Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

na stole leży moneta, kto ją weźmie Batman, mądry bieber czy zwykły człowiek?

Ellen Page

Zwykły człowiek ją weźmie i zacznie pisać głupoty na forach. Batman i bieber nie mają czasu na oglądanie się za drobnymi na jakimś stole :p

skt84

zwykły człowiek, bo reszta to postacie fikcyjne

Ellen Page

lol ale urwał...

tomcias10

no, bo MĄDRY BIEBER nie istnieje

Ellen Page

Oczywiście że istnieje i na imię ma Justin

Justin_Biber

powiedziałam, że MĄDRY nie istnieje, bo gdyby istniał nie kazał by nam siebie słuchać

Ellen Page

No rzeczywiście należy współczuć. Pewnie siedzi w domu i włącza ci swoją muzykę i karze ci jej słuchać,

skt84

raz odsłuchasz, bo na to wpadłam przypadkiem i tu taki fan to włączył na swoim blogu, stworzył, znaleźli się fani, puszczają na okrągło - to jego wina

Ellen Page

boshe a każe ci.? jakiś przygłup z cb jest nie ogarniam cię

Shenanigans

co.? boshe ja tak pisze .... nie podoba ci sie to nie patrz

YouBetterLookAtYourself

łoesu prawdziwy pokemon. A myślałem że tylko istniejecie w bajkach

Little_Jacob

nie jestem pokemonem no to Boże!!!

YouBetterLookAtYourself

Właśnie widzę. W dodatku na tle wredna odmiana która opanowała język polski.

YouBetterLookAtYourself

co? o pokemon ci chodzi?
kurde jak napisze jedno boshe to już jestem pokemon? wole boshe niż Boże. Jedna z moich koleżanek tak raz napisała i tak 'na mnie to przeszło' po prostu

Little_Jacob

n0 70 p47Rz ... n13 c13Rp13M B1B3R4 1 m1 Z 7yM D0BrZ3 cH4Ch4cH4 xD :*:*:*:* xD xP :3 ...

Wampirzycaaaa

Czyżby zwykły i normalny użytkownik opanował pismo pokemonów? Nieee do tego trzeba mieć IQ 30 - 60 nie więcej bo wyklucza ono normalne porozumiewanie się, no chyba że ktoś jest na tyle uparty żeby tak pisać. Translator co :D

Little_Jacob

No a jak ;P Jak mam tak sama napisać wszystko mi się miesza xd

Wampirzycaaaa

Zdrowy objaw u normalnego człowieka :D

Justin_Biber

ej ok lubię jego piosenki ale czy mądry jewst toi ty nie wiesz tak samo jak za przeproszeniem ten idiot nie wie czy jest głupi

YouBetterLookAtYourself

Błagam cię, naucz się pisać, używaj znaków interpunkcyjnych, kropek, przecinków, ponieważ z twoich wypocin NIC nie rozumiem.

Shenanigans

no to dobrze, przynajmniej nie przeczytasz
tak to jest jak się nie uczy czytać, bo jakbyś umiała to choćbyś ledwo się z tego mojego rozczytała
polonistka się znalazła

YouBetterLookAtYourself

A niby co on robi z Seleną Gomez i co jest taki mądry?

Ellen Page

co robi z Gomez?

Ellen Page

Batman, ponieważ coś takiego jak "mądry bieber" nie istnieje, a zwykły człowiek nie ma czasu, by startować z Batmanem w szranki:) Możliwości chyba też nie.

zapatrzona_w_slonce

batman to też postać fikcyjna, ale Bieber na pewno nie, jak dla mnie zawsze zwykły czlowiek, bo reszta to postacie fikcyjne