jak można powiedzieć czy dana aktorka czy aktor są dobrymi aktorami czy nie na podstawie jednego filmu ba nawet nie filmu a na podstawie jednego serialu??? nie wiem......moim zdaniem można ocenić czy ktoś jest dobry czy nie na podstawie wielu filmów..dobry aktor to taki, który dobry jest w komedii, sensacji, romansie.... Ok są oskary ale to nie są oskary dla dobrego aktora (oczywiście nie mówię o oskarze za całokształt, którego można dostać za granie w filmach, za reżyserowanie..) tylko za pierwszo lub drugo planową rolę. a nieważne i tak zaraz dostaną sie mi ciegi bo przecież ona jest taka zajebista i wogóle piekna.....a aktorkka jaka z niej fenomenalna.....a nic ja jej tam nie lubie, gra fatalnie w tym seriali (coprawda ogladąłam całe 4 odcinki) bo gra sztucznie, jest jak dla mnie brzydka a te jej tańce to mniej tańczyła a bardziej sie wyginała czyli tzw taniec od figury do figury ale to moje zdanie;p a teraz mozecie po mnie jechac;p
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Dobrym aktorem jest DiCaprio, Pacino, Hopkins, a Cichopek jest...żałosna. Widocznie w Polsce wystarczy się głupio uśmiechać, dygać jak 5- latka i mrugać oczkami, aby być uważanym za świetną aktorkę. O jej dorobku filmowym nic nie napiszę, bo na dobrą sprawę nie ma o czym. A jeżeli chodzi o to, że wygrała tytuł najpiękniejszej Polki... Cóż,nie oceniam ludzi po wyglądzie, bo nie to się liczy, ale jeżeli najpiękniejszą Polką była Jędrzejczak to Cichopek też może być. Zaraz faneczki wspaniałej Kasiuni powiedzą, że jestem brzydka, głupia i niczego w życiu nie osiągnę, a ona jest piękna, mądra i osiągnęła sukces (sukces-śmiechu warte). Jej fani mają wiele podobnych argumentów potwoerdzających fakt, że jest super aktorką. Tylko wciąż zapominają o jednym. Dobry aktor ma talent, potrafi zagrać opóźnionego psychicznie człowieka, słodkiego romantyka, albo mordercę. Cichopek zagrałą Kingę. Brawa dla niej!!! Jak ona to zrobiła?!! Ukłony dla najlepszej polskiej aktorki!!!
ja w takim razie jestem brzydka nic nie osiagnęłam i nie osiągne wogóle jestem beznadziejna i najzwyczajniej w swiecie jej zazdroszcze!!!!;p jasne;p ja np nie wystawiłąm jej oceny za gre aktorską bo jak wspomniałam nie wystawia sie oceny widząc danego aktora tylko w jednej produkcji.
Ewelina no daj spokój, oczywiście że można... przecież ona w tym serialu gra strasznie sztucznie, nic nie robi tylko przewraca oczami, usmiecha sie do wszystkich i skacze, niewazne jaka ma scene do zagrania, we wszytskich jest taka sama.
I jeszcze ta nagroda na najpiększniejszą . Co oni w niej widzą , bo ja widzę obrzydliwą,niezgrabną , beztalentu kukłe , która potrafi się tak uśmiechać , że mi się żygać chce...