Justin BieberI

Justin Drew Bieber

6,3
385 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Justin Bieber

nie rozumiem kto napisala ze Justin juz nie zyje.'
prosze to zmienic....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
karolek101

nie znize sie do twojego poziomu.czyli zerowego

Olus0104

to wyśmienicie . ale Twój poziom, już jest 'zerowy' (nie mówi się tak) . pozdrawiam serdecznie fankę seleny gomez i justina biebera .

karolek101

bez komentarza dla takich ludzi jak ty

Olus0104

ciekawe skąd wiesz jaki on jest?

Vinrael

bo widze po sopsobie pisania tego czlowieka

Olus0104

po 1. : naucz się pisac . po 2. : ile masz lat? po 3. : wiedziałem, że będziesz broniła swojego idola i chciałem się z Ciebie pośmiac ;) typ `fF4nk1 hanny montany..`

Vinrael

Haha, wszyscy w tym temacie jesteście siebie warci. Karolek101, który ma jakieś problemy ze sobą, Olus0104, która nie umie pisać, chociaż ma tu najwięcej racji i Vinrael, który/a popiera tego oszołoma. To chyba normalne, chłopak nie umarł, data śmierci powinna zniknąć. Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego.

mario1_94

ojojojj . uraziłem czyjeś uczucia? chcesz to słuchaj tego chłopaczka . powinna zniknąc? jego nie powinno tu w ogóle byc! to jest strona o filmach i aktorach, a nie o śpiewakach (bo piosenkarzem ani muzykiem jego nazwac nie mogę).

karolek101

No tak, nie myliłem się. Masz poważne problemy ze sobą. Nie napisałem słowa o tym, że słucham tego żałosnego dzieciaka, a to, że nie zagrał w żadnych filmach/serialach nie ma nic wspólnego z "żartem" nt. jego rzekomej śmierci. No po prostu ręce opadają... Czytaj ze zrozumieniem i zacznij myśleć, bo z takim podejściem typu "jeeb sie" daleko w życiu nie zajdziesz.

mario1_94

ja tez uwazam ze nie powinien tu byc bo nie zagral jeszcze w zadnym filmie ale jezeli juz ktos zalozyl jego profil to powinien robic to solidnie :) bez nerwow ludzie :)

Olus0104

doobra chillout . nie musicie się tak od razu spinac! skoro wszyscy uważamy tak samo (chodzi mi o to, że nie powinno go tu byc) to luz .
`..bo nie zagrał jeszcze w żadnym filmie` i miejmy nadzieje, że nie zagra..

Olus0104

Wiesz ... to ze człowiek pisze w taki ,a nie inny sposób to nie znaczy że jesteś lepsza !
Może po prostu wychował się w innym otoczeniu niż ty ?! To tak samo jak to ze jak ktoś ładny to od razu ,,głupi" ! W sumie to ty jesteś słodziutką idioteczką , NA PEWNO ! Bo inne nie są fankami Justinka , Milusi i Selenki :/ !!!

justyna55

czy ja pisze ze jestem jego fanka ?
poprostu byl blad wiec chcialam go zmienic.
nie oceniaj ludzi jezeli ich nie znasz.
a NA PEWNO nie jestem slodka idioteczka !
zastanow sie nad tym co piszesz,bo to forum nie do wyzywania tylko komentowania.

Olus0104

To to w twoim profilu to Selena Gomez, czyż nie? Z obserwacji moich znajomych wiem, że jak się polubi jedną gwiazdkę Disneya, to inne lecą serią. A Bieber to niemażle to samo, co Disney (patrząc na moje znajome - najpierw Zack, Selena, Ashley, Miley no i Bimber).

Invisse

Weź nie porównuj Seleny Gomez z Miley Cyrus. Może obie są gwiazdkami Disney'a, ale zobacz ile afer i skandali było z Miley w roli głównej. A Selena po prostu gra w serialach i nagrywa teledyski, poza tym z tego co wiem została ambasadorką Unicef'u.

Olus0104

Psycho groupie..

kazzmataz

zgadzam się z karolek101

trzesnia

Widze że gorący temat, ludzie pierdolicie że go nie słuchacie ale cały czas ktoś tu siedzi żeby pierdolnąć jakies głupoty:
karolek101 - I tak fanki będą spamować żeby był ten pies więc nic na to nie poradzisz
olus0104 - niech sobie słucha, jak sie podoba jej podoba taka muzyka , tylko mogła by już nie pierdolić o dacie śmierci..
mario1_94 - wydaje sie być dosc inteligetny tylko zaszybko ocenia ludzi ;)
peace guys

Vinrael

Vinrael - racja nic nie poradzę. cóż mówi się trudno i żyje się dalej :P
bless .

Olus0104

Po prostu komuś się zamach nie udał i zapomnieli zmienić ;-/

Olus0104

A może to ktoś z adminów z fimweba zrobił taki mały, bardzo udany żarcik ;-)?

Olus0104

może komuś głópiemu kto tworzył ten profil chodzi o to że wtedy świat także poznał piosenki Greysona Chance i niektórzy określali go mianem nowego justina biebera jednak nie powinno sie tak pisać jeśli on żyje - to głópie i te dyskusje powyżej też !!!

anka970421

nie wiem kto już go uśmiercił, ale powiem szczerze, że dobrze ten ktoś zrobił. SZACUN DLA AUTORA ŚMIERCI BIMBERA :)

cicha12

Przesuńcie datę śmierci na za tydzień. Muzułmanie dopiero po niego idą.

STA1KERpl

Muzułmanie na Europe idą

Vinrael

Zachaczając o Amerike.

Olus0104

nie wiem czy tego już ktoś nie powiedział, ale może także filmweb życzy śmierci bieberowi.

Olus0104

Plastic is fantastic! xD

Skowi911

Justin [*]

Lecho1523

Mi tam nie przeszkadza ten błąd. Tylko szkoda, że to nie prawda :(

Lecho1523

lecho trollu... chyba nie chcesz mi powiedzieć że oglądałeś filmy z tym aktorem....

plantum

Że sam byłeś trollem i prowokatorem(jesteś dalej ?) to nie znaczy że ja jestem , śledzisz mnie czy co ? Zresztą widocznie nie rozumiesz definicji słowa troll...

użytkownik usunięty
Olus0104

Na IMDb byla kiedys jego data smierci, nawet przez dluzszy czas. Ktos sprytny wiec pewnie zamiescil date i podal IMDb jako zrodlo xD.

Olus0104

Hahahahaha ktoś sobie zażartował xDXDXD
Poczekajcie. Wstrzymajcie się
z wynajmowaniem płatnych zabójców. Dzieciak dostanie mutacji i się skończy jego wycie - scenowe życie. xD xD

marstas09

Dziewczyny nie przechodzą mutacji :p

Lecho1523

Kurde jak mogłam zapomnieć ???? Może mieć maleńką - podczas przeziębienia. ;))
No chyba, że Sanctus Bieber się nie przeziębia. a to klops. ;pp

użytkownik usunięty
Lecho1523

azdy czlowiek przechodzi, niezaleznie od plci. U chlopakow jest bardziej drastyczna.

to potwierdzę bo pamiętam w liceum kiedyś była babka która miała głos jak wielki barczysty paker xD

użytkownik usunięty
Gotrek09

Nie no, kazdy przechodzi, ale wiekszosc dziewczyn nie tak drastycznie. Wow... ja mialam taki jak bylam mala, moze nie jak paker, ale strasznie niski :D