Ludzie mam tego dosyć nie to że jestem jego fanka le irytuję mnie wasza pseudo-inteligencja nie znacie człowieka większość nie słyszała jego ani jednej piosenki a wyzywacie go od najgorszych i to tylko dlatego że stał się sławny tylko dlatego że Usher go wypromował jak mu zazdrościcie to idźcie do łazienki spójrzcie na lustro i pomyślcie o waszej głupocie pomyślcie jak on może się czuć kiedy każdy go krytykuje nie znając jego muzyki ,ani niczego cokolwiek ale co ja się rozpisuję bydło idzie za bydłem ;(
Witam obrońcę uciśnionych. Przepraszam bardzo, że nie lubię Justina Biebera. Przepraszam bardzo, że nie słucham jego muzyki i nie dałam mu 10 z litości na FW.
"nie to że jestem jego fanka"
Nie tłumacz się.
"le irytuję mnie wasza pseudo-inteligencja"
Skąd taki wniosek?
"nie znacie człowieka większość nie słyszała jego ani jednej piosenki"
Ty go znasz dlatego go bronisz? Większość słyszała chociażby jedną jego piosenkę, bo to gówno wszędzie jest czy było puszczane.
"a wyzywacie go od najgorszych i to tylko dlatego że stał się sławny"
Nie dlatego. Dlatego, bo jest wiele lepszych artystów od niego, którzy nie dostali takiej szansy.
"jak mu zazdrościcie "
Sama mu zazdrościsz, dlatego go bronisz, bo masz nadzieje, że do Ciebie przyjedzie i ci postawi wycieczkę do Hiszpanii.
"idźcie do łazienki spójrzcie na lustro i pomyślcie o waszej głupocie"
Ty pomyśl o swojej.
"pomyślcie jak on może się czuć"
Pakuje się w takie coś ze swoim marnym głosikiem, to powinien sie liczyć z konsekwencjami. Ja rozumiem, że Twoja empatia sięga zenitu jednakże może skupisz się na bronieniu artystów, którzy posiadają talent i są niedoceniani?
"bydło idzie za bydłem"
Bydło, które posiada słuch i gust muzyczny. Poza tym skad ty możesz wiedzieć, że ludzie Biebera nie lubią, bo jest taka moda? Ja nie lubię Biebera, bo jest mało męski i ma kiepski głos. Dodatkowo tworzy muzykę dla mas, która nic nie wnosi do przemysłu muzycznego, nie ma w jego piosenkach żadnych wartości.
Kolejna osoba która pozjadała rozumy jak muz zazdrościcie nagrajcie marny cover piosenki Jestem Szalona i marzcie o karierze rolnika nie ma co pisać do żenujących polaków już wolałabym być Niemka bo nasz naród przedstawiają idioci bez serca ;(
Jesteś żałosna dziewczyno. Nie, nie pozjadałam rozumów, po prostu MYŚLĘ. U Ciebie raczej z tym ciężko, bo tak jak mówiłam empatia u Ciebie zasłania zdrowy rozsądek. Bronisz Justina Biebera, a przecież nie tylko on jest obrzucany z błotem. Idź na forum Sashy Grey i tam broń babkę od wyzwisk. Jeśli tego nie zrobisz to znaczy, że jesteś ignorantką.
Słuchaj laska, to czy ktoś ma serce czy nie to nie zasługa Justina Biebera. 1. Przygarnelam kota, który miał być uśpiony dzień później. 2. Nigdy nie przechodze obok bezdomnego. 3. Zawsze pomagam ludziom w potrzebie.
Powiedz mi, w jakiej potrzebie jest Justin Bieber?Chłopak zarabia miliony, ma jakąś tam grupkę wielkich 13-letnich fanek, ma dość ładną dziewczynę... Wpakował się w showbusiness a jak wiadomo wtedy jest się pod OBSTRZAŁEM. Jeśli jest zbyt słaby psychicznie, by przyjąć to wszystko na klatę to wybrał sobie zły fach i powinien śpiewać ciągle do sera. Mam zbyt wiele problemów na głowie bym miała współczuć nad biednym Justinem, na którego od czasu do czasu ludzie napiszą w Internecie, że śpiewac nie potrafi. Sorry Misia, nie potrafi.
A co do ostatnich zdań to że tworzy taką samą muzykę jak inni i nic nowego nie wnosi to nie znaczy żeby go codziennie obrzucać przezywać gdzie wasza dusza i dobroć do innych ;(
Ja go nie obrzucam błotem. Mylisz fakty z oszczerstwami kobieto. Jesli zauważysz swoją znajomą, której nienawidzisz na trasie, w kusej minispódniczce i gdy powiesz na głos "Dziwka" to będzie fakt czy oszczerstwo. No według Twojego toku myślenia oszczerstwo. Współczuj teraz Lepperowi, a nie Bieberowi. Jak Bieber kipnie to wtedy będziesz mogła nad nim płakać, póki co radzi sobie dzieciak całkiem dobrze i ma totalny zlew na to co ludzie o nim w Internecie piszą. WIĘC SIĘ OPANUJ.
Droga Aniu.
Niestety musisz pogodzic sie z faktem, ze jako, ze masz 11 lat, az 85% ludzi na swiecie jest madrzejsza od Ciebie. To raczej oni maja racje w sprawie Justina, nie Ty. Daj sobie spokoj z bronieniem tego czlowieka i posluchaj reszty swiata. Jako jedyna nic nie wkurasz, a tylko pokazesz poziom swojej niedojrzalosci oraz to, ze rodzice Cie rozpuscili.
Chyba nigdy się nie dowiem skąd ludzie(szczególnie takie właśnie noname) biorą te wszystkie procenty... Jak trzeba coś udowodnić, to zawsze jakąś statystykę się na poczekaniu wymyśli :\
Szczerze mówiąc też mnie to drażni. Dlatego zawsze wtedy proszę o link to tejże ankiety... Z drugiej jednak strony jakoś nie brałam udziału w tego typu ankiecie... Nie jest więc ona wiarygodna, wszak jeśli mówimy tutaj o ludziach na ŚWIECIE to nie wystarczy garstka, setka, tysiąc. Wszyscy powinni brać udział w tejże ankiecie.
yyy przepraszam,ale chyba twoja wypowiedź była kierowana do autorki tematu? Bo podczepiłeś się pod mój post.
Mnie z kolei irytuje zachowanie takich zagorzałych fanów jak ty. Zgadzam się w 100% z platyna_2, lepiej bym tego ująć nie mogła. Jest wiele innych osób, które są znacznie lepsze w śpiewaniu niż ten twój chłopiec z fryzurą za 7 tysięcy, a jednak nie dostały takiej szansy jak on. Spójrz wokół siebie - na pewno jest wiele osób, które śpiewają lepiej niż on, jednak nie są sławne. Strasznie irytuje mnie zachowanie tego "twojego galana", który mówi, jaki to był kiedyś biedny i użala się nad samym sobą. To zwyczajny smarkacz, który nie zwraca uwagi na innych, którzy są w potrzebie, myśli tylko o tym, gdzie można zarobić.