myslałam że ma nogi jak słoń http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=3890&b=1
ale sama zainteresowana twierdzi, że nosi rozmiar uwaga, uwaga XS bo rzekomo 34 <lol2> http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=3253
taaa... a może 32? XS to ma Nicole Richie.
jaka żenuła. obiecuję że to mój ostatni wpis u tego paszteta. nie będe wiecej krytykować ani nóg, ani włosów na czole, anie mongolskich rysów twarzy, barku talentu i charakteru.
bede tez unikać stron z plotkami i absolutnie tej krowy rozpłodowej. miło jest się na kimś wyżyć, ale na samą myśl o naszej anorektyczce zaczyna mnie machinalnie mydlić.
jes, jes łi stil lof ju hanej ;*
to ty chyba słonia nie widziałeś. ładnie zbudowana kobitka. A zdjecia dodatkowo widac ze są poszerzone, no chyba ze oboje nagle dostali wodogłowia. z całą rodziną oglądałam i az sie wszyscy podniecilismy na widok smacznego cialka cichopek. wreszcie koniec mody na wieszaki. cichopek super tanczyla, a co do jej gry to sztywna jest i tyle.
tu nie chodzi czy zdjęcie jest poszerzane czy nie. wiemy jak wygląda. dlaczego robi z siebie idiotkę pisząc że nosi 34? moja kumpela ma taki rozmiar i jest równie niska, a wygląda jak patyk. w dodatku z biustem w rozmiarze A o ile nie 0.
żałosna ściema...
a co do wodogłowia - mam wątpliwości.
nie wiem czemu mówi, że ma rozmiar 34, dziwi mnie to,reczywiście, robiłaby z siebie wtedy idiotkę. trudno mi uwierzyć ... czyżby popadła w kompleksy przez modę na wieszaki kreowaną przez media? (myślę że ma rozmiar 38 - 42), przecież kobieta, która ma rozmiar 34 to nie jest kobieta tylko wieszak! gdzie biodra? gdzie biust? gdzie pośladki? w rozmiarze 34 raczej nie znajdziemy nikogo kobiecego. Cichopek pokazała że ma niezłe ciało, i wreszcie wyznacza nową modę na prawdziwe kształty. W Polsce jesteśmy jeszcze zbytnio wpatrzeni w nieapetyczne kształty anorektyczek, w przeciwieństwie do Anglii i Belgii, (gdzie często bywam, a kobiety o pełniejszych kształtach nie są tam wyśmiewane, a są wręcz oblegane). Kasia troszkę nawet za bardzo się wynegliżowała, ale bardziej roznegliżowane 'aktoreczki/piosenkareczki' codziennie w tv można pooglądać, np Nataszę Urbańską,kręcącą prawie nagim tyłkiem w prawie każdej edycji( by the way ....paradokslanie ->przez łóżko awansującą do show w prawicowej tv publicznej).
W każdym razie Kasiu, rozbieraj się ile chcesz, ale nie lansuj mody na 34 , błe.!.!.!.