Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber
Master_John_Carpenter

Ciekaw jestem, jakich "płytek" słucha twoja osoba, że taką ocenę byś chciał mu wystawić?

MarchewaSoler

Na pewno lepszych niż jego muzyka :)

Master_John_Carpenter

Na przykład? ;)

MarchewaSoler

Oj nie oszukuj się, każda lepsza!

Bjanri

No czy ja wiem? :) Chyba są gorsze, ale poczekam na te "płytki" od Master_John_Carpenter'a. ; ]

MarchewaSoler

Piosenkarza nie trzeba oceniać tylko na podstawie jego muzyki. Ja oceniłem go z całokształt ( np. porównanie się jego do Kurta Cobain'a). Od tego jest Filmweb, żeby można było oceniać i wypowiedzieć swoje zdanie. To, jaką ocenę mu wystawiłem, to moja prywatna ocena i moje zdanie. Nie musisz się z nimi zgadzać. A odnośnie płytek, to słucham Queen i Nightwish (tylko z Tajrą). Może Ci się nie podobać, ale wg. mnie, to poziom muzyczny jakiego nigdy nie osiągnie Bieber.

Master_John_Carpenter

Nie chcesz by ktoś oceniał Twój gust to nie udzielaj się na forum. Proste?;>

Master_John_Carpenter

Eh, przecież Queen i Nightwish to gejrock.... Więc w sumie niewiele się różnią od Biebera.

MarchewaSoler

Ocena Biebera : 1,9
Ocena Nightwish : 9,6
Ocena Queen : 9,7
To chyba o czymś świadczy. Owszem, każdy ma swój gust, ale powinno się też szanować cudzy. Porównaj sobie chociażby "Sleeping sun" Nightwisha (w wykonaniu Tajry) i "Baby" Biebera. Co lepsze?

Master_John_Carpenter

Wow, aleś ty mądry. A ta twoja złośliwość połączona z niebanalnym poczuciem humoru. Tak inteligentnie do tego podszedłeś, że fani będą się kilka dni doszukiwać haczyka w tej wypowiedzi. No, no. Jestem pod wrażeniem.

Master_John_Carpenter

no i co ci da to że ocena będzie nawet i zero?,film zarobił kupę szmalu,Bieber stal sie dzięki temu slawniejszy,a na dodatek chcą go obsadzać do ról w innych filmach.

Wielki_Krytyk_

Chcą go w nich mieć bo jest sławny! I tylko dlatego, chyba nie wiecie co to jest prawdziwa gra aktorska.. Przecież każdy normalny się skapnie, że oni chcą po prostu na nim zarobić!

Susannah_Simon

oczywiscie, ze tak. nie wincie biebera, tylko media. sam chłopaczek jest bogu ducha winny, tyle ze jest żenująco irytujący.. ale aby spiewa sobie te swoje sialalala baby baby. A grube ryby trzepią na nim kasę. Świat to zaiste popaprane miejsce...

Astral_the_Shadow_Prayer

Nie chodzi mi o to, że go po prostu nie lubię. Jak sam napisałeś, jest żenująco irytujący. Niech sobie śpiewa gdzie chce i ile chce, ale niech nie pcha się wszędzie gdzie tylko się da. Nie winię go o nic, ale to, że on porównuje się do Kurta Cobain'a zahacza moim skromnym zdaniem o świętokradztwo. Może się porównywać do równych sobie, ale do Cobain'a to już przesada. Takie moje zdanie.

Master_John_Carpenter

Od razu -1, to dobra ocena dla bejbera

ObiWanKenobi444

A dokładnie to - ∞ ? 10
[czyt. - nieskończoność na 10]