Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Łączy ich bardzo wiele. Kurt Cobain, idol nastolatek lat 1990tych również nie dysponował żadnym warsztatem - tworzył chałturę na 3 chwyty, w szkole muzycznej co najwyżej zamiatał podłogę, o technice takich rockowych mistrzów jak Dio mógł marzyć. Ale miał fajną fryzurkę, zmęczony ryj i rozciągnięty sweter.

Justin to ta sama kategoria. Na żywo nawet laik wychwyci to, że chłopak ma problem z odpowiednim oddychaniem, rytmem etc - warsztatowa miernota.
Ale ma słodki uśmiech, markowe ciuchy i dobrą promocję.

Krótko mówiąc Bieber jest dla 12-letnich różowych dziewczynek tym samym czym Cobain dla zapijaczonych gimnazjalistek. Mam jednak nadzieję, że nie zginie tragicznie i będziemy mogli Go szybko włożyć do archiwum sezonowych gwiazdek.

krzychun

Przykro mi panie Krzychun ale nie na tym polegał fenomen Cobaina.

Szczota1992

Wolę Kurta, ponieważ w swoim życiu powiedział bardzo fajne zdania, które coś dla mnie oznaczają.

krzychun

''idol nastolatek lat 1990tych również nie dysponował żadnym warsztatem - tworzył chałturę na 3 chwyty, w szkole muzycznej co najwyżej zamiatał podłogę, o technice takich rockowych mistrzów jak Dio mógł marzyć.''
ogolnie rzecz biorac masz racje (chociaz bardzo okroiles temat), ale dysponowal czyms, czym prawdopodobnie nigdy nie bedzie mogl pochwalic sie Bieber - PRZEKAZ, teksty, ktore poruszaja/zastanawiaja do dzis. Bieber? 'I know you love me, baby baby baby'?

''Krótko mówiąc Bieber jest dla 12-letnich różowych dziewczynek tym samym czym Cobain dla zapijaczonych gimnazjalistek. ''
Oj nie nie :) Uogolnianie na podstawie kilku spotkanych takowych jest BARDZO nie na miejscu.

PS przepraszam, ze pisze jak dyslektyk - angielska klawiatura.

krzychun

niezła prowokacja, krzychun :D ale się uśmiałam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Sztuczny_rarytas

bynajmniej ma dystans do tego wszystkiego, krzychun obiektywnie ocenił ich UZDOLNIENIA.
A tak wgl. krzychun to koacham twój av. Gary Oldman <3