Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Ja nie rozumiem co te nastolatki widzą w tym justinie.Zwykłe dziecko z bogatymi rodzicami.A propo jego rodziców.Ten bieber całą tą swoją sławę zawdzięcza dzięki pieniądzom swoich rodziców,znajomościom także jego i opóżnionej mutacji!!Nic więcej!Boże kto może mieć tak denny gust?!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
adexis

To te durne sweet fanki dają temu beztalenciu 10 i jeszcze mówią że on jest męski.

maxior

Ja bym się cieszył gdyby moja pięść odbiła się na jego ryju.

Gotrek09

hahahaaha

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Wojna z pokemonami trwa hahahaha :D

Joker_WhySoSerious

skubańcy blokują moje posty ... :D kurde normalnie totalitaryzm na forum.

Joker_WhySoSerious

,,totalitaryzmem" :)

Joker_WhySoSerious

chyba nie za bardzo wiesz co słowo "totalitaryzm" oznacza :)

LoveKiller

"chyba nie za bardzo wiesz co słowo "totalitaryzm" oznacza :)" dziewczynko rozumiem, że próbujesz w jakiś sposób mi dowalić i muszę przyznać że marnie ci to wychodzi, ale próbuj dalej. Pośmiejemy się. Co do twojej "wypowiedzi" o ile tak można nazwać wypociny gówniary bezsensownie broniącej biebera na znanym forum internetowym; naczytałem się tyle książek o hitlerze ile ty nie mogłabyś zliczyć. Aha i jeszcze jedno nie zesraj się; traktuję dowalanie ci jak rozrywkę, naprawdę mam ciekawsze rzeczy do roboty niż nieustanne przypominanie ci, jak tępa jesteś. reasumując wrzuć na luz

Joker_WhySoSerious

Nie wiem, może dla ciebie jestem gówniarą, ale tak się składa, że jeśli chodzi o ustroje polityczne to mogę sobie pogadać. Dowalaj mi do woli. Jeśli cię to w jakiś sposób podnieca, ale pozwala poczuć ulgę. Cieszę się, że mogę być pomocna. ; D

Joker_WhySoSerious

ps. Czyżbyś pracował jako zawodowy troll? ; >

LoveKiller

"ps. Czyżbyś pracował jako zawodowy troll? ; >" - słabe. Nie podnieca mnie dowalanie pryszczatym nastolatkom. Irytujesz mnie swoim zachowaniem. "mogę sobie pogadać" nic mnie to nie obchodzi, co ty możesz. Obchodzi mnie co ty robisz. A robisz gówno. A gówna nikt nie dotyka więc z mojej strony to koniec dyskusji

Joker_WhySoSerious

rzekł zakompleksiony pan :)

LoveKiller

spokojnie, nie mam nawet 25 lat . I co , zaskoczona? Kompleksów też nie mam, czuję się świetnie.

Joker_WhySoSerious

aha. ale nie musisz mi się tłumaczyć ;]

LoveKiller

dobra spoko, luzik ; )

Joker_WhySoSerious

Ej koleś , wyluzuj . Co tak najechałeś na nią. Ona tylko napisała "chyba nie za bardzo wiesz co słowo "totalitaryzm" oznacza :) " , a ty z takimi tekstami . Rozumiem , nie lubisz tego Bimbera ale nie przesadzaj .

adexis

akorem to on raczej nie jest. specjalnym piosenkarzem też, bo i tak nie spiewa swoim glosem.(przerobionym komputerowo) gdyby nie to ze sie maluje jak kobitka to bylby taki sam jak my. za fajną laską też nie jest

adexis

Jeśli już chcesz wypowiadać się na czyjś temat to używaj pewnych informacji.

LoveKiller

A ciebie jeszcze nie przymknęli? xD

Gotrek09

Och jak mi przykro.

użytkownik usunięty
LoveKiller

Patrz na drzwi wejściowe - niebawem przyjdą cię zabrać :) -
To the funny farm. Where life is beautiful all the time , To the happy home, with trees and flowers and chirping birds ;p

użytkownik usunięty
LoveKiller

Jak już mowa o tej wesołej farmie, to specjalna piosenka dla ciebie :) - http://www.youtube.com/watch?v=hnzHtm1jhL4

też cię lubię :)

użytkownik usunięty
LoveKiller

Jak widać kolejne symptomy choroby pojawiły się u lovekillera ;p

LoveKiller

A no właśnie. Z tego co wiem , to właśnie miał biedna rodzinę . Ja tam nie za bardzo go lubię bo wydaje mi się taki egoistyczny ale nie walę tekstami że te jego fanki są pustymi smarkulami. Ale też nie szaleję za nim haha .

lilianna2

Ja z kolei słyszałem, że jego ojciec chlał wódę i w ogóle. Ten gostek to chyba dobry argument, żeby nie robić dzieci po pijaku.