Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Super chłopak !

użytkownik usunięty

Nie rozumiem dlaczego go tyle ludzi nienawidzi,za co ? .Ma talent,śpiewa piosenki,ma fajną dziewczynę teraz.

On nie posiada talentu

zegan333

Ani Selena ani Bieber nie są fajni...

BarEET

True...true :D

gennie85

bimber przyczyna gluchoty

Bimbrownik

i głupoty

vince25xx

a także ślepoty

Bimbrownik

Ojj tak, raz jak byłem w sklepie (Centrum Handlowe Karolinka ;D) usłyszałem jego utwór w radiu...to potem zaczęła mnie dziwnie głowa boleć... xD

użytkownik usunięty
gennie85

srue....srue...

Dziecko na początek nie przedrzeźniaj ludzi starszych od siebie ( szacunek się należy )
Po drugie musisz pogodzic się z tym, że nie wszyscy lubią Justinka i nie padają mu do stóp jak niektóre ocierające mleko spod noska małolaty
Po trzecie ludzie tak pomiatają tym chłopcem bo jest on przykładem komercji w czystej postaci. Wszystko co mówi jest wcześniej przygotowane przez speców do PR-u. Pioseneczki, które tak ochoczo wyśpiewuję przedmutacyjnym głosikiem pisze mu sztab ludzi. Nawet ta misterna pseudo - seksowna fryzurka jest dziełem jakiegoś pijanego fryzjera z Bronxu. Za kilka latek, gdy z twoich ocząt spadną klapki dostrzeżesz że Bi to tylko jeden z wielu produktów skomercjalizowanego rynku muzycznego. Panowie producenci seryjnie tworzą takich nastoletnich " gwiazdorów " by wyciągnąc jak najwięcej kasy z portfeli rodziców zakochanych w nim nastek. Ja też miałam kiedyś te naście lat i kochałam się właśnie w takim " produkcie ". Ale wiesz co? Zaręczam że niedługo minie Ci ta fascynacja i z wielką ulga dołączysz do szeregu ludzi pojmujących znaczenie słowa " prawdziwa muzyka ". Pozdrawiam i życzę radosnego słuchania muzyki ( niech to będzie nawet Dźastinek ) See Ya!

użytkownik usunięty
gennie85

Tylko nie dziecko, nawet jak jesteś starsza,hihihihihi, stara to może masz inne poglądy poprostu.A justinek sam sobie pisze teksty i muzyke,co zatkało kakało?

BarEET

Popieram.

użytkownik usunięty

Zmądrzej dziewczynko, produkcie cywilizacji reklamy ;)

użytkownik usunięty

Super prowokacja !

użytkownik usunięty

To nie wampirunia tylko starscream22 (probably).

użytkownik usunięty

aś ty jest głupi,gorzej niż van helsing normalnie,można ci wszystko wmówić

Ma fajną dziewczynę? Jest lesbijką? xD

Sophie1926

transem

vince25xx

Uuuu... Spodziewałam się xP

Bieber może i prywatnie jest fajny(MOŻE-tego akurat nie wiemy) ale skoro pozwala się za kasę kreować na geja,a potem marudzi,że ludzie go obrażają, no to sorry ;/ Ja ogólnie nie popieram żadnej z gwiazdek tego typu o disneyowskich nie wspominając,bo to już bolesna hańba dla wielbicieli klasycznych produkcji Walta D.

BeastGirl

Tiaa... sam robi z siebie ciapę, a potem rozpacza... Na wizerunku ulizanego, "słodkiego" chłopczyka długo nie pojedzie, mutacja i dojrzewanie wreszcie go odnajdzie ;D Nawet u dziewczyn zostawia znak.

Sophie1926

Nie mogę po prostu ;P Najlepsze było to : true , true !
Leżałam i śmiałam się przez dobrych kilka minut ;P To chyba z Annoying Orange , prawda?
Okej , ale to nie o tym mowa ;P
Justin Bimber to po prostu dno ;P Komercyjny produkt , który niestety bardzo dobrze się sprzedaje ;/ To chyba przeraża mnie najbardziej ;P Nie to , że on wgl istnieje , ale że są ludzie , którzy daliby się za niego pokroić ;P Smutne , ale prawdziwe ;P
True , true... ;D

Bimber to lamus.

Kamilos1992

Kamilosie - czy krytykowanie Biebera to twój fetysz? Jasnym jest, że każdy normalny człowiek go nie cierpi, ale wystarczy raz, góra dwa razy to podkreślić - tymczasem ty pojawiasz się w każdym temacie o tym zawodzącym pussy-boy'u, mało tego, nie jesteś w stanie sklecić paru zdań w miarę konstruktywnej krytyki, tylko wyzywasz go od pedałów, ciot (fajnie, że przynajmniej znasz więcej niż jeden przymiotnik na określenie homoseksualisty, może twój zasób słów nie jest AŻ tak ubogi! [joke]), lamusów... (może niedługo pojawi się nieco bardziej wysublimowane słownictwo, np. "mizogin"? Nie do końca adekwatne, ale jednak. To nieco wzbogaciłoby twoje wypowiedzi). Wynika z tego, że niemal codziennie wpadasz na forum Biebera aby napisać, że jest pedałem/ciotą/lamusem. Jaki jest w tym twój cel? (pytam poważnie - czasami trudno ogarnąć takie zjawiska). Podnieca cię to? Wykreślasz w kalendarzyku dni, w których nazwałeś Biebera "pedałem", a w których "lamusem"? Masz syndrom porzuconego dziecka? Nikt nie zwraca na ciebie uwagi? Powinnam napisać o tobie pracę? Polecić ci znajomego psychiatrę?

Surine

otóż to, surine. Ja też nie lubię biebera, ale żeby spamować na jego temat?... Tracić czas na takie rzeczy, naprawdę trzeba mieć nudne życie i nie wiedzieć co ze sobą zrobić. Mierne świadectwo sobie wystawiasz, kamilosie, oj mierne...