Ale oglądając go w teledysku "Baby" odniosłem wrażenie, że rusza się jak Michael Jackson.
Masz racje. Ogladalam za scenami i mowili, ze tak beda tanczyc:)
Sorry. Pisze na kompie, gdzie nie dziala alt.
Pozdro dla fanow:D
to prawda. On wzoruje się na Michaelu Jacksonie i Usherze.
Szczerze mówiąc to dobrze, że wzoruje się na legendzie i kimś kto go odkrył ;DD
ale mimo wszystko go kochaam !
Bieber tańczy dobrze. Nic nie masakruje, WZORUJE się, nie naśladuje, nie kopiuje. Tez jestem wielkim fanem MJ. Więc wiem co mówię. Sam Jackson mówił, że jest dla niego zaszczytem i radością jeśli młodzi artyści coverują jego piosenki i naśladują jego styl. Tak więc jakby nie masz racji. To tyle.
pozdrawiam. P.
biedny MJ, pewnie się w grobie przewraca.
jakby wiedział, że taki wymoczek będzie go 'naśladował' to pewnie wolałby w ogóle nie robić kariery.
lepiej przejrzyjcie na oczy i zacznijcie słychać p r a w d z i w e j muzyki, jak ac/dc, depp purple, guns'n'roses, nirvana, a nie takiej pseudo-gwiazdki, która nawet nie potrafi śpiewać.
bejbe bejbe bejbe.. hahaha !
C O ? Jak Michael. On mu do pięt nie dorasta. Tylko daremnie powtarza jego kroki.... -,-
"Sam Jackson mówił, że jest dla niego zaszczytem i radością jeśli młodzi artyści coverują jego piosenki i naśladują jego styl. Tak więc jakby nie masz racji. To tyle." No, ale gdyby zobaczył że naśladuje go transwestyta to chyba by rzygnął ( Sorry Mike ;* ) :// .. . ..
To prawda. On świetnie tańczy, a to nie jest takie łatwe opanować triki Michaela Jacksona , wiem, bo próbowałam ;D
Dla mnie to kolejna telewizyjna zabaweczka, jak Tokio Hotel, Jonas Brothers i Miley Cyrus. Znudzi się wam do końca wakacji, pojawi się kolejny gówniarz (albo grupa), który będzie dla was małym bożkiem i tak w kółko. Więc nawet nie powiem co o nim myślę, bo on się zaraz skończy ;] Ale jedno powiedzieć muszę - "Lose Yourself" Eminema ZMASAKROWAŁ, ZGWAŁCIŁ, SPONIEWIERAŁ. Dziękuję, teraz wracam do siebie podniecać się PRAWDZIWYMI muzykami (właśnie M.Jackson, Gunsi, Aerosmith etc.)
Boże, dziękuję ci, że zsyłasz jeszcze ludzi normalnych na tą ziemię. Co do zabaweczki - masz rację. Idę o zakład, że w przyszłym roku wkroczy jakiś "Hustin Zjeber", a fanki Justinka rzucą się na niego jak na kawał mięsa.
mysle ze Justin wcale sie tak szybko nie skonczy...i to chyba normalne ze nie zaspiewa tak jak Eminem...on ma dopiero 16 lat a i tak jak na szesnastolatka to chlopak duzo umie. A Michael Jackson napewno sie cieszy ze nawet po jego smierci ktos chce byc taki jak on i ze nikt o nim nie zapomina!
"A Michael Jackson napewno sie cieszy ze nawet po jego smierci ktos chce byc taki jak on i ze nikt o nim nie zapomina!"
WTF?! O_O
Obrażasz Jackson'a mówiąc w ten sposób!
złote dziecko show biznesu pewnie stoczy się jak lindsay lohan i albo zdechnie wydymany w perskie oczko w kiciu albo strzli mu w głowę anty fan nielubiąćy kocich pisków
Sprostowanie dla tej pani Shiloh marna imitacja Michael Jackson ;( Kto składał przysięgę?? Więcej bzdur nie będę pisała bądź pisał .
Nie obrazaj Michaela Jacksona ! jak mozna ! ;/ Jestem jego wielką fanką, a ty go z takim bimberem niedorobionym porównujesz !