nie rozumiem kto napisala ze Justin juz nie zyje.'
prosze to zmienic....
to wyśmienicie . ale Twój poziom, już jest 'zerowy' (nie mówi się tak) . pozdrawiam serdecznie fankę seleny gomez i justina biebera .
po 1. : naucz się pisac . po 2. : ile masz lat? po 3. : wiedziałem, że będziesz broniła swojego idola i chciałem się z Ciebie pośmiac ;) typ `fF4nk1 hanny montany..`
Haha, wszyscy w tym temacie jesteście siebie warci. Karolek101, który ma jakieś problemy ze sobą, Olus0104, która nie umie pisać, chociaż ma tu najwięcej racji i Vinrael, który/a popiera tego oszołoma. To chyba normalne, chłopak nie umarł, data śmierci powinna zniknąć. Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego.
ojojojj . uraziłem czyjeś uczucia? chcesz to słuchaj tego chłopaczka . powinna zniknąc? jego nie powinno tu w ogóle byc! to jest strona o filmach i aktorach, a nie o śpiewakach (bo piosenkarzem ani muzykiem jego nazwac nie mogę).
No tak, nie myliłem się. Masz poważne problemy ze sobą. Nie napisałem słowa o tym, że słucham tego żałosnego dzieciaka, a to, że nie zagrał w żadnych filmach/serialach nie ma nic wspólnego z "żartem" nt. jego rzekomej śmierci. No po prostu ręce opadają... Czytaj ze zrozumieniem i zacznij myśleć, bo z takim podejściem typu "jeeb sie" daleko w życiu nie zajdziesz.
ja tez uwazam ze nie powinien tu byc bo nie zagral jeszcze w zadnym filmie ale jezeli juz ktos zalozyl jego profil to powinien robic to solidnie :) bez nerwow ludzie :)
doobra chillout . nie musicie się tak od razu spinac! skoro wszyscy uważamy tak samo (chodzi mi o to, że nie powinno go tu byc) to luz .
`..bo nie zagrał jeszcze w żadnym filmie` i miejmy nadzieje, że nie zagra..
Wiesz ... to ze człowiek pisze w taki ,a nie inny sposób to nie znaczy że jesteś lepsza !
Może po prostu wychował się w innym otoczeniu niż ty ?! To tak samo jak to ze jak ktoś ładny to od razu ,,głupi" ! W sumie to ty jesteś słodziutką idioteczką , NA PEWNO ! Bo inne nie są fankami Justinka , Milusi i Selenki :/ !!!
czy ja pisze ze jestem jego fanka ?
poprostu byl blad wiec chcialam go zmienic.
nie oceniaj ludzi jezeli ich nie znasz.
a NA PEWNO nie jestem slodka idioteczka !
zastanow sie nad tym co piszesz,bo to forum nie do wyzywania tylko komentowania.
To to w twoim profilu to Selena Gomez, czyż nie? Z obserwacji moich znajomych wiem, że jak się polubi jedną gwiazdkę Disneya, to inne lecą serią. A Bieber to niemażle to samo, co Disney (patrząc na moje znajome - najpierw Zack, Selena, Ashley, Miley no i Bimber).
Weź nie porównuj Seleny Gomez z Miley Cyrus. Może obie są gwiazdkami Disney'a, ale zobacz ile afer i skandali było z Miley w roli głównej. A Selena po prostu gra w serialach i nagrywa teledyski, poza tym z tego co wiem została ambasadorką Unicef'u.
Widze że gorący temat, ludzie pierdolicie że go nie słuchacie ale cały czas ktoś tu siedzi żeby pierdolnąć jakies głupoty:
karolek101 - I tak fanki będą spamować żeby był ten pies więc nic na to nie poradzisz
olus0104 - niech sobie słucha, jak sie podoba jej podoba taka muzyka , tylko mogła by już nie pierdolić o dacie śmierci..
mario1_94 - wydaje sie być dosc inteligetny tylko zaszybko ocenia ludzi ;)
peace guys
może komuś głópiemu kto tworzył ten profil chodzi o to że wtedy świat także poznał piosenki Greysona Chance i niektórzy określali go mianem nowego justina biebera jednak nie powinno sie tak pisać jeśli on żyje - to głópie i te dyskusje powyżej też !!!
nie wiem kto już go uśmiercił, ale powiem szczerze, że dobrze ten ktoś zrobił. SZACUN DLA AUTORA ŚMIERCI BIMBERA :)
Że sam byłeś trollem i prowokatorem(jesteś dalej ?) to nie znaczy że ja jestem , śledzisz mnie czy co ? Zresztą widocznie nie rozumiesz definicji słowa troll...
Na IMDb byla kiedys jego data smierci, nawet przez dluzszy czas. Ktos sprytny wiec pewnie zamiescil date i podal IMDb jako zrodlo xD.
Hahahahaha ktoś sobie zażartował xDXDXD
Poczekajcie. Wstrzymajcie się
z wynajmowaniem płatnych zabójców. Dzieciak dostanie mutacji i się skończy jego wycie - scenowe życie. xD xD
Kurde jak mogłam zapomnieć ???? Może mieć maleńką - podczas przeziębienia. ;))
No chyba, że Sanctus Bieber się nie przeziębia. a to klops. ;pp
azdy czlowiek przechodzi, niezaleznie od plci. U chlopakow jest bardziej drastyczna.