Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

że wystąpił gościnnie w jednym serialu, we własnej osobie w dwóch filmach, nigdy o nim nie słyszałem a ma 2.214 głosów i wynika z tego że jest bardziej znany od wielkiej gwiazdy Ingrid Bergman

Moskwa_141

On jest piosenkarzem.

pauliska_94

widac słabym skoro ma ocenę 2 na szynach

Moskwa_141

To zależy ile masz lat i czego słuchasz. On ma bardzo dużo fanów. Tylko na twitterze folluje go ponad 7 milionów ludzi. Śpiewał z Seanem Kingstonem, Ludacrisem, Drakiem [nie wiem jak się odmienia Drake XD ] i Usherem. Na początku miał trochę dziewczęcy głos, dlatego teraz wszyscy gadają, ze śpiewa "jak baba" ale przeszedł mutację, niestety anty-fani nie przyjmują tego do wiadomości. A anty-fanów jest na Filmwebie więcej niż fanów i dlatego ma taką ocenę.

Moskwa_141

Bardzo słabym

Goracy

każdy ma inny gust i nie każdemu piosenki biebera się podobają. mnie sie podobają xdd wiem interesting hehe te wszystkie kłótnnie sa śmieszne, a najbardziej, że jeszcze ja głupia biorę w nich udział masakra

Goracy

może nie jest najlepszy, może nie jest najgorszy ma tez słabą ocenę, bo ma właśnie tu wielu anty fanów, a pewnie 3/4 z nich nie słuchało w życiu jego piosenki (może tylko urywek pt." Baby") to tak jakby ocenić film po zobaczeniu 10 minut jego środka ale OK