Od tego zacznijmy, że on nie jest aktorem tylko piosenkarzem. Więc po kiego grzyba ktoś go tutaj dodał. To że zagrał gościnnie w CSI czy też nakręcono o nim film biograficzny, nie czyni to z niego aktora. Większość jego "wybitnej" filmografii to produkcje w których zagrał samego siebie. Więc w jakim celu został tutaj zamieszczony? Żeby niepotrzebnie prowokować ludzi do wypisywania głupot? Nie jestem jego fanką, ale nie pałam do niego bezgraniczną nienawiścią, jak co po niektórzy. Nie znam go więc nie będę go oceniać jako człowieka, czy piosenkarza (bo raz: to forum filmowe, dwa: ma talent muzyczny, chociaż gatunkowo jego twórczość mi nie leży). Ale jako aktora oceniłam go na 1, bo nim nie jest i tyle... Nie pokazał też co umie w tym kierunku, więc za co niby mam mu dać więcej? Za ładną buzię? Sorry, nie mój typ i trochę za młody. Nastolatkom może się podobać, mogą go podziwiać, ale nie należę już do tego przedziału wiekowego.
To była rola gościnna ;p Aktorami mogę nazwać Johnny'ego Deppa, Gary'ego Oldmana czy też Colina Firtha bo mają jakąś porządną filmografię i są utalentowani w tym kierunku. Justin niech lepiej zostanie przy śpiewaniu. A to że Messi, Gaga, czy Ronaldo są na filmwebie, to nie wiedziałam.