Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Ja jestem ciekawa co on w ogóle robi na film webie ;/ Irytujące..
To jest portal o tematyce filmowej, więc nie wiem dlaczego go tutaj widzę.

Gabrysia21

Dokładnie.
Rozumiem, gdyby zagrał w jakimś filmie, ale sorry. Teledyski się nie liczą
;/

Sinta

Ludzie, ona zagrał w jakimś durnym filmie. Dlatego jest. Dlaczego nie czytacie wcześniejszych tematów? To już chyba 6 taki sam temat;/

recess

..na który i tak odpowiadasz..
Prawda jest taka, że nie zrobiono tego profilu, ze względu na jego "filmy", ale jego fanka chciała go koniecznie wcisnąć gdzieś..;/

Gabrysia21

weźź mnie nie obrażaj?!! ja mu zrobiłam konto, ale nie jestem jego fanką!!!

recess

No sorry, ale nie widzę, żebym Cię obraziła ;/
Nie bądź taka delikatna.

Gabrysia21

No... nazywanie mnie fanką justina to obraza :P xd

recess

Czyli jesteś antyfanką. No to przepraszam ;)

recess

Tera do z kolei ja nie rozumiem ...z tego co jest napisane wywnioskowałam że to ty stworzyłaś jego profil ale jesteś jego antyfanką...więc ja się pytam: po kiego grzyba stworzyłaś ten profil?!

użytkownik usunięty
Gabrysia21

No i potwierdzam! ;] FILMWEB a nie jakieś cholera wie co?! Kto go tu wcisnął? I po co? Jak go się już lubi to się nie pcha wszędzie tylko tam gdzie pasuje!;]

recess ty masz jakąś obsesje na punkcie tego pedzia. Kur*a opanuj się, wsadź se ogórka i wyluzuj!!!!

P.S. Bieber to pedał

kubagirget

??

Czytaj ze zrozumieniem, później się wypowiadaj.
:D

kubagirget

kubagirget sam MA obsesje haha

madziarka_

na punkcie tego homosia? ha! nie rozśmieszja mnie w przeciwieństwie dociebie nie jestem jakas nie dorozwinięta dziewczynka taka jak ty. lecz sie cioto

kubagirget

No skoro o antyfance, (która napisała, że to obraza nazywać ją fanką) mówisz że ma na jego punkcie obsesję, to jeśli ty nazywsza go pedałkiem to też chyba masz obsesję, co? <radzę myśleć>