On jest bosski potwierdzam i ma naprawdę wspaniały głos, ale ktoś powinien
to uzupełnić bo on grał w filmie ! :
http://www.youtube.com/watch?v=qRC-PfeVVFU
i nawet był gościem w serialu True Jackson, VP :
1.http://www.youtube.com/watch?v=gEUzEu2z_Qo&feature=related
2.http://www.youtube.com/watch?v=6S7T19bGSPE&feature=related
A wiecie że Disney i Nickelodeon chcieli zrobić Justinowi własny serial ?
Ale w końcu nie wiem co z tego wyszło ale było by super ;*
Yyyy. Najmocniej przepraszam za to co teraz napiszę, ale trochę mi szkoda takich ludzi. On ma 15 lat, ładną buźkę i już jest gwiazdą w pojęciu nastolatek. W dzisiejszych czasach słowo 'gwiazda' nabrało innego znaczenia. Teraz 'gwiazdami' są Lovato, Gomez, Lohan, Cyrus czy te ... beztalencie. To jest przerażające! Ile on piosenek nagrał? 2?
Żenada. Sorry, ale tak właśnie myślę. Żenada.
Pozdrawiam.
dokładnie, popieram Angelę. Piszesz innym jak mają pisać a sam/sama robisz
błędy w podstawowych wyrazach!;| hahaha xd
Beztalencie ahhaha chyba Cię porządnie zgięło. Gdyby był beztalenciem to
Usher i Justin Timberlake nie zaprosili by go do współpracy w
profesjonalnym studiu, kretynko/ kretynie ( przepraszam za wyrażenie )
A dla wyjaśnienia. Nie nagrał tylko dwóch piosenek. Otóż nagrał 2 płyty na
których znalazło się w sumie 23 piosenki i wiele z nich były już hitami na
najważniejszych listach przebojów ( np billboard.com - najważniejsza
lista hitów w Stanach zjednoczonych!)
Myślę, żę jesteś po prostu niedowartościowaną osobą, która zazdrości
chłopakowi międzynarodowej kariery w bardzo młodym wieku.!
Dziękuję, do widzenia.
Troszkę się rozpisałam, ale to są ważne sprawy;)
@Trish_Marisa_Sacuedo:
"Beztalencie ahhaha chyba Cię porządnie zgięło. Gdyby był beztalenciem to
profesjonalnym studiu, kretynko/ kretynie ( przepraszam za wyrażenie )"
Wiśniewski zaprosił Mandarynę do współpracy bo też "umiała" śpiewać
"A dla wyjaśnienia. Nie nagrał tylko dwóch piosenek. Otóż nagrał 2 płyty na
których znalazło się w sumie 23 piosenki i wiele z nich były już hitami na
najważniejszych listach przebojów ( np billboard.com - najważniejsza
lista hitów w Stanach zjednoczonych!)"
no fajnie ale KTO ustala co się znajduje na tej liście? Gdyby rzeczywiście opinia publiczna dorwała się do oceny to dostawałby oceny pokroju filmwebowych
"Myślę, żę jesteś po prostu niedowartościowaną osobą, która zazdrości
chłopakowi międzynarodowej kariery w bardzo młodym wieku.!"
w sumie to go żałuje - nie mieć kumpli, mieć wokół siebie same puste laski (często "upośledzone intelektualnie"), być na trasie koncertowej 300 dni w roku...
najbardziej mnie w tym wszystkim dziwi że dziewczyny przypisują mu takie słowa jak "męski", "dojrzały" bo problem jest taki że nie jest taki ani z wyglądu, ani charakteru, (a tym bardziej z głosu),
aha - i życzę mu krótkiej kariery bo z mutacją daleko nie pociągnie a będzie niezły brecht <hahaha>
Pozdro n' peace
P.S. Justin Bieber - kolejna gwiazda na 5 minut...
Żałosna jak ludzie mogą widzieć w takim beztalenciu bohatera snów. Dzięki Bogu że nie ma takich w Polsce. Więcej debili nam nie potrzeba. Jeśli chodzi o Justina Timberlake i Usher zrobili mu tylko ŁASKĘ że zgodzili się go promować kolejne dziecko Disneya.
Amerykanie nie posiadają gustu muzycznego jeśli o to chodzi.
Timberlake, zakładam, zaprosił go tylko i wyłącznie dla kasy. zresztą TenCoSiedziObok dał dobry przykład (patrz: Wiśniewski i Mandaryna).
BTW... Co justin Bieber robi na filmwebie? Nie da się jakoś tego zgłosić? Nie jest aktorem, nie powinien znajdować się na tej stronie. Pisałam już raz do administratora strony, ale jak widzę nic z tym nie zrobił... ;<
"Gdyby był beztalenciem to
profesjonalnym studiu"
E tam, pieprzysz. Jego popularność to nie kwestia talentu, a swoistego "potencjału wizerunkowego" (ładna buzia, "słitaśny" głosik, metroseksualność) i masy pieniędzy wpompowanych na niego przez wytwórnię. Skoro ma taki "talent", to dlaczego sam nie pisze swojej pożal się boże "muzyki", tylko załatwia to u buraków pokroju Timbalanda?
Wiecie pewnie zaraz mnie wyzwiecie ale powiem wam prawde.W którymś wywiadzie mówil że jest i chce nadal być normalnym nastolatkiem.Ok dobra.Ale który NORMALNY16-latek ma 2 wypasione auta?Który NORMALNY 16-latek robi sobie tatuaż?Ok może i ma tam trochę tego talentu ale niemówcie że jest superutalentowny( bo jest dużo więcej utalentowanych osób którzy nie mają aż tak wielkiej sławy np. Corine Bailey Rae).Ok chce se śpiewać to niech se śpiewa ale niech zostawi w spokoju filmy.Zgadzam się z _Megan_ bo ona ma racje te wszytskie Lovato,Gomez,Cyrus,Jonas śpiewaja i robią karierę bo Disnej im kazał i robi z mózgu 9-latek oglądające Disney Channel że tak sie wyrażę paciajke xd To jest straszne pan Walt Disney zapewne w grobie się przewraca co to robią teraz ci co tam w Disneyu pracują i nim zażądzają.To sie w głowie nie mieści i ja myślałam że Usher ma trochę 'stylu' i 'gustu' ale sie myliłam bo za przeproszeniem takeigo gogusia wypromował.Który chłopak maluje usta szminka?Ok ja lubiłam Biebera za czasów "One Time" bo wtedy był normalny i spoko ale się teraz z niego taki goguś jak już wcześniej powiedziałam zrobił.Ostatnio słuchałam jak śpiewa Maddi Jane(wpiszcie sobie na YT Maddi Jane).Ta 11-latka(chyba) ma większy talent niż Bieber i o wiele lepszy głos a nie ejst taka mega gwiazdą.Bieber się wybił bo ma słodką buźkę ale nie tlyko to się w życiu licz.
Dziękuje i pozdro
p.s
Sorki za błedy ort. i int. oraz za literówki ale szybko pisałam.
(Aha i tym co ja napisalam nie chce nikomu dokuczyć ani nikogo obrazić ja tlyko wyraziłam swoja opinię to wszytsko)
Ja tak jak misiaa10 uwazam, ze Justin byl lepszy za czasow "one time". Teraz robi sie coraz bardziej wkurzajacy (moim zdaniem). No bo jaki 16-latek robi sobie tatuaz, gdy dozwolone jest od 18. Albo wiecie ze Justin ma kolczyk w lewym uchu?? Kiedys wierzylam, ze bedzie dalej normalnym dzieciakiem (przynajmniej ze bedzie sie staral, bo gdy jest sie slawnym to jest troszke trudniej), ale teraz daje znaki, ze klamal. Kiedys mowil, ze nie chcialby jechac na jakakolwiek trase koncertowa czy nawet koncert bez swojej mamy. Teraz nie chce byc ciagle przy mamusi, ktora (podobno) mowi mu co ma robic.
Dla mnie Justin zaczy sie lansowac co nie wplynie dobrze na jego kariere.
PS. wszystko co napisalam powyzej to tylko i wylacznie moja opinia. macie prawo sie z tym zgodzic lub nie, ale z mojej strony tak jest.
za wszelkie bledy przepraszam ale staralam sie pisac szybko.
pozdro ; )
OMG!!!!!! Tatuaż nie jest dozwolony od 18 lat. Co za... Tatuaż możesz sobie zrobić kiedy chcesz, w Polsce pełnoletnośc osiąga się w wieku 18 lat, wtedy nie musisz dostawać zgody rodziców, ale przed 18 też możesz sobie zrobić tatuaż tylko potrzebujesz zgody rodziców. W UK na ten przykład możesz bez zgody zrobić już w wieku 16 ponieważ tam osiąga się pełnoletnośc własnie w tym wieku, więc proszę cię nie ośmieszaj się doma098, bo wykazujesz swoim wpisem zupełny brak inteligencji i jakiejkolwiek wiedzy. Wystarczy, że jego matka wyraziła na to zgodę i już ma dzieciak tatuaż (zresztą co to za tatuaż?! Jak takie coś mozna w ogóle tak nazwać?! hahahaha).
A kolczyk? No i co z tego, że ma? Ja mam trzy w prawym uchu i co to niby znaczy, co? Dużo facetów ma kolczyki w uszach, a ty znów piszesz tutaj jak dzieciak. Ech.
Z mamusią też daj spokój, ja w jego wieku również z nią już nie łaziłam. 16 lat to sporo, w tym wieku ma się kumpli i pije się piwo, a nie łazi z mamą.
Zgodzę się tylko z jednym (nie z domą098 a z misią10) mianowicie dzieciak w jego wieku powinien jeszcze się uczyć. Skoro nie wie co znaczy "Germany" i nigdy nie słyszał o Niemczech daje nie tylko przykry i prawdziwy obraz Ameryki, ale również ośmiesza samiego siebie (czego jego "fanki" nie zauważają bo i tak w większości są głupie i niedouczone). Takim dzieciakom nie powinno się pozwalać na "karierę". Zresztą... Skończy tak samo szybko jak skończył Blog27, Tokio Hotel i inne. W końcu te dzieciaki są w mniej więcje tym samym wieku...
Wiesz co Kamila? Za pare lat będziesz się z tego tematu śmiała. Tyle Ci powiem.
Pozdrawiam serdecznie.
To jest kpina. Bieber gwiazdą? Bieber 'śpiewa rocka'?! Całe pokolenia artystów tworzyły muzykę chwytającą za duszę, robili coś nowego i niezwykłego, ich teksty niosły ze sobą jakieś przesłanie. Nie nazywali siebie gwiazdami rocka, tylko po prostu nimi byli. A tu wchodzi nagle jakiś pseudoartysta o wyglądzie i głosie 11-letniej dziewczynki i mówi, że tworzy muzykę rockową. Niszcząc przy tym dorobek The Beatles, The Doors, AC/DC i całej rzeszy innych twórców. Cholerny świat. ;/
Oj, Kamila, Kamila. Wspaniały głos to ma Gaweł czy Rod Stewart. Bimber to gwiazda na miarę naszych czasów. Za dziesięć lat nikt o nim pamiętał nie będzie. Chociaż świat już tak mnie zaskoczył, że kto wie...
Poczekaj trochę na mutację. Zapomną bo Justin nie będzie miał już tego "słiiitt" głosiku. Dziewczyny dorosną, zrozumieją co znaczy męskość i Bieber odejdzie na zawsze.
gdzieś czytałam że po mutacji Justin chce zmienić swój styl muzyki...:/ hhhmmm...zastanawiam się jaki to możę być...raczej nie rock bo jego głos nawet po mutacji nie będzie pasował do rocka...może hip hop xD może chce zostać następnym Eminemem xD
lubiłam kiedyś Justina i wygrałam kiedyś spotkanie z nim bo mieszkam w niemczech i tam było bardzo dużo takich konkursów ale jak go zobaczyłam na żywo to myślałam że stamtąd ucieknę xD mały skrzacik, chudy jak patyk i ciągle się tak głupio uśmiechał xD ja do niego nic nie mam i lubię jego muzykę i z chęcią zobaczyłabym go jeszcze raz żeby zobaczyć czy się zmienił :D
jeśli Bieber odejdzie to zaraz znajdzie się następny "Bieberek"... nawet już teraz chcą wykopać Justina...jakiś Cody Simpson czy coś takiego...kopia Justina :D
taaa...wszyscy mysla ze jak Justin zostal slawny a on wyglada jak maly dzieciak to wszyscy co tak wygladaja tez beda slawni :D
Ten świat schodzi na psy. Teraz "artystami" i idolami będą dzieciaki w głupich fryzurkach przed mutacją śpiewające jakiś tani, płytki pop...