Zwykły człowiek ją weźmie i zacznie pisać głupoty na forach. Batman i bieber nie mają czasu na oglądanie się za drobnymi na jakimś stole :p
No rzeczywiście należy współczuć. Pewnie siedzi w domu i włącza ci swoją muzykę i karze ci jej słuchać,
raz odsłuchasz, bo na to wpadłam przypadkiem i tu taki fan to włączył na swoim blogu, stworzył, znaleźli się fani, puszczają na okrągło - to jego wina
co? o pokemon ci chodzi?
kurde jak napisze jedno boshe to już jestem pokemon? wole boshe niż Boże. Jedna z moich koleżanek tak raz napisała i tak 'na mnie to przeszło' po prostu
Czyżby zwykły i normalny użytkownik opanował pismo pokemonów? Nieee do tego trzeba mieć IQ 30 - 60 nie więcej bo wyklucza ono normalne porozumiewanie się, no chyba że ktoś jest na tyle uparty żeby tak pisać. Translator co :D
ej ok lubię jego piosenki ale czy mądry jewst toi ty nie wiesz tak samo jak za przeproszeniem ten idiot nie wie czy jest głupi
Błagam cię, naucz się pisać, używaj znaków interpunkcyjnych, kropek, przecinków, ponieważ z twoich wypocin NIC nie rozumiem.
no to dobrze, przynajmniej nie przeczytasz
tak to jest jak się nie uczy czytać, bo jakbyś umiała to choćbyś ledwo się z tego mojego rozczytała
polonistka się znalazła
Batman, ponieważ coś takiego jak "mądry bieber" nie istnieje, a zwykły człowiek nie ma czasu, by startować z Batmanem w szranki:) Możliwości chyba też nie.