Katarzyna Cichopek

4,0
1 279 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Cichopek

To była maskara. Nie wiem, czy tylko ja mam takie wrażenie, ale strasznie po nich (Cichopek & Hakiel) pojechał. Poniżył ich i ośmieszył. Ten numer z Radiem Maryja i parę innych... Trzeba wziąć też pod uwagę, że może to właśnie ze mną jest coś nie tak ;PP

Kreseczka

Ja też widziałem jak wczoraj po nich jechał, aż miło było popatrzeć. A jak jej przytoczył opinie z forum,że jest słabą aktorką to powiedziała że jeszcze pokarze. Poczekamy zobaczymy. Ale niesądzę żeby zagrała w jakimś liczącym się filmie.

MaCiEk_89PL

Raczej nie zagra. Przecież ona nie jest nawet aktorką. A poza tym ona i tak bierze teraz tyle kasy za swoje nazwisko, że...

MaCiEk_89PL

Dobra aktorka raczej nie musi mówić że "jeszcze pokaże". A ona wielka gwiazda .......co pokaże: kurs tańca odcinek trylion pięćset dwa dźiewięćset, czy pełnometrażowy M jak miłość.

Oscar jej się śni i wszędzie musi być. A najbardziej mnie wkurzyła u Kuby jak jej powiedział że jest aktorką z jednego serialu a ona na to "Jeszcze, jeszcze.." i tak 5 razy powtórzyła, ale nie powiedziała jaka to produkcja a szkoda bo w jej filmografi nic nie ma poza M jak miłość. Więc Kasiu śniło ci się coś!!!! Może pisz książki z tak bójną wyobraźnią.

__luthien__

jak wojewodzki powiedzial ze internauci piszą ze jest slaba aktorka to Hakiel zoburzeniem "a czy to jacys krytycy?" hahaha zeby ja krytycy oceniali to by musiala najpierw skonczyc studia, zero samokrytyki. a Kaska na sam koniec zadufana"no coz, calego swiata nie zadowole" albo jeszcze lepsze haslo Kaski" a gdzie to pisalo? na pudelku?" czy ona jest naparwde taka zakochana w sobie ze nie widzi prostych rzeczy? przeciez jej aktorstwo jest na poziomie minusowym

Kreseczka

zawsze broniłam jej na forum, nie z sympati ale tak poprostu z dobrego serca. po programie Kuby Wojewódzkiego już jej nie będę bronić, po niej widać że poszłaby do reklamy za przysłowiową "czapke gruszek" a co gorsze zrobi wszystko by uchodzic za niepokalaną i skromną (odmowa reklamowania plastrów, że co niby taka święta?) ona jest strasznym konformistą, waży wszystko co mówi tak by czasem nikogo nie urazić i by ją kochali, może siedzenie obok pani Senyszyn czegoś ją nauczyło i pokazało jak należy się wypowiadać.

Kami122

akurat z tymi plastrami to przesada... nie sądzisz że każdy może sobie wybrać czy chce coś reklamować czy nie? :/ kiedy paschalska zaczęła je reklamowac to wszyscy zrobili wielkie halo - "co ona z siebie robi", kiedy cichopek odmówiła to mowicie "że niby udaje taką świętą"... to jest własnie polska: jak cos zrobi to jest źle a jak czegos nie zrobi to tylko dlatego że coś udaje i jest hipokrytką...

Kami122

Do Kami122
Masz świętą rację! Zabrakło mi tego słowa "waży wszystko" żeby źle o niej nie myśleli.

Kreseczka

a co Kuba powiedział????
plizzzzzzzzzzz

Kasiek_haz

tutaj sobie zobacz
http://www.youtube.com/watch?v=vGbaO7U21t8 [www.youtube.com/watch?v...]
http://www.youtube.com/watch?v=Q8_mrjiur8Q [www.youtube.com/watch?v...]

Kami122

dzięki

Kuba jednak jest najlepszy!!! :D

Kasiek_haz

Popłakałem sie ze śmiechu....
Oj pani Katarzyna źle znosi krytykę. Prawda w oczy kole.......
Marcin Hakiel strasznie się nagadał(hahahahahaha) Dziwny człowiek. Sprawia wrażenia jakby bał sie całego świata. Sam się nie odezwał dopóki pani Katarzyna nie zaczęła. Dziwni ludzie, okropna para.....

thomas_4

Ludzie osłabiacie mnie, po prostu mnie osłabiacie! Kim, tzn.czym wy się zachwycacie? Przecież wojewódzka to jest rasowe kretino, spójrzcie na jego gębę, na jego prostactwo...Hihihihi, przecież to skończony tuman! Daję Wam słowo honoru, że gdyby ten stary, zgryźliwy parch trafił na mnie, tudzież na kogoś o podobnym zdaniu na jego temat, a przy tym bystrego i nie dającego się stłamsić temu imbecylowi...to ta wywłoka by się nie pozbierała! Wojewódzka zostałaby zmiażdżona ogromem argumentów! Nienawidzę tego cymbała...Dlaczego? Bo jest denerwujący, prymitywny, żenujący, niewychowany, tępy, bezczelny, prostacki, obleśny...długo można wymieniać...

P.S. Cichopek jest nikim to wiadomo...Przecież nie jestem fanem jej "aktorstwa" ;-) ale tego paskudnego matoła nie trawię...(obejrzałem jedną minutę jego programu na www.youtube i musialem wyłączyć w obawie o monitor...) Ludzie!!! Przestańcie oglądać tego debila, bo to fatalnie świadczy o was! Jesteście podobni do stada gapiów, które cieszy się, że jakieś chamidło pastwi się nie nad wami tylko nad kimś innym!

Ten plebejski chamuś zawsze uskutecznia swe chamstwo w stosunku do słabszych, słyszałem że z małą Kwaśniewską też gadał jak skończony cham...Doskonale wie, że gdyby tak pogadał ze starymi wyjadaczami, np.jakimś znanym aktorem to by się nie pozbierał...Cham i tchórz!

lisoszakal

brawo brawo brawo podpisuję się pod każdym Twoim słowem (o ile można:-))

chinska_konserwa

Dzięki...Cieszę się, że są jeszcze ludzie na poziomie, którzy gardzą tanią, cyrkową "rozrywką" dla motłochu...

Poziom tego kolesia jest chyba jeszcze gorszy od siermiężnego, przaśnego, przyciężkiego, niemieckiego poczucia humoru dla niemieckiej hołoty (np.taki Harald Schmidt-dno dna).

Powtarzam-jakub wojewódzki to prostak, który mieni się dziennikarzem, a nie skończył żadnych studiów...A poziom jego programów to naprawdę depresja...(poniżej poziomu morza i to baaaardzo ;-) )

Szanujcie się, ludzie...i wyślijcie tego pajaca do cyrku (nie oglądajcie jego wypocin).

pozdro dla kolegi powyżej...

lisoszakal

koleżanki koleżanki, są jeszcze kobiety, które nie rozpływają się na Kubusiem, Cichopkówną tańcem z "gwiazdami" i tym podobnym "badziewiem"

chinska_konserwa

Pozdro dla Koleżanki!!!

(sorry za pomyłkę) ;-)

Chwała Ci za trzeźwe poglądy, siostro! Jeszcze raz pozdrooo...