Po prostu mu zazdrościcie, bo nie macie takiego talentu.On jest taki słodki, że mogłabym go zjeść.A Wy zamknijcie się, bo się nie znacie.A Selena do niego idealnie pasuje, ona zresztą też jest śliczna :) Kocham was Sel i Justin :*
Ja osobiście nic do gościa nie mam. Nie pasuje i jego muzyka bo mam inny gust i póki nie muszę tego słuchać jestem zadowolony. Selena i Justin to sezonowe gwiazdki. Jasno świeci gaśnie szybko. Furory nie zrobią. Reasumując mam go w dupie i nie zazdroszczę mu niczego bo jest mi obojętny. Nie nienawidzę go bo nie mam powodu i nie rozumiem skąd ta nagonka na niego
tak masz racje. Nie mamy takiego talentu jak on. A on w ogóle ma jakiś talent? bejbi bejbii noooo oooooooo bejbi bejbii noooo. Grnialne
Fajne tłumaczenie tego na polski:
Dziecko Dziecko Dziecko Nieeeeeeeeeeeee ooooooooooooo Dziecko dziecko dziecko nieeeeeeeeeeeeeeee oooooooo
Jak to ujął Niekryty Krytyk zazdrościmy mu bo wyjada choco bounsy z pępków króliczków playboya, ale to nie zmienia faktu że dałbym mu miejsce w kinie obok Alberta Fisha
myślę, że to raczej chodzi o ,,skarbie" ,,mała" cos w tym stylu, ale jeśli chodzi o dziecko pewnie śpiewa o sobie xDDD
No właśnie nie bardzo bo przed refrenem jest And I was like czyli i jestem jak. Różne są tłumaczenia ale moim zdaniem to I jestem jak dziecko dziecko dziecko niee
Hah! Wy za to dorośli. Banda dzieciaków, której się nudzi, więc wypisują bzdury na innych. Boki zrywać jak się to czyta, xD
Nie mówię że jest dorosły i nie jestem jego fanką. Po prostu nie rozumiem co wszyscy do niego mają. Naprawdę wyrządził Wam jakąś krzywdę, że tak na niego najeżdżacie?
Napisałem wyżej jaki mam stosunek do niego.. Przeczytaj posty wyżej. Też nic do niego nie mam ale to dzieciak, gwiazdka która zgaśnie. Nie najeżdżam na niego tylko stwierdzam fakt
On jest esencją tego "czegoś", w czym dzisiaj żyjemy. Gdzie ważna jest nie treść, nie przekaz, ale rozstaw kości policzkowych. Mając coś do niego ma się coś do świata w którym żyjemy. To jest największe coś o niczym, jakie można sobie wyobrazić. Świat się cofa. Rozwój technologiczny cofa rozwój wewnętrzny:
Refren piosenki z lat'50: Refren Biebera (czyli naszych czasów):
A beautiful girl is like a great work of art: Babie, Babie, Babie, No OH!
She's stylish
She's chic
And She also is smart
Także jak nie chcecie, żeby wnuki i prawnuki mówili że XXI wiek to wiek w którym chodzi o NIC, to bierzmy się ludzie do roboty!
PS. Zamiast gnębić biednego Bieberka, który jest NiCZyM bo żyje w erze NiCZeGo - twórzcie C0Ś.
*dzisiejsze nic = body + throat + hairdresser + designer
Moje zdanie jest podobne do Little_Jacob. Mnie on w ogole nie obchodzi. Wiem, tylko, ze muzyke twrorzy żałosną, ale niech sobie tworzy.
Kriss18 :
To było do mnie? Jak tak to wyrażaj się jaśniej, bo jak widać po twoim komentarzu... twoja inteligencja wynosi 0. A wy odwalcie się ode mnie... nie mogę wyrazić swojej opinii ?? Ahh... Żal mi Was. buahahaha :D
Zacznijmy od tego że ja mu niczego nie zazdroszczę i go nienawidzę.
Uważam że jest głupi, może i umie śpiewać, a przynajmniej nie fałszuje. Widać, że wszystko tylko dla kasy i wielkiej sławy. Napisał biografię i robi film o swoim życiu. Chyba go pogięło kompletnie. Co on przeżył jak ma dopiero 16 lat ? (a przy okazji wygląda na 10'latka). Nie no, sorry, ale głupi to on na pewno jest.
I właśnie dlatego nienawidzę go.
Ci żal mnie?Ja nie jestem szalonym ekscentrykiem podniecającym się na widok kolesia w frajerskiej fryzurze
P.S.
Te fragmenty opisuje sławę bejbra
Dzięki za wsparcie, Pier*ol radiowe stacje,
Co kreują uparcie tandetę która w żartach,
Zanucisz z kumplami i wtedy będzie śmiesznie,
Syf na c*ujowych bitach, ta zwyczajne brednie,
Niech oficjalne media biją non stop qrwom brawo,
A ja będę się cieszył nadal swą uliczna sławą
Ja akurat nie mam mu czego zazdrościć: bejbi bejbii noooo oooooooo " to ja też sobie mogę zaśpiewać. Bardziej wkurza mnie jego zachowanie i wygląd. Jak baba. Co to ma być? Jakieś serduszka robione z dłoni na zdjęciach? To ma być prawdziwy chłopak? Bardzo dobrze, że większość nie chce go w Polsce na koncercie. A sama zachowujesz się jak dziecko neo, które uważa, że go kocha mimo że tak naprawdę nic o nim nie wiesz . To co przeczytasz w jakimś głupim piśmidle, czy w necie, nie znaczy że to jest prawda. Jak dorośniesz to przyznasz, że twoje zachowanie jest totalnie porąbane. Dzięki za uwagę.
odpowiadając na pytanie o jego "Męskości" zacytuję moją mamę gdy zobaczyła jego zdjecie : "o jeejku, jaki śliczny dwunastoletni chłopczyk" . Głosu nie ma żadnego, tylko cieniutki głosik jak dziewczynka. Nie zazdroszczę mu niczego, nawet kasy, bo po co mi kasa jak mnie nie nawidzi pareset milionów osób ;p
Ja mu nie zazdroszczę sławy (ironia), ani pieniędzy, ponieważ ich nie potrzebuję w nadmiarze, wystarczy mi to co zarobię by się utrzymać, i mieć na swoje pierdółki, co do głosu, to ja też mogę piszczeć bejbe bejbe ooooooooh uouououołłooo, ale do śpiewu, ambitnego śpiewu się nie nadaję, ale tego mi tez nie trzeba, mam inne hobby, więc przestańcie Pokemonki pie*dolić że mu czegokolwiek zazdrościmy.
susi15:
Żali mi ciebie.Spadaj, nie pouczaj mnie, a poza tym z kond wiesz, że nic o nim nie wiem? Jeszcze raz zacytuję ŻAL mi ciebie. c):
a mi żal Ciebie, że nawet na stronie gdzie poprawia błędy robisz byki typu z kond omg. Boże widzisz i nie grzmisz
Ojojoj.. uważaj bo się popłaczę :*
Jak ci tak żal to masz problem.
Jesteś zwykłym pokemonem i tyle. Skąd wiem? Bo widzę. "Och! Kocham was Sel i Justin :*" A on cię nawet nie zna :) Więc komu ma być kogo tutaj żal? Oczywiście ciebie. Znajdź sobie jakiegoś chłopaka z podwórka, a nie gwiazdkę Disney`a pusty bachorze. Albo nie. Bo wtedy ten chłopak miałby przerąbane. Nikogo sobie nie szukaj. Zaczekaj aż dorośniesz. I właśnie będę cię pouczać, bo jesteś pusta i zamiast mózgu masz wodę w głowie :)
Ci którzy odpisywali na te komentarze:
Jesteście żałośni !.
Nie znacie tego tekstu "Po prostu mu zazdrościcie, bo nie macie takiego talentu"
A Wy już od razu nadajecie wyzwiskami.
Nie ma to jak prowokacja :D
jak mnie takie coś rozwala jak kogoś nie lubię to odrazu mu zazdroszczę? czego mam mu zazdrościć że wygląda jak frajer z Białegostoku i w Polsce dawno by dostał ? opanuj się!
Do Nina_Kowalska:
Dokładnie :)
Daliście się zbajerować :)
I nie jestem pusta.I nie mówię wyrazów typu "zal" "lol",bo uważam,że tak tylko mówią wieśniacy.Ale wyszło,że troszkę jesteście naiwni.:)
Ehh... tak bywa, ale nie martwcie się,nie jestem zła za te wyzwiska.Nawet mnie to rozbawiło,że niektórzy próbują na siłę być tacy "dorośli".No więc to była tylko PROWOKACJA.
Pozdrawiam Magda :*