sam nie przepadam za jego muzyką ale bez przesady ludzie są fani metaliki są i fani justian itp po co go tu jedziecie jak on i tak ma na was wywalone i zarabia kupe siana! niech se ma te fanki aż to was wpienia jakoś ronaldo ma dupy i to już was nie wpienia ! nie wyjeżdżać mi tu z tekstami o fan pedała itp bo sie ośmieszacie mówie jak jest ma siano ma fanki i niech se żyje po co te wulgaryzmy! krzywdę wam robi nie wiem zruchał komu tu żonę uśpił psa? bez kitu nie jarze nagonki na niego!
Tak, dlatego teraz przeglądam internet i poprawiam ludzi którzy nie potrafią poprawnie składać zdań.
Nareszcie ktos normalny.Co mnie obchodzi ktos kogo nie słucham,on moze nawet produkowac bombe wodorowa w piwnicy-je*ie mnie to!
Pozdrawiam.
Nie wiem jak ciebie ale mnie by zainteresowało to gdyby ktoś robił bombę wodorową w piwnicy... Tak, dobrałeś złe porównanie.
Jak wynika z mojego zdania-"je*bie mnie to".No ale skoro ciebie by to zainteresowało,co moge dodać?Musisz śledzic dalej kariere tego chłopaka nic innego ci nie pozostaje,bo moze faktycznie robi takie "akcje" w piwnicy.
A z kąt ci przeszło do głowy że interesuje mnie co robi ten chłopak. Nigdy nie słuchałem jego muzyki tym bardziej z nim nie rozmawiałem więc nie mam żadnego zdania na jego temat. Nie mam zamiaru ani go obrażać ani mu schlebiać jest on mi obojętny.
Trudno zebyś odezwał sie a propo swojej pisowni-masakra;)
Masz jaką kolwiek dume i honor to sie przyznaj-w innym wypadku\ zamilcz,a stanieszsie przykładem dla potomnych.
W sumie to masz racje. Byl czas, gdy hejtowanie Biebera bylo po prostu w modzie, ale teraz to sie robi nudne. Tez sie kiedys z niego smialam (przyznaje sie bez bicia), ale zmadrzalam i uznalam, ze po co mi to? I zreszta co on mi zrobil? Muze ma jak wiekszosc amerykanskich gwiazdek pop, nic gorszego nic lepszego, w sumie nawet lubie kilka jego kawalkow, on sam tez mi nie wadzi i jakos sie do niego przekonalam. W sumie i tak wole jego niz taka Lady Gage. Ktos sadzi podobnie czy macie inne zdanie?