Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Naprawdę mi go żal, chciałabym poznać osobiście osoby które go oceniają i twierdzą że "chętnie obejrzeli by film o jego śmierci". Ludzie, przecież to tylko dziecko, jedna osoba na 6 miliardów na świecie, jeden młody piosenkarzyk na milion którzy jeszcze się pojawią i pojawiać się będą. Nie rozumiem po co truć sobie życie i zajmować sobie cenny wolny czas pisaniem głupich komentarzy na jego temat, nie lepiej interesować się tymi których się lubi? Przecież to wiele przyjemniejsze. Fakt, sama jak miałam 15 lat nienawidziłam Emmy Watson za co dziś mi cholernie wstyd, to była czysta zazdrość i wiem że to się tyczy też reszty oceniających tego chłopaka. Wiem, ale musiałam się wypowiedzieć:) Bo szanuję ludzi, a tym bardziej młodych i pracowitych. Amen.

anet_

Cóż , sama go nie lubię , ale rozumiem , że komuś się może podobać . Nie życzę mu śmierci , ani jego fanom . Wcześniej chodziło mi po prostu o to , że sporo jest muzyków bardziej doświadczonych niż Justin , nieczęsto z większym talentem , ale moim zdaniem wynika to właśnie z tego , że dłużej pracują i rozwijają swe umiejętności . Byłam wzburzona , gdy pisałam słowa o Justinie , ale naprawdę nie chcę mieszać z błotem jego oraz fanów . Pozdrawiam .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Gotrek09

Hmmm ... to faktycznie , przyjaciółmi nie będziemy . Nie jestem jednak zwolenniczką Biebera . Nie słucham jego muzyki . Za co zasługuje na tą komorę ? Zabił sąsiadkę z premedytacją ?