Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Tak jest. XXI wiek zawsze będzie kojarzony z Bieberem.

użytkownik usunięty

NNNNIIIIIIIIIEEEEEEEE

użytkownik usunięty

taka jest prawda

użytkownik usunięty

Hahaha koleś ty sobie na prawdę żartujesz :)

użytkownik usunięty

*koleżanko

użytkownik usunięty

wcale nie twierdzę, że to dobrze. wręcz przeciwnie. dla mnie to osobisty wstyd, że najpopularniejszymi "wokalistami" są takie Bibery, Gagi czy inne Ruhanny. ale fakt jest faktem. nasze społeczeństwo łyka wszystko co łatwe. to, na co kiedyś artysta pracował latami, osiągają w ciągu jednego roku. siła internetu jest teraz ogromna.

użytkownik usunięty

To swoją drogą ale na pewno nie zgodzę się z tym co mówi Oszołom JususChrysler że Bieber jest ,, Najważniejsza postać naszych czasów "

użytkownik usunięty

wydaje mi się, że jego popularność, pieniądze jakie zarabia i zachowanie nagrzanych hotek pokazało społeczeństwu jacy są głupi. obnażyła ich debilizm. z jakichś ludowych śpiewek, wielu ludzi takich jak np. Sinatra, The Beatles, Guns&Roses, Queen, Jimi Hendrix, itd., uczyniło prawdziwe mistrzostwo, opus magnum, prawdziwą sztukę. jego osoba ukazała nasze upośledzenie, zatrzymanie, a nawet cofnięcie w rozwoju.

użytkownik usunięty

98% jego fanek to 10-16 latki bez mózgu

użytkownik usunięty

kiedyś dziewczyny w wieku 10-16 lat były fankami Queen
ja swojemu dziecku nie kupiłabym jego płyty, biletu na jego koncert, do kina na jego film. on nie zawdzięcza swojej popularności tylko tym małolatom

Ja myślę, że za parę lat mało kto będzie o nim pamiętał, i jakoś mi to nie przeszkadza =p

No raczej nieee...

użytkownik usunięty
LadyCrazy_

Staromodny pokemon w opisie, a w najwyżej ocenianych Pamiętniki wampirów, filmy z Deppem i komedia romantyczna. Więc to takie przypadki pewnie myślą, że są ponad fankami czy coś?

moze ty bedziesz go kojarzyl z tym wiekiem opowiadajac wnukom o bimberze ;p

co to za szokujaca scena w never sej never ze dostal nagrode ?