nie doceniacie go,jesteście dzieciami neostrady i trollami.On ma kunszt aktorski i talent do grania i spiewania.Moja ocena to 10,kto daje mniej jest nienormalny.
to ty jesteś nienormalnym dzieckiem neo, bo wyobraź sobie, że ludziom podobają się różne rzeczy. Bo gdyby każdy lubił to samo, byłoby po prostu nudno. Fakt, że większość tych zawziętych antyfanów nienawidzi go jedynie z zazdrości, ale to ich sprawa i takie beznadziejne tematy jak ten niczemu nie wskurają. Lubisz go, okej, ale nie musisz obrażać innych z tego powodu. Justin ma ładny głos, ale nic pozatym. Jego piosenki są o niczym, totalnie bez sensu. Założę się, że masz 10-12 lat, więc za kilka następnych zrozumiesz o co mi chodzi. A po zatym po czym oceniasz jego 'kunszt aktorski'? po jednym filmie, w którym zagrał siebie? no cudownie, to rzeczywiście widać jakim jest dobrym aktorem. -,-'
Wątpię, pewnie chodzi o to, że ma takie "słiTaśnE I MoMdRe tEkStY :*:*:*:* :D xP :F" (dzięki, translatorze PoKeMoNóW) i jego umiejętności aktorskie się nie liczą.
mi się teksty większości piosenke podobają, chociaż może nie sa szczere, ale mnie sie podobają i nic nie zrobisz
Talent aktorski to ma Sylvester Stalone, Bruce Willis, Mickey Rourke, Foreist Whitaker i paru by się jeszcze znalazło. Bieber to czysta komercha dla niepełnoletnich, sŁiTaŚnYcH nastolatek, które będą skakać, piszczeć i pisać wszędzie, że go kochaja ;] a On zrobi na tym taaaaaaaaaką niewyobrażalną kasę, że aż żal tych prawdziwych aktorów z filmów-klasyków, którzy swoją ciężką pracą do wszystkiego doszli...bo Biebera teraz prowadzi tłum.
nie widziałm bieberaw roli aktora, może mas z rację a zapominałaś o Johnym Depp'ie ten aktor też ma wielki talent aktorski
Justin_Bimber powiedz mi czy z tobą naprawdę coś jest nie w porządku ? Czy tylko prowokujesz dla beki ?
"kunszt aktorski" - Nie no :D Śmiech na sali, ale prowokacja
"talent do grania i spiewania" - Ogarnij się, bo robisz z siebie idiotę
I jeżeli Justin Bieber jest artystą muzycznym z talentem, to ja jestem Prezydentem Polski
rozumiem że go kochasz, nie nie rozumiem jak moza kochać, lubić, nienawidzić osoby której sie nie zna , mnie sie po prostu podobają jego piosenki, oczy i włos, hehe i kto da mu poniżej 10 nie jest nienormalny przepraszam, ale niektórym jego fanką na prawdę odbija
OMG LOL kochasz go? a on ma CIe gdzies bo nie wie o twoim istnieniu buahahaha dzieci neostrady? hmmm a Ty kim jestes skoro tu sie wypowiadasz zal :D kto da mniej jest nienormalny???? ta wypowiedz swiadczy o tym ze jestes dzieckiem ale to zrozumiale bo tylko dzieci mu kibicuja pozniej wyrazstaja z tego jak zmadrzeja
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości."
Terry Pratchett
"Bieber to ciota" - no go nie znasz więc to za daleko idący wiosek
"ma chu-jowe piosenki" - fakt
"wygląda jak pedał" - to chyba pedała na oczy żeś nie widział.
Mam go gdzieś ale takie pisanie że Bieber to Bieber tamto sprawia że ten osobnik staję się bardziej znany więc zamierzenie odwrotne niżby chcieli atyfani. Dajcie mu spokój a gwarantuję ze się skończy i tyle