Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Za co go znieważacie, plujecie na jego twórczość i jego imię? Pytam się bo nie rozumiem,
ktoś mi to po ludzku wyjaśni? Ja gościa nie znam, nie słucham, choć zdarzyło mi się
usłyszeć jego piosenkę, jedną lub dwie. Jestem absolutnie neutralny, dlaczego ci co go
nienawidzą nie są?

użytkownik usunięty
kuksaniec

Bo dużo osiągnął nie robiąc właściwie nic, grupce zazdrosnych dzieci się to nie spodobało, potem trend się nakręcał, włączając w to prymitywy żyjące w przekonaniu, że masy dziewczynek-fanek istnieją i że przez krytykę popowych gwiazdeczek komuś się wyda, że mają dobry gust muzyczny.

użytkownik usunięty
kuksaniec

Bo robi chuj.ową muzykę no i wygląda jak piz.da a jego fani to nastolatki 8-16 lat

Mam dla ciebie receptę na nienawiść, a oto ona: nie słuchaj jego muzyki, nie oglądaj go tam, gdzie dotychczas go oglądałeś, nie kumpluj się z jego fanami . I problem znika.

kuksaniec

Zmiażdżyłeś tego dzieciaka, aż mu słów zabrakło. Nie dziwi mnie brak argumentacji z ich strony. Czego się spodziewać po kimś komu jeszcze włos na ch*u nie rośnie :D hahahahaha

użytkownik usunięty
skt84

Uuuu kur.wa zmiażdżył mnie ! Nie wiem co powiedzieć to jest jakiś mistrz ciętej riposty. -,-

użytkownik usunięty
kuksaniec

dzięki za rady

cieszę się, że mogłem pomóc

użytkownik usunięty

Uderz w stół...