To nie on zrobił z siebie gwiazdę, tylko Disney Chanel. Myślicie, że ze swoim głosikiem zyskałby coś?
Błagam... to gwiazdka Disneya, który z całą pewnością wymyślił tą historyjkę, aby zyskać jeszcze większą przychylność. Myślisz, że ktoś by zwrócił na niego uwagę. Przecież on nie ma talentu. Posłuchaj Adele, Celine Dion, Dido, Katie Melua, Louisa Armstronga itp.
ta historia nie jest wymyslona- to raz
a ci wszyscy artysci sa dobrzy, ale przy justinie wymiekaja- powtarzasz głupie zaslyszane od innych opinie, a slyszales, ze przez krytykow muzycznych justion jest nazywany spadkobierca sinatry?
Ja w muzyce Justin'a nie widzę nic ciekawego. Jest po prostu pusta, taka sama jak większość dzisiejszych piosenek.
PS: Średnia Justina na filmweb mówi sama za siebie i jeżeli uważasz, że ludzie go tak oceniają, gdyż są oni zazdrośni o jego talent, to się mylisz, bo jeżeli wszyscy by mieli taki to myślenia, to wszystkie dobre gwiazdy i muzycy mieli by b. niską średnią na tej stronie.
Widzę, że nie przegadam tak wiernego fana jak ty... ale każdy ma swoje zdanie, a ja nadal uważam, że Justin nie umie śpiewać...
moje zdanie jest obiektywne. krytycy mówią jasno: nikt tak dobrze nie frazował od czasów sinatry
I CO TY NA TO?
Aha, wszystko się wyjaśniło... Justin to gwiazda Disney Chanel, tak jak Miley Jonas itp. A więc Disney postanowiło powiedzieć parę miłych słów na jego temat, aby miał większą oglądalność itp.
A ci krytycy czy ktokolwiek to mówił, to pewnie zwykli aktorzy
Ty naprawdę uważasz, że ktoś by porównał zwykłego człowieka, który jakimś cudem zyskał sławę, która i tak za niedługo zniknie, do Sinatry? Błagam... gdyby Justin na prawdę był taki super miałby więcej zwolenników niż anty fanów.
PS: "justin nie ma żadnych powiązań z disneyem"
Błagam... jak on może nie mieć nic wspólnego z DC. Przecież on piszę piosenki dla młodzieży, poza tym sam mówiłeś, że widziałeś o nim program na DC, a poza jeszcze tym, zapewne jego piosenki lecą w czasie przerw reklamowych na DC.
Ty lepiej przeczytaj definicje słowa "Teoria spiskowa". Ja tylko mówię, że Justin ma dużo wspólnego z Disney Chanel i, że nie ma talentu.
Drogie dzieci: Obudźcie się ze snu! Nie widzicie, że to wszystko jest robione pod publikę?! Przecież zarówno DC jak i Justin'owi opłaca się współpraca.
każdy ma prawo słuchać tego czego chce nawet jeżeli ludzie tacy jak ty uważają że to pedalska muzyka...
No cóż... Z tego co widzę rozmowa toczy się na wysokim poziomie. Sądzę, że ten cały Bieber nie wymyślił swojej historii, ale i tak uważam, iż nie należy on do grupy wokalistów. Niestety moje zdanie może urazić jego fanki, ale to wolny kraj i mogę mówić co chcę. :) Należę do antyfanów Justina, ale nie propaguję tego, że go nie lubię, bo jest to moja prywatna opinia, ale niech nie pcha się tam gdzie go nie chcą , a mianowicie chodzi mi o film i muzykę też, ale w nią to on już wlazł z buciorami ... Pozdrawiam :)
Jedyna rozsądna, wyważona odpowiedź w ty chaosie! Zgadzam się z Tobą całkowicie, również za nim nie przepadam, podobnie jak za jego marną muzyką. Moim zdaniem tworzenie jego konta na filmweb to farsa i nieporozumienie...