Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
385 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Ale oglądając go w teledysku "Baby" odniosłem wrażenie, że rusza się jak Michael Jackson.

Shiloh

Masz racje. Ogladalam za scenami i mowili, ze tak beda tanczyc:)
Sorry. Pisze na kompie, gdzie nie dziala alt.
Pozdro dla fanow:D

Shiloh

no wkońcu Michael Jackson jest jego idolem ;p

kamila339

to prawda. On wzoruje się na Michaelu Jacksonie i Usherze.
Szczerze mówiąc to dobrze, że wzoruje się na legendzie i kimś kto go odkrył ;DD
ale mimo wszystko go kochaam !

Shiloh

Tylko masakruje styl KRÓLA !!

użytkownik usunięty
Nirvana__

Bieber tańczy dobrze. Nic nie masakruje, WZORUJE się, nie naśladuje, nie kopiuje. Tez jestem wielkim fanem MJ. Więc wiem co mówię. Sam Jackson mówił, że jest dla niego zaszczytem i radością jeśli młodzi artyści coverują jego piosenki i naśladują jego styl. Tak więc jakby nie masz racji. To tyle.

pozdrawiam. P.

biedny MJ, pewnie się w grobie przewraca.
jakby wiedział, że taki wymoczek będzie go 'naśladował' to pewnie wolałby w ogóle nie robić kariery.
lepiej przejrzyjcie na oczy i zacznijcie słychać p r a w d z i w e j muzyki, jak ac/dc, depp purple, guns'n'roses, nirvana, a nie takiej pseudo-gwiazdki, która nawet nie potrafi śpiewać.

bejbe bejbe bejbe.. hahaha !

Shiloh

C O ? Jak Michael. On mu do pięt nie dorasta. Tylko daremnie powtarza jego kroki.... -,-
"Sam Jackson mówił, że jest dla niego zaszczytem i radością jeśli młodzi artyści coverują jego piosenki i naśladują jego styl. Tak więc jakby nie masz racji. To tyle." No, ale gdyby zobaczył że naśladuje go transwestyta to chyba by rzygnął ( Sorry Mike ;* ) :// .. . ..

Anzelma112

ahahahahahahahahaha

Shiloh

To prawda. On świetnie tańczy, a to nie jest takie łatwe opanować triki Michaela Jacksona , wiem, bo próbowałam ;D

doma098

Dla mnie to kolejna telewizyjna zabaweczka, jak Tokio Hotel, Jonas Brothers i Miley Cyrus. Znudzi się wam do końca wakacji, pojawi się kolejny gówniarz (albo grupa), który będzie dla was małym bożkiem i tak w kółko. Więc nawet nie powiem co o nim myślę, bo on się zaraz skończy ;] Ale jedno powiedzieć muszę - "Lose Yourself" Eminema ZMASAKROWAŁ, ZGWAŁCIŁ, SPONIEWIERAŁ. Dziękuję, teraz wracam do siebie podniecać się PRAWDZIWYMI muzykami (właśnie M.Jackson, Gunsi, Aerosmith etc.)

Mr__Pink

Boże, dziękuję ci, że zsyłasz jeszcze ludzi normalnych na tą ziemię. Co do zabaweczki - masz rację. Idę o zakład, że w przyszłym roku wkroczy jakiś "Hustin Zjeber", a fanki Justinka rzucą się na niego jak na kawał mięsa.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kn24

mysle ze Justin wcale sie tak szybko nie skonczy...i to chyba normalne ze nie zaspiewa tak jak Eminem...on ma dopiero 16 lat a i tak jak na szesnastolatka to chlopak duzo umie. A Michael Jackson napewno sie cieszy ze nawet po jego smierci ktos chce byc taki jak on i ze nikt o nim nie zapomina!

mimi9494

"A Michael Jackson napewno sie cieszy ze nawet po jego smierci ktos chce byc taki jak on i ze nikt o nim nie zapomina!"

WTF?! O_O
Obrażasz Jackson'a mówiąc w ten sposób!

Astral3

złote dziecko show biznesu pewnie stoczy się jak lindsay lohan i albo zdechnie wydymany w perskie oczko w kiciu albo strzli mu w głowę anty fan nielubiąćy kocich pisków

Shiloh

Sprostowanie dla tej pani Shiloh marna imitacja Michael Jackson ;( Kto składał przysięgę?? Więcej bzdur nie będę pisała bądź pisał .

Shiloh

nie wiem w którym momencie, moje wrażenie było takie: "BOŻE, czy to jest chłopak?!"

Shiloh

Nie obrazaj Michaela Jacksona ! jak mozna ! ;/ Jestem jego wielką fanką, a ty go z takim bimberem niedorobionym porównujesz !

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem