Karl Urban

Karl-Heinz Urban

8,1
30 463 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Karl Urban

Kurde Karl Urban według mnie jak nic pasuje do roli Adama Jensena z gry Deus Ex co o tym myślicie?

Jakus

Generalnie trudno się nie zgodzić... Pasowałby jak znalazł!!

malpa1985

Pamiętam go z kilku filmów które dosyć mi się podobały oczywiście najpierw Władca Pierścieni Dwie Wieże oraz Powrót Króla jako Eomer oczywiście nie grał tam pierwszych skrzypiec ale zapamiętałem go bo fajnie grał potem widziałem Statek Widmo gdzie grał jednego z członków załogi świetny Horror/Thriller a potem Krucjata Bournea super grał płatnego mordercę próbującego zabić Bournea dalej był Doom gdzie Karl pierwszy raz (W mojej filmografii) Grał główną rolę Film średni ale fajna odmóżdżająca naparzanka a ponieważ oglądałem go wieczorem i nie chciałem filmu w którym musiałbym dużo myśleć Doom był jak znalazł (poza tym polski reżyser) Dzięki temu Gdy widzę go na Ekranie moje odczucia są jak najbardziej pozytywne dawno już nie widziałem z nim nic nowego więc w Sobotę idę do kina na Dredd 3D i będę mógł powiedzieć więcej o Urbanie w jego nowych filmach a co potem? Bardzo bym chciał by to on wcielił się w Adama Jensena w adaptacji filmowej Deus Ex bo bardzo mi ( I chyba nie tylko ) go przypomina