Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

wszyscy ludzie którzy wypisują na każdej stronie obelgi w kierunku tego chłopaka.
Powiem szczerze że nie słucham jego muzyki i nie jest on moim idolem, ale wkur**a mnie to
że
na każdej stronie na jaką wejdę, jest wzmianka o nim.
Czy wy postradaliście zmysły ?
Przecież o na tym zarabia, śmieje się z takich jak wy sprawdzając swoje konto bankowe, ma
gdzieś co myślą o nim jacyś gimnazjaliści z kompleksami, którzy nie mają przed sobą
przyszłości innej niz robota na kasie w biedronce.
Wydaje mi się że robicie to z czystej zazdrości. Bo wybaczcie, ale ja chciałbym na 16
urodziny
dostać nowe lamborghini od jakiegoś kolegi muzyka. Chciałbym mieć tyle kasy, chciałbym tak
jak on być ustawionym do końca życia (z resztą moje dzieci i wnuki pewnie też) nie
wspominając o tym że chłopak może przebierać w panienkach.

Wyadje mi się że gdybyście tyle nie pierd*lili o nim na demotywatorach i innych stronach,
jego
kawałek "baby" przeleciałby jak cień przez Polskę i nikt by o tym nie wspominał, a tak.. "róbta
co chceta" ale pamiętajcie że dzięki wam cały czas się o nim słyszy.

Aha..Jeszcze jedno. Nie wydaje mi się żeby ktoś kazał wam słuchać jego piosenek, tym
bardziej
że nie są one grane nawet w radiu.

Zgadzam się. Jak to się mówi: "Nie tykaj g*wna, nie będzie śmierdziało".

Co Ci by było po tej kasie, skoro żadna porządna dziewczyna by Cię nawet nie chciała? Bo albo byś znalazł fankę swoją, czyli głupią gimnazjalistkę, albo laskę co leci na kasę. A on i tak za rok albo dwa przestanie być popularny, wszyscy o nim zapomną.

lostek815

O tym samym pomyślałam. Co mu z tej sławy i kasy skoro nie znajdzie odpowiedniej partnerki na całe życie. W życiu baaardzo rzadko się to zdarza a najczęściej w bajkach, filmach i książkach.

użytkownik usunięty
Slaught

Wszyscy o nim zapomną ? Trudno, ale kasa nie wyparuje. A dziewczyny... za kilka lat znajdzie się jakaś porządna, a tymczasem będzie sobie przebierał w tych małolatach (u nich nie ma gimnazjów ! )

Hahaha za**iste porównanie do tej pracy na kasie w biedronce