Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Nie przeszkadza mi. Robi to, co robi. Niech sobie tam tańczy, gra i śpiewa. Nie lubię jego piosenek, bo są po prostu PROSTE, ale może jest to tylko moje odczucie. Chociaż ostatnio nuciłam "Boyfriend". ;) Jest zawsze uśmiechnięty i myślę, że daje dobry przykład swoim fanom. Lepszy on, niż zataczający się, naćpani celebryci. Tak mi się wydaje. Nie bronie Biebera, ale uważam, że nie powinno się oceniać jego, jako człowieka, tylko to co ma do zaoferowania, jako artysta. :)

użytkownik usunięty
Nolove

To jest święta prawda. Szkoda, że 95 % ludzi na filmwebie to trolle, oceniające ludzi wg stereotypów. Nie jestem jego fanką i np. wielu jego piosenek po prostu nie mogłam kiedyś ścierpić, ale widać, że się zmienił ostatnio - nowa fryzura, wydaje mi sie, że trochę podrósł i mniej przypomina dzieciucha, i poza tym duży plus za mutację głosu - teraz nikt nie powinien się go czepiać, że śpiewa jak... No i, poza tym uważam, że jego najnowsze piosenki nie są złe, osobiście nic do niego nie mam, to że kiedyś nie lubiłam jego twórczości, nie znaczy, że daję go na skreślenie, tylko przez negatywną opinię publiczną. Powiem krótko - Od********** *** od niego, bo to co wypisujecie na forach jest po prostu żałosne i czasami zastanawiam się, czy się śmiać czy płakać, jak czytam niektóre komentarze. Można nie lubić jakieś tam ,,gwiazdki'', ale to nie znaczy, że trzeba ją od razu tak objeżdżać. Ludzie, ogarnijcie się trochę! Fajnie, że on nie przejmuje się krytyką i robi co to lubi, a myślę, że to jest chyba najważniejsze, nawet jeśli potencjalnie jego ,,kariera'' skończy się równie szybko jak się zaczęła i z równie wielkim impentem (chociaż nie życzę mu źle), nie znaczy, że czegoś nie osiągnął. Jako piosenkarza - oceniam na 6/10, bo jednak uprzedzenie nad dawnymi piosenkami bierze nade mną górę, jako tancerza - 8/10, całkiem dobrze tańczy, ale nie jest to jakieś mistrzostwo, i żeby nadmiernie nie lukrować dodam, że jako aktor - faktycznie jest średni - 5/10, ale to nie znaczy, że powinien mieć 2/10. Właśnie widać jak filmwebowicze są dojrzali - w 0 %. Tyle w temacie. ,,F**k haters.'' - dla tych niekumatych.

+1