeni dziejów się jej nie doczekało, a on tak? No, ręce opadają po prostu.
Chłopak jest w całości wytworem medialnym, przeznaczonym dla wieku 12 +. Ustawianie go na portalu filmowym, w szeregach gwiazd kina światowego i kina naszego rodzimego to jakaś wielka pomyłka.
Szkoda mi tych wszystkich nastolatek, które omamione niby "fenomenem" Biebera nie poznają być może nigdy prawdziwej Muzyki: DM, Deep Purpule, Led Zeppelin, Iron Maiden, Guns'n Roses... I wielu innych. Będą za to wielbić plastik i komercję.
Czemu wszyscy zapominają zawsze o punku i jego innych odmianach, jazzie, swingu, folku, alternatywie, independence, new age, crossoverze, electro, country, poezji śpiewanej, ska, reggae... itd ? Macie strasznie ograniczone horyzonty ;p
To co powiesz o fanach Dżastina?:)
To nie tak, że się zapomina:) po prostu za długo by wymieniać, a dzieciaki wielbiące Bimberka i tak nie załapią, o co chodzi? New Age? Poezja śpiewana? Od lat słucham SDM i Ery, a i reagge nie jest mi obce:) Jestem otwarta na więkoszość gatunków muzyki, czytałam wiele ciekawych biografii, ale nadaremno tłumaczyć to dzieciom zapatrzonym w Dżastinka.
Kurcze, ja też nie rozumiem dlaczego gust muzyczny nastolatek jest tak płytki i bezbarwny, słuchają cienkiego biebera, który ma autobiografię z niczego, on nawet przystojny nie jest! Ja osobiście słucham Metallici, Iron Maiden i Rob Zombie, i cieszę się z tego, że otaczają mnie normalne osoby o podobnym guście muzycznym co ja, które również gardzą bieberem. Nierozumiem nastolatek :/
mary99, dzięki takim osobom jak Ty wierzę jeszcze w ludzi i w to, że muzyka, prawdziwa muzyka- nie upadnie;) Pozdrawiam!
Raczej tylko dzieci chociaż jakby uważać za próg dorosłości 18 lat to ktoś tu pisał że słucha justina i ma 19 lat. Zrozumcie że biber to produkt czysto komercyjny i dla tego robią o nim film. Wielcy artyści nie potrzebują komercyjnego filmu bo i bez tego fani znają ich wartość.
zamknij morde i nie próbuj obrażac mogego brata obrażać, słucha jego jednej piosenki, bo mu w ucho wpadłą, boshe czemu wszystcy prawie ludzie śa tacy głÓpi??
no dobra chce zarobić na filmie, fajnie ekstra i tak na niego nie pojadę a przynajmniej fanki sie ucieszą a jest to film coś w stylu dokumentu z tego co mi waidomo i jakie miał dzieciństwo blaa blaa blaa itd