Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

pod którymś filmikiem na youtube znalazłam komentarze dotyczące jego śmierci { tfuu, odpukać } !!
że podobno miał wypadek samochodowy i wgl.
podobno już nie aktualizuje twittera, wszyscy piszą RIP i [*]
WTF ?!

Clotilde

O jacie co za dałny ! bo jeszcze się coś przez nich mu stanie ! ;/
A to by była strata ;/

ps. zapraszam tu :
http://justinblove.blog.onet.pl/

kamila339

A co to są dałny? ;/ (chyba downy, ale skąd możesz wiedzieć, że ktoś ma tę chorobę?)yy...
Na pewno coś mu się stanie, przez to, że ktoś se tak napisał, wiesz? eh...
Dla niektórych strata, dla innych nie. Ale niektórzy tak go nienawidzą, że takie rzeczy wymyślają, to już przesada.

AboutMe

Jestem po prostu przesądna czy coś ;p
Ja jestem jedną z jego fanek więc uwież że strata!
z tą przesadą to popieram ;/

użytkownik usunięty
kamila339

taa... nie musisz zaznaczać , że należysz do "elitarnego" grona fanek tego jakże "awangardowego artysty" >> widać po ortografii.

Więc każdy, kto popełnia błędy ortograficzne, musi być fanką/fanem Justina Biebera? Gratuluję wyobraźni.

użytkownik usunięty
Its_my_prerogative

Nie każdy kto popełnia błędy ortograficzne jest fanem Bibera , ale każdy kto jest jego fanem popełnia błędy.

Mądra sentencja. Zapamiętam sobie.

Its_my_prerogative

Powiedz mi kochanie, ile masz piórników z dŻaStInQqQiEmM <3! ?
Tylko pozazdrościć Tobie takiego wspaniałego gustu muzycznego.

kamila339

Nie żebym coś miała do tego ,że jesteś fanką tego oszołoma. Chcesz to należ do grupy fanek psychotycznego bimbera potocznie zwanych 'pokemonami', twoja sprawa. Jednakże z całym szacunkiem, ale jaka niby byłaby to strata gdyby bimber zginął? Praktycznie rzecz biorąc wszyscy nie słuchający tego szajsu ludzie(normalni) najchętniej by w kółko oglądali fragment któregoś odcinka CSI , gdzie postać bimbera została postrzelona , przy okazji pytaliby się ,,dlaczego to się w prawdziwym życiu nie stało?".

Clotilde

Wiesz czemu mogą pisać RIP i [*]?
Ponieważ chcą się zabić kiedy go słuchają.

HoRRoRowa_PanieNka

Hahahahahahahahaha
Popieram Cię HoRRoRowa_PanieNka ! Hahahahahahaha

HoRRoRowa_PanieNka

również popieram, ja choć mam silny charakter, popadłem w coś w rodzaju traumy na kolejne 5 dni po wysłuchaniu tego syfu.