Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
386 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

Dlaczego wszystkie, dobra, uogólniam, ale to z doświadczenia na FW, fanki One Direction czy
Biebera bez oporów krytykują mężczyzn w dresie/skórach/tu wstawić kolejny przykład , ale gdy ktoś
zacznie naśmiewać się z owych Dajrekszynów i Biberów, to robią MEGAdramat, bo "jak tak
można?!/nie widzisz, że to talent??/g***o się znasz!!/on ma styl!!1111!!!11oneoneone.
Uszanujcie, dzieci, cudze zdanie, zamiast atakować innych, bo nie loffciają Waszego idola. Ile
ludzi, tyle opinii, i nie zmienicie tego :)

MagdalenaPatterson

To niech go nie obrażają.
Koniec tematu.

Spiderman_filmaniak

Dlaczego Wy, dziewczyny, obrażacie wpierw tych, co nie noszą majtków na wierzchu? Fanki Biebera i 1D mają się za świętych, i płaczą, że ktoś obraża im idola - a dlaczego Wy obrażacie innych? Przykładowo - Al Pacino i De Niro to dziady z hospicjum, jak się niedawno tutaj dowiedziałam. Nie narobiłam dramatu, ale śmiałam się z głupoty dzieciaków.

MagdalenaPatterson

Bo nie jestem dziweczyną.

Spiderman_filmaniak

W sumie zachowujesz się jak płaczliwa baba momentami, więc uznałam, że jesteś panną.

MagdalenaPatterson

Lepieć być hejterem który g*wno wie onim a go nazywa wiesz jak.
Nie mówie o tobie.
To jest prawdziwy chłopak BRAWO

Spiderman_filmaniak

Wszyscy, którzy go krytykują to hejterzyt?

MagdalenaPatterson

Hejterzyt? słownik języka Polskiego nie znajduje takiego słowa :)
Wszystcy którzy go tak nazywają,rozumiem że niektórym może się nie podobać i napisać dlaczego nie obrażając go jak to robi większość i nie podając dlaczego tylko piszą że to p*dała i koniec.
To są hejterzy.

Spiderman_filmaniak

Zwykła literówka.
A czy ja nazwałam go pedałem? Oceniłam jego styl i muzykę moim zdaniem/okiem, a robisz z siebie pośmiewisko próbując ludzi "nawracać" podsyłając im linki do rzekomo "dobrych" piosenek Justyny.

MagdalenaPatterson

Przecież pisze że nie chodzi o ciebie spójrz w góre.
Ja nich nie nawracam tylko podaje kto to jest hejter.

Spiderman_filmaniak

Ktoś Ci pisze, że Justin śpiewa źle, że z playbacku itp. Ty, mimo sprzeciwów, wysyłasz linki z jego akustycznymi utwor....tfu, tworami, by przekonać daną osobę, że jest inaczej. Po co?

MagdalenaPatterson

Żeby pokazać że nie śpiewa z playbacku.

Spiderman_filmaniak

"Mimo sprzeciwów" - czyli ktoś nie chce, nie ma ochoty go słuchać a Ty wciskasz wszystkim na siłę :)

MagdalenaPatterson

No :)
Nie no każdy ma inne gusta to rozumiem,ale żeby nic nie wiedzieć i obrażać to troche dziecine.
Mówie do hejterów.

Spiderman_filmaniak

Ale Ci ludzie słyszeli Biebera, wiedzą jak on gra i śpiewa, i im się to nie podoba, po co ich jeszcze torturować?

MagdalenaPatterson

Niektórzy nie jest tu dużo takich osób.

Spiderman_filmaniak

Ale ja mówię o tych, którzy NIE chcieli

MagdalenaPatterson

Mówiesz o sobie :)

MagdalenaPatterson

Bo większość nawet go nie słuchała,a wiedzą lepiej.

Spiderman_filmaniak

Większość, zaciekawiona jego fenomenem przejrzała kilka piosenek, wybaczcie ludzie, że wypowiadam się za większością... , i doszła do wniosku, że to jednak nie jest "megautalentowane dziecko, które samo doszło do sukcesu" a świetnie prosperujący produkt, owoc pracy wielu ludzi z muzycznej wytwórni, którzy narzucają mu jak ma się zachować, co powiedzieć a co nie, jak się ubrać na scenę, jak ściąć włosy, jaką muzykę grać i jakie piosenki mu do tej muzyki napiszą. Nie rozumiesz, że on jest już zaprogramowany, by takim być? Jak ktoś wspomniał gdzieś wcześniej - młodziutkie fanki (12-13 letnie dzieci) czekały na niego na mrozie, tak w Polsce (którą nazwał Rosją, geniusz) a on nawet nie łaskaw był im się pokazać. Gwiazdor od siedmiu boleści...

Spiderman_filmaniak

Już ktoś raz to powiedział, i ja się podczepiam pod pytanie: Jak ty możesz kalać Spidermana swoją aurą głupoty.

"Bo większość nawet go nie słuchała,a wiedzą lepiej." - No raczej nawet "Hejterzy" musieli go choć raz słyszeć, choć co innego że on jest cipą zwyczajną.

Gotrek09

Poprostu moge.
Niektórzy wogóle go niesłuchali znam bardzo dużo takich ludzi.
A może uzasadnij czemu jest cipą ?

Spiderman_filmaniak

Ponieważ lansuje się na cipke, rzyga na scenie, po internecie krążą filmiki jak wykrzywia ryja, i sam zobacz, na jego koncerty hejterzy też idą bo kto inny rzuciłby w niego butelką xD

Gotrek09

Jak rzygał to nie jego wina bo się zle czuł a chciał zaśpiewać bo nie chciał zawieść fanów.
1 raz ktoś w niego rzucił butelką a on nic inni by zaczeli robić miny,wyzywać,zejść ze sceny a on śpiewał dalej.