Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Justin jest geniuszem

użytkownik usunięty

Nie ma o czym mówić

użytkownik usunięty

chyba geniuszem inaczej :D hehe

raczej to ty jesteś geniuszem inaczej, w dodatku ignorantem

użytkownik usunięty

taaak

użytkownik usunięty
866789s94

Ty - taaak
ja - nie

proste :]

użytkownik usunięty

Prawda. Tylko geniusz potrafi zyskać sławę dzięki antyfanom.

tylko geniusz i to w dodatku tak młody potrafi być tak popularny i mieć tyle fanów

emma95

zgadzam się w 100%!

866789s94

To nie on zrobił z siebie gwiazdę, tylko Disney Chanel. Myślicie, że ze swoim głosikiem zyskałby coś?

montezuma_wielki

disneyl? boze, jaki ignorant z ciebie, to on wrzucil nagrania do sieci i tak zyskal slawe

866789s94

Błagam... to gwiazdka Disneya, który z całą pewnością wymyślił tą historyjkę, aby zyskać jeszcze większą przychylność. Myślisz, że ktoś by zwrócił na niego uwagę. Przecież on nie ma talentu. Posłuchaj Adele, Celine Dion, Dido, Katie Melua, Louisa Armstronga itp.

montezuma_wielki

ta historia nie jest wymyslona- to raz
a ci wszyscy artysci sa dobrzy, ale przy justinie wymiekaja- powtarzasz głupie zaslyszane od innych opinie, a slyszales, ze przez krytykow muzycznych justion jest nazywany spadkobierca sinatry?

866789s94

Ja w muzyce Justin'a nie widzę nic ciekawego. Jest po prostu pusta, taka sama jak większość dzisiejszych piosenek.
PS: Średnia Justina na filmweb mówi sama za siebie i jeżeli uważasz, że ludzie go tak oceniają, gdyż są oni zazdrośni o jego talent, to się mylisz, bo jeżeli wszyscy by mieli taki to myślenia, to wszystkie dobre gwiazdy i muzycy mieli by b. niską średnią na tej stronie.

montezuma_wielki

nie ma co porównywać wszystkich dobrych gwiazd do justrina, bo i tak są od niego gorsi

866789s94

Widzę, że nie przegadam tak wiernego fana jak ty... ale każdy ma swoje zdanie, a ja nadal uważam, że Justin nie umie śpiewać...

montezuma_wielki

moje zdanie jest obiektywne. krytycy mówią jasno: nikt tak dobrze nie frazował od czasów sinatry
I CO TY NA TO?

866789s94

A może mi podasz stronę na, której o tym słyszałeś, bo jakoś nie chce mi się wierzyć

montezuma_wielki

to nie w internecie, tylko w telewizji słyszałem

866789s94

A pamiętasz nazwę tego programu?

montezuma_wielki

to bylo na kanale disney channel

866789s94

Aha, wszystko się wyjaśniło... Justin to gwiazda Disney Chanel, tak jak Miley Jonas itp. A więc Disney postanowiło powiedzieć parę miłych słów na jego temat, aby miał większą oglądalność itp.
A ci krytycy czy ktokolwiek to mówił, to pewnie zwykli aktorzy

montezuma_wielki

teorie spiskowe są dla głupich ludzi
justin nie ma żadnych powiązań z disneyem

866789s94

Ty naprawdę uważasz, że ktoś by porównał zwykłego człowieka, który jakimś cudem zyskał sławę, która i tak za niedługo zniknie, do Sinatry? Błagam... gdyby Justin na prawdę był taki super miałby więcej zwolenników niż anty fanów.
PS: "justin nie ma żadnych powiązań z disneyem"
Błagam... jak on może nie mieć nic wspólnego z DC. Przecież on piszę piosenki dla młodzieży, poza tym sam mówiłeś, że widziałeś o nim program na DC, a poza jeszcze tym, zapewne jego piosenki lecą w czasie przerw reklamowych na DC.

montezuma_wielki

pomyliłem się- to tvp kultura, a nie disney

866789s94

Akurat... chyba teraz kiedy wszystko wyszło na jaw...

montezuma_wielki

nic nie wyszlo na jaw. to są podstępne teorie spiskowe

866789s94

Ty lepiej przeczytaj definicje słowa "Teoria spiskowa". Ja tylko mówię, że Justin ma dużo wspólnego z Disney Chanel i, że nie ma talentu.

montezuma_wielki

Justin nie ma nic wspolnego z DC miał nawet peopozycje ktorej nie przyjał :p

islandlostgirl

Drogie dzieci: Obudźcie się ze snu! Nie widzicie, że to wszystko jest robione pod publikę?! Przecież zarówno DC jak i Justin'owi opłaca się współpraca.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

każdy ma prawo słuchać tego czego chce nawet jeżeli ludzie tacy jak ty uważają że to pedalska muzyka...

emma95

to pewnie jakiś kryptogej

866789s94

dokłądnie

chyba dla takiego pedała jak ty

Mati_JCVD

jedynym pedalem w tym temacie jestes ty

866789s94

cofam. niekoniecznie jedynym

866789s94

morda cwelu

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
866789s94

ju token tu mi ?

Mati_JCVD

jes, cieciu

866789s94

fak ju

Nie.

użytkownik usunięty
crazy_race

@ crazy_race - nie kłóć sie z Jezusem XD

Dobry żart. Dawno się tak nie uśmiałem.

Zenek_11

Hahaha! Zgadzam się!
Czyżby Pan Strasburger zakładał temat?

No cóż... Z tego co widzę rozmowa toczy się na wysokim poziomie. Sądzę, że ten cały Bieber nie wymyślił swojej historii, ale i tak uważam, iż nie należy on do grupy wokalistów. Niestety moje zdanie może urazić jego fanki, ale to wolny kraj i mogę mówić co chcę. :) Należę do antyfanów Justina, ale nie propaguję tego, że go nie lubię, bo jest to moja prywatna opinia, ale niech nie pcha się tam gdzie go nie chcą , a mianowicie chodzi mi o film i muzykę też, ale w nią to on już wlazł z buciorami ... Pozdrawiam :)

kacha161995

Jedyna rozsądna, wyważona odpowiedź w ty chaosie! Zgadzam się z Tobą całkowicie, również za nim nie przepadam, podobnie jak za jego marną muzyką. Moim zdaniem tworzenie jego konta na filmweb to farsa i nieporozumienie...

Maricus

No cóż prawdę piszę ;) Zgadzam się z Tobą, że to iż posiada on tu jego konta to jakieś nieporozumienie. : )