Dziewczynki z podstawoki i gimnazjum maja podjarke tym klesiem ale mysle ze po latach zrozumia ze nie bylo czym sie zachwycac,ale wtedy bedzie za pozno.Teraz kupuja jego plyty sledza nojnowsze newsy sciagaja jego zalosne piosenki itp.
to że biber się sprzedaje jest tylko następstwem czasów w jakich żyjemy,a dokładnie dekady. Przecież już od wielu lat nie widziałem w TV teledysku który : miał by coś do przekazania, albo wymagał by pomyślenia nad nim,a to co się w nim dzieje nawiązuje do tekstu danej piosenki i pewnego klimatu.
np. Pink Floyd - High Hopes - totalnie wciągające, a nikt w nim nie kręci tyłkiem i nie zapierdala fura po mieście/ już nie wspomnę o another brick in the wall
chodzi mi tu o to że po jakimś 2001 zaczęto robić totalnie puste gówna,a dzisiaj zaczyna się już przelewać ten dzban i moim zdaniem potrwa to jeszcze z pare lat bo kasa rządzi tak wiec skończcie się tym dobijać bo to nie ma sensu - ja tego nie słucham i żyje i to pierdole. Po za tym jak bedą robić takie chłamy to będzie można wtedy docenić prawdziwych wykonawców
żal mi tylko tych dzieci które tu piszą z zachwytem, bo taka jest prawda że one nie miały Nirvany tylko od razu . . . . hane montane??
do Schizofrenik . . .
zluzuj chopie bo aż widzę jak Cię roznosi przed kompem - ja będziesz ciągle tak pisał to sobie nie poczytamy Twoich kom. przez cenzurę na tym całym filmwebie
ojciec zawsze mi powtarzał że bycie normalnym bardziej mi się w życiu opłaci, dzinks
choć pojęcie "normalny" też jest względne:/
Ouuuuuuuuoooouuuuuoooooooołłłłłł, oooooohhhhhhh, beeeejjjjjbeeeeee ohhhhhhhhh !!! ;p
Tak, wszyscy go gnoicie, a sami nawet nie umiecie śpiewać, żadnej płyty nie nagraliście i śmiecie go krytykować. Krytykę zostawcie ludziom z branży, pseudoznawcy ''ambitnej muzy''.
Ja krytykuję kogo mi się podoba i kiedy mi się podoba, mam ku temu powody. A jak się tobie to nie podoba to moje wyrazy współczucia przekazuję.
Poza tym do mnie się kobity same przyłaziły, ale je spławiałem :D No i co hahaha? ;p