Moim zdaniem w pełni zasłużona Bursztynowa Kula finału finałów 'Tańca z Gwiazdami'. Przepiękne tańce pełne nieudawanych emocji. Naprawdę zasłużyła razem z Marcinem na ta nagrodę!! gratuluję!
To fakt, zasłużyła tańcem jak najbardziej ale jej zachowanie było żałosne :/ Sorki, ale podlizywanie się publiczności oraz jakieś reakcje wzruszeniowe pod publiczkę to jest właśnie w jej stylu. Dla mnie ta dziewczyna jest przesłodzona, wykreowana przez media, mdła, mało charakterna i pwiem jedno - sztuczna. Inni uważają że jest naturalna ale ja uważam że mówi wszystkim to co chcą usłyszeć i udaje swoją skromność. Nie chce się nikomu narazić. Wszędzie jej pełno, w każdje gazecie czy to o filmie czy o modzie czy o kosmetykach, zawsze jest Cichopek. Już mi się to dawno znudziło, przejadłam się jej osobą...a szkoda bo na samym początku ją lubiłam ale przestałam gdy zauważyłam ze udziela wywiadów do wszystkich gazet i pozwala by wszedzie było jej pełno. Poza tmy w każdym wywiadzie mówi to samo i to samo.
Ok możesz uważać, że Kasia C. jest przesłodzona, ale tu wszyscy się czepiacie samej jej osoby. A tu powinno oceniać się tylko aktorstwo. Wg mnie gra ok. Miło się na nią patrzy w MjM. Niektórzy aktorzy są po przejściach, załamaniach nerwowych, uzależnieniach. Jakby tak każdy zaczął u każdego aktora wyciągać brudy to powiedz mi kto by kogo lubił? Może i Kaśka jest nieco przesłodzona (teź widziałem jej zachowanie w "Tańcu...") i też mi to nie dokońca odpowiada, ale lubie ją jako aktroke. Gra przyjemnie. Miło na nią patrzeć.
Jeśli się powinno oceniać tylko aktorstwo to przyrko mi to stwierdzić ale moim zdaniem wypada marnie, strasznie trąci amatroszczyzną. Taka jest prawda. Nie dorównuje grą aktorską do innych aktorów. Poza tym jej filmografia jest bardzo uboga. Nie można jej nazywać aktorką tylko dlatego że gra w popularnym serialu. Generalnie uważam że oprócz ostatnich sukcesów tanecznych ta dziewczyna nie osiągnęła w życiu aż tyle by ją wychwalać w niebiosa. Nie będę po niej jechać jak po łysym koniu bo nie o to tutaj chodzi, ale fakty są faktami. Ona mnie nie przekonuje swoim aktorstwem - brała lekcje aktorstwa w kółku teatralnym i szczerze powiedziawszy to widać - że nie jest profesjonalna w tym co robi. I zanim wszyscy zaczniemy ją nazwyać aktorką spójrzmy na prawdziwych aktorów: Jerzego Stuhra, Englerta nawet Cezarego Pazurę czy innych polskich aktorów którzy mają naprawdę bardzo wielki dorobek filmowy, grali pdo okiem znanych i cenionych reżyserów. Filmy z ich udziałem były nagradzane i okazały się wielkim przedsięwizięciem kasowym, który nie poszedł na straty. To są aktorzy przez duże A Szkoda że nie widzicie tej przepaści pomiędzy nimi a panną Cichopek
Zgadzam sie z toba ze Kasia zasluzyla w 1000%% na bursztynowa kule. Zatanczyla swietnie i to sie liczy. Jak dla mnie do finalu powinna wejsc jeszcze pani Foremniak zamisat Mroczka no ale to tylko moje zdanie. Cichopek rzadzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasia wymiatała na parkiecie, konkurencje zostawila w tyle, rowniez uwazam, że do finalu powinna przejsc pani Małgorzata
A rozmawiamy o tańcu wogóle czy o tańcu z gwiazdami (a raczej pseudogwiazdami, bo większość tych gwiazd to ludzie pokroju pana hydraulika)?
Ktoś kto tańczy od pół roku w tej skali moze dostać max.2/10, biorąc pod uwage fakt, że tańca zawodowcy uczą się od dziecka.
Tak jak w przypadku aktorstwa, nawet jak się ma talent to po 1 filmie nie można być stawianym w gronie najwyśmienitszych.
A zatem czy cos takiego jak Cichopek jest wspaniałą tancerką? Nie. Może jedną z lepszych w tym smiesznym programie. Poza tym jak to mówi mój tato - 'tej to nie powinni zakłądać krótkich spódniczek'. Hmmm... tzn. nawet o sylwetkce zawodowca może póki co zapomnieć.