Katarzyna Cichopek

4,0
1 285 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Cichopek

Mówcie se co chcecie, ale w "M jak miłośc" ukrywało sie niezłe ciacho. Ma ktoś zdjęcia jak tańczyła sambe?? :D:D.

MlodY

A ja wyraźnie widzę , że ona jest gruba. W dobie supermodelek zachwycać się taką parówką? Daj spokój. Myślałam, że wszyscy faceci ślinią się na widok Przybylskiej... O proszę

MADLEN

Masz kompleksy? Ona jest bardzo seksowna i podoba się nie jednemu facetowi... Moim zdaniem jej okrągłości są OK ale ja tam lubie ją też za inne rzeczy :] Chodźby za ten jej plastik jak to napisała kiedys spoxmadlen. A czym tu się zachwycać u Ani Przybylskiej? Zero ciekawych kształtów, uroda też nie najlepsza. Kasia ma w sobie to coś co przyciąga do niej ludzi. I jest suuper :)

pawelluci

A wy zawsze z tym samym tekstem - masz kompleksy. Na punkcie urody z pewnoscią nie! Miałabym kompleks stojąc obok Heidi Clum... A ja nie lubię jej za ten plastik i nie mam zamiaru tłumaczyć się z własnych preferencji. A aktorów doceniam ze względu na talent, a nie to czy sa ładni czy nie. A cichopek bozia talentu postapiła - jak zreszta kilku innym kolegom z serialu/seriali. Przepraszam ona ma talent do robienia słodkich grymasów. Bo za tym jak sie pisze ze ktos jest piekny w sensie fizycznym to raczej wypadało by oceniać całokształ. Jestem zwolenniczka diet i zdrowego stylu zycia, a panna c. to dla mnie mały grubasek - mówie co widze.
Niestety faceci zachwycaja sie A. Przybylską w znacznie większym stopniu niż naszym klopsikiem - jest szczupła i w sumie ładna. Że tepa to szczegół. Nie wiem co kasia ma w sobie, ale mnie odrzuca jej aparycja i gra aktorska. Poza tym tępie takie słodkie-idiotki jak ona. Ludzie ja lubia bo jest pospolita. Kazdy ma jakieś wady i dlatego zazdrosci ludziom uważanym za idealnych. A ta nasza grubasna, symatyczna i swojska cichopek to taka zwykła i milutka dziewczynka - jak mozna jej nie lubić. Ano można. To ja juz wole anty-sympatyczną postac z charakterem - sorka!

MADLEN

Chciałam napisać, że taką głupotę, jak post wyżej, można naprawdę rzadko przeczytać, ale w sumie to nieprawda. Forum Filmwebu już od jakiegoś czasu jest przecież prawdziwą wylęgarnią głupoty. I nic już tego nie zmieni. Nic:(

(piszę ogólnie, więc proszę mi nie przypisywać uwielbienia dla żadnej z w/w celebritek)

MADLEN

Grubasek?? Ty ją widziałaś chociaz w tańcu z Gwiazdami , kiedy pokazywała swój brzuszek i raczej nie wyglądała na grubą. Raczej bym powiedział , ze wyglądała...mniam.. :D.

MlodY

ble tam ona jest brzydka i nie tylko brzydka ale jak leci coś znią nażywo to takie głupoty pieprzy...

ZlyCzarny

Mój post jest moja opinia na temat w/w pani. Nie ogladam programów typu "Taniec z gwiazdami", wole raczej skupić się na ot choćby programach publicystycznych... Kiedy się słucha Romana Giertycha można sie pośmiać :) W "Tańcu z gwiazdami" nie widzę głębszego sensu ni możliwości poprawy humoru.
Nie uważam ze cichopek ma posturę Danuty Rinn, ale do szczupłych to ona póki co nie nalezy. Jestem dziewczyną, ale potrafię docenić urodę innych kobiet. Ja uważam, że cichopek nie jest sexy i dlatego odpisuje.
Poza tym oceniajmy równiez umiejętności w/w. To strona filmowa nieprawdaż? Moim zdaniem aktorka z niej żadna.
Mam prawo nazwać ja słodką-idiotka. Gdybysmy oceniali jedynie ludzi, których znamy (i to znamy na tyle dobrze by móc ich oceniać:P) to nie potrafilibysmy określić prawie nikogo. A kazda osoba publiczna musi liczyć się z tym czym jej 'wystapienia' moga się skończyć. Reasumując - dźwiga mi się na widok takich milucich dziewczynek (patrz- ANeta Zając). To czego to doszło ...

MADLEN

madlen alez ty jestes zakompleksiona

jest jeszcze na filmwebie jakas atrakcyjna mloda aktorka ktorej nie zdarzylas zjechac?

MADLEN

Wiesz co,spox madlen??Ty jej poprostu zazdrościsz.A poza tym nikt cie nie zmusza do jej oglądania,chyba,że się mylę...I jeżeli kogos nie lubisz to poprostu powstrzymaj się od tych swoich wszystkich idiotycznych komentarzy.Wesołych Świat zyczę...

MlodY

A ja sie będe trzymał. Kasia jest śliczna, sympatyczna i wesoła. Aktorką jakąs niezwykłą to ona nie jest, ale za to piękną kobietą.

MlodY

A jakie toz ja piękne, młode i zdolne aktorki zjechałam? Agnieszkę Włodarczyk? A moze Dominikę Figurską? O albo Joasie Brodzik. Młode i zdolne. Przepraszam bardzo, ale komentarze odnośni Kasi Bujakiewicz i tutaj jeszcze niczego nie dowodzą. A Cichopek nie dosc, że drewniana to jeszcze gruba, ze zdeformowaną twarzą. Talentu brak, urody zresztą tez. Przykro mi ale aktorka nie zostaje sie, bo jest sie miłą dziewczyna. Trzeba mieć to cos.
Dziwny gust człowieku. A ja myslałam, że facetów kręcą kobiety takie jak Kate Moss na przykład. O! Albo Brigitte Bardot - to była piękna, kiedyś młoda i zdolna aktorka. Szczupła o pieknych rysach... Jej było czego zazdrościć. Albo Magdzie Cieleckiej... Agnieszce Wagner - znam plejade pieknych i zgrabnych aktorek. Prawdziwych aktorek i chyba moge napisac co mysle o ich przeciwieństwach? I chyba moge polemizować? Chyba, że nie!

MADLEN

Drewniana?? to w takim razie dziwne , że wygrała program taniec z gwiazdami.
Gruba?? Kiedy ty ja ostatni raz widziałaś, 5 lat temu?
Brzydka?? może dla ciebie, są gusta i guściki.

No i oczywiście, że możesz polemizować, każdy ma swoje zdanie, ale dziwie sie, że uważasz ją za grubą i drewnianą. A te aktorki, które wymieniłaś oczywiście, że są ładne i mój gust jakis taki dziwny nie jest.
Pozdrawiam

MlodY

Okej może gruba to przesada, ale jabym takiej figury nie chciała. Ma lekką nadwage. Widziałam ją w tańcu z gwiazdami i np. uważam ze Foremiak mimo swoich lat ma super figurke. Masz racje - sa gusta i guściki. Mnie u kobiet widocznie podoba sie inny typ urody.
Drewiniana jest jej gra aktorska. W ramach sprostowania tańczyła bądź tańczy jak sadze bardzo fajnie.
Sęk w tym, że wkurza mnie popularnośc takich osób. Wcieliła się raptem w 1 postac i juz jest gwiazdą nr 1! To chore. Dlatego nie umiem tego zrozumieć. Absolutnie nie chcę narzucać innym swojego zdania, ale je przedstawić - nawet jesli może kogos zgorszyć. Zobaczymy - czas pokaże czy wreszcie nauczy się porządnie grać. Uroda to przeciez dodatek. Komuś może się podobać - komus nie. Więc temat wyglądu ja juz zostawiam. Równiez pozdrawiam

MADLEN

Skarbie! Żaden facet nie lubi top modelek. Bo komu sie podoba jakis wieszak? Kasia ma uwypuklone wszystkie kobiece wdzięki tak jak powinno :) W dodatku wszystko naturalne... Wolę ją niż jakąś wypasioną Dodę, którą biedną nikt kultury nie nauczył! Kasia jest grzeczna i miła. I nie wiem o czym tu dyskutować? Wszystkim się ten człowiek podoba poza tobą. Ja wolę mieć w kraju zwykłych ludzii za gwiazdy niż skandalistów :) Kasia jest super i nic mego zdania nie zmieni. Gra też fajnie. pozdr.

pawelluci

Hmmm... no wiesz nie byłabym pewna czy faceci nie lubia top-modelek... skoro własnie sa lansowane jako kobiety idealne? i skoro pisze sie o kazdej z osobna, że są symbolami seksu, obiektami westchnien milionów facetów? fakt faktem te wieszaki sa okropne, ale taka cindy czy naomi? ja uwazam, że sa piekne.
a takiej figury 'kobiecej' nie chciałabym miec i mi się nie podoba. poza tym rysy twarzy tez nie. ty sadzisz inaczej. mamy do tego prawo.
co sie zas tyczy dody - owszem ocieka plastikiem, jest wulgarna, ale ma głos dobry. ja uwazam, ze cichopek jest zła aktorka. tobie podoba sie jej gra. mamy do tego prawo.
moze tutaj wiekszość ludzi ja lubi. po tym jak wyszło, że nie trawie panny C. i dyskusji z ludźmi realnymi, nie wirtualnymi okazało się, że wiele osób podziela moje zdanie. i nie są to moi przyjaciele. nie znosze osób, ktore sa zawsze usmiechniete i milusie. to ona najczesciej wykopia ci dołek tudziez podłoża kłody pod nogi zawsze kiedy znajdzie sie ku temu okazja. jest w tym cos fałszywego. wierzysz w ideały? a moze w aniołki? człowiek szczerzacy paszcze jak głupi do sera (u mnie) sam sie prosi o taka reakcje.
Skandaliści - niekoniecznie chyba, ze ten skandal ma czemus dobremu przysłuzyc, ale grzeczni i ułozeni ludzie? generalnie sa nudni. ja uwielbiam np. polańskiego, almodovara, angie jolie - bo sa charakterystyczni i oryginalni (pomijam zdolnosci). i cenie ich za te niezwykłosć. robia to co robia i sa kim są, bo mają w sobie cos co ich wyróznia. nie sa zwykli, wyblakli. a jesli więcej takich cichopek, mroczków i ludkówz big brothera bedzie kreowanych na wielkie gwiazdy branzy filmowej to przepadniemy. zamiast wyjatkowosci przecietnosc godna pozałowania. telenowele od rana do wieczora i rząd marcinkiewicza - srach się bac ;) pozdrawiam

MADLEN

Możesz być pewna, ze mezczyzni nie lubia wychudzonych kobiet, nie mowie o wszystkich, ale większość. Katarzyna Cichopek nie jest gruba i nie ma nadwagi - mozesz mi wierzyć, nie jest CHUDA, ale nie jest napewno gruba. Był taki okres, kiedy ważyłam blisko dolnej granicy przy moim wzroście i... nie byłam chuda, nie miałam figury modelki, są osoby, które po prostu nie bedą tak wyglądać nigdy, chyba, ze będą chorobliwie wychudzone. Nie pisz proszę takich rzeczy, bo to źle świadczy o Tobie. Nie musisz lubić tej aktorki, napisz lepiej, ze w tej całej Twojej niechęci do niej po prostu przyczepisz się do wszystkiego. Figura człowieka nie jest często od niego zależna, czasem jest to powód wielu frustracji, może Kasia Cichopek tez by chciała wyglądać inaczej, a może i nie... Bo wszystko ma na miejscu, ładnie sie rusza i jest ok... Jesli juz - oceniaj jej grę, tu bedziesz miała wiele racji - ze nie nadaje się na wielką gwiazdę, ale to raczej sprawa wieku i warsztatu, może kiedyś bedzie na wysokim poziomie.
Wierz mi ze nie figura świadczy o atrakcyjności kobiety. Widziałam nie raz przepiękne kobiety z nadwagą, który równiez pieknie sie poruszały i miały więcej wdzięku niz chodzące po wybiegach zywe szkielety.
Jeszcze jedno - ludziom, którzy Ci odpisują nie przeszkadza to, ze masz inne zdanie, ale sposób w jaki je wyrażasz, pokazujesz siebie jako osobe płytką, bo dziwisz się, "jak męzczyznom może sie podobać Kasia Cichopek????" Zwyczajnie i juz... Mi się podoba ktoś, komus sie nie podoba, ale jemu nic do tego...
Więcej dystansu i tolerancji do zycia i wyglądu człowieka zyczę....

MlodY

Ja wypowiem się tylko odnośnie urody Kasi C., bo też tylko tego, a nie talentu dotyczył post. Otóż uważam, że:
1) Po pierwsze to jej ocena jest kwestią wyłącznie gustu: np. jednemu mogą podobać się anorektyczne top-modelki, a komu innemu (np. mnie :P) kobiety o sylwetce zbliżonej do Kasi C.
2) Jeżeli jednak już dyskutować o czyjejś urodzie, to uważam, że kompetentnymi sędziami są tylko przedstawiciele/przedstawiciel ki płci przeciwnej. Jeśli np. dziewczyna podoba się wielu facetom to należy stwierdzić, że jest atrakcyjna, nawet, gdyby była rzeczywiście gruba (czego, swoją drogą, moim zdaniem w żadnym wypadku nie można powiedzieć o osobie, która jest tematem dyskusji)

dietian

1) Nie jest gruba tylko ma nadwagę. Jej wybór. Lekką nadwagę jezeli ma to komuś pomóc. Ja nastaje na jej talent dlatego o tym piszę również.
2) A może jestem lesbijką? :P Teraz mi wolno?
Kobiety inaczej widzą, dostrzegają czasem coś więcej. Facetom w głowie tylko wielkie ... Poza tym słyszałam, że lwolicie blondynki haha.
Więc niech sobie C. jest atrakcyjna. Choc te pare postów jeszcze niczego nie dowodzi. A to czy podoba się wielu facetom to raczy sama "gwiazda" zweryfikować.

MADLEN

Ej SPOXMADLEN.... Myślałam, że na forum Fimweb jest kultura, ale jak już wyżej ktoś wspomniał, widać, iż już dawno zanikła. Nie wiem , za kogo się uważasz, by nazywać Katarzynę Cichopek "słodką-idiotką". Skoro ona jest taka okropna i wcale nie potrafi grać, a Ty masz lepszą figurę od niej, to czemu Ciebie nie widziałam w telewizji? Ja także jej nie lubię, aczkolwiek nie uważam tego za powód, by ją oczerniać... Nię chcę, żeby ten post prowokował jakąkolwiek kłótnię.. Pozdrawiam ;) A tak na marginesie, to nadwaga chyba nie jest niczyim wyborem...

MlodY

a teraz z innej beczki, to sie nazywa dobre zdjęcie :D
http://img484.imageshack.us/img484/8405/se76ud.jpg [img484.imageshack.us/im ...]

MlodY

Rzeczywiście - brak kultury z mojej strony przeogromny. Jak ja śmie mieć własne zdanie niezgodne z innymi. Oczywiście moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.
Mogę nazwać ją słodka-idiotką, bo mam ku temu wystarczające powody. Zastanów sie kogo uważamy za taki typ człowieka? Bo dla mnie spełnia wszystkie warunki, o których mowa wyżej. Wymień mi jeden kontrargument, dowód na to że to kobieta z charakterem. Oczywiście nie znamy jej osobiscie i niczego pewnego stwierdzić nie możemy, ale jako osoba publiczna naraża się na ocenianie własnej osoby po pozorach. A dla mnie pozory mówią same za siebie - słodka- idiotka. I mam do tego prawo. Cichopek nie jest żadnych bóstwem, które wszyscy powinni czcić, ani tez niczego wartego szacunku nie zrobiła...
I nie wiem czy pokazywanie się w telewizji to wyznacznik poziomu własnej urody. Po ulicach biegają miliony dziewczyn (tudzież mężczyzn :P) ładniejszych i zgrabniejszych niż w/w i nie pokazują się w TV. A czy to znaczy, że faktycznie sa mniej ładne, mniej zgrabne? Nie to znaczy, że być może spełniają się w innych rolach. Ja lubię filmy ogladać, mogłabym pisać scenariusze - ale nie kręci mnie aktorstwo. Widzisz myszko, nie wszyscy ludzie pchają się do telewizji. Jedni zostają prawnikami, inni lekarzami itd. A na marginesie - ja nigdy nie twierdziałam, że mam lepszą figure od niej ani też że jestem łądniejsza. Wszystko jest kwestia gustu.
Nie wiem dlaczego niektórzy próbuja narzucić mi własne zdanie - dla mnie Cichopek jest jak szare mydło. Nie widzę w niej nic niezwykłego - mam na mysli aktorstwo. Oczywiście w zestawieniu z innymi castingowymi gwiazdkami.
PS. Tylko czasem nadwaga to wynik np. jakiejś choroby. Zazwyczaj jest się grubym i nie ma ochoty nic z tym robić! Więc mi tu nie filozofuj :D

MADLEN

Każdy ma prawo do swojego zdania, ale nie wszyscy potrafią wyrażać je w kulturalny sposób =) Tylko nie rozumiem jak możesz pisać, że jest słodką idiotką nawet jej nie znając. Dla mnie jest to prostackie wyrażanie bezpodstawnych opinii, gdyż nie jest trudnością kogoś skrytykować. Poza tym skoro tak strasznie Ci nie odpowiada jej osoba to dlaczego w ogóle wchodzisz na to forum? Każdy jest jaki jest, wszyscy mamy wady i zalety... I wszyscy wiemy, iż prosto jest wytykać wady, szczególnie jak siedzi się przed monitorem i "ma się prawo do wszystkiego"... Nikt tutaj nie probóje Ci chyba narzucać zdania, tylko więcej jest zwolenników Katarzyny, niż przeciwników.. I to na tyle ;)

Nikoret

Nie sądzę aby moja wypowiedź była niekulturalna! Kultura to pojecie względne. Nie wyzywałam przecież Cichopek od "zdzir" itp. Każdemu jest tez łatwo pisac o braku dobrych manier w zaciszu domowym. Tymczasem jak to jest z ta naszą kulturą - niech oceniają ludzie, którzy nas znają nie tylko z paru postów. W tym wypadku nie mam sobie nic do zarzucenia. Poza paroma niefortunnym zwrotami.
Osoba publiczna chcąc niechcąc naraża sie na krytykę. Krytykujemy nie tylko zachowanie, konkretne sytuacje, ale także styl bycia. A właśnie styl a la słodka-idiotka świetnie w/g mnie opisuje Cichopek. Pomysl - ilu ty ludzi osądziłaś, oceniłaś, opisałaś nie znąjąc ich osobiście. Równie dobrze zachwycając się jakąś postacią nie możesz być pewna czy nie znając ich Twoja opinia ma jakiś sens. Nie uważam tez aby moja opinia była prostacka. Być może prosta. Nie silę się by w poetycki, a jasny i klarowny sposób wyrazić to co czuję i mysle. Oczywiście krytykować bywa łatwiej. Nie mniej jednak trudności nie sprawia mi równiez tworzenie postów o pozytywnej treści.
Wady i zalety... Oczywiście - każdy je ma. Skoro jednak o Kubie Wojewódzkim ktoś powiedział CHAM (nie znając go dogłębnie) to równie dobrze ktos mógł napisać o Cichopek, że to SŁODKA-IDIOTKA. I tym kimś byłam ja. To się nazywa ocenianie ludzi po pozorach. Nie moja w tym wina, ze gdy widzę wiecznie rozanielone, szczerzace zęby, milusie, milusieńkie dziewczę - mysle sobie... słodka-idiotka. I skoro juz jestem uzytkownikiem Filmwebu i mam taka mozliwośc to dzielę się swoimi odczuciami z innymi. A wchodzę na forum, bo Cichopek to jak już gdzies padło, żadne nienaruszalne bóstwo nie jest, by nie móc go skrytykować. Ja wiesz każdy człowiek ma swoje sympatie i antypatie...
Mam swoja teorię na temat zwolenników Cichopek. Ludzie na ogół unikaja chwalenia lepszych od siebie. I to na tyle.

MADLEN

Chyba w końcu doszłyśmy do pewnego rodzaju consensusu... Otóż masz rację, iż Katarzyna będąc osobą publiczną naraża się na krytykę. Aczkolwiek myślę, że oceniać powinno się grę aktorską, ponieważ to jest chyba u aktora najważniejsze... Nie chcę narzucać swojego sposobu myślenia, gdyż każdy ma jakiś inny system wartości, że tak to ujmę... Co do Kuby Wojewódzkiego... Jest to straszliwie kontrowersyjna postać, ale on w swoim programie nie musi grać, jest sobą. Dlatego łatwiej powiedzieć coś o jego osobie. Nawiązując do sympatii i antypatii... Tu znów pod uwagę biorę grę aktorską, a w przypadku mężczyzn niestety również wygląd ;) Antypatii jako takich nie mam.. No.. Jedyna osoba to Paris Hilton... Nie wiem czy miałaś okazję oglądać "Dom Woskowych Ciał" ... Kiedy Paris uległa...ee...pewnego rodzaju wypadkowi, na całą salę kinową rozległy się gwizdy i oklaski... Właściwie nie wiem co to ma do rzeczy, ale tak jakoś samo mi się nasunęło.... Pozdrawiam i życzę udanego Nowego Roku ;)

Nikoret

Powinno, ale tak to juz jest, iż ludzie oprócz umiejętnosci, oceniają walory dodakowe bądz też owych walorów brak. Masz ci los. Wszystko co mnie w C. drazni pewnego dnia postanowiłam szybko przelać na forum. Zdolnosci sa najwazniejsze. Moją opinię na ten temat w stosunku do w/w znasz.
Nie twierdzę, ze postać w która C. wciela się na planie serialu to jej odzwierciedlenie. Pewne wrazenia związane z w/w wyniosłam z przeróznych programów tudzież innych Żródeł informacji, które odpowiednio zweryfikowałam. Potrafie oddzielić to jaka jest aktorką i tym jak wyglada jej medialny wizerunek.
Własnie w kontrowersyjności tkwi jak sadze cały problem. Ludzie kontrowersyjni budza rózne uczucia. Maja zarówno zwolenników jak i zagorzałych przeciwników. Myslę, ze na forum no nie wiem... Dody (ot chociazby) moja krytyka w obojetnie jakiej formie zyskałaby oprócz niemiłych odpowiedzi, takze gesty poparcia. Tymczasem C. to patrzac pod tym katem - postać bezbarwna . Jest miła, grzeczna, zawsze usmiechnieta. Wydaje sie być zwyczajną dziewczyną, a nie jakąś gwiazdą. I dzieki temu budzi w wiekszości sympatie, której nie zyska Doda... Po prostu nie wierze w ten wieczny optymizm, a bardziej cenie kogos kto 'zgrzeszył' i wie jak odzyskac twarz w takowej sytuacji.
Moje antypatie... Naliczyłabym pare. Faktycznie w stosunków do samców bywam pobłazliwa. Szczególnie jesli samiec jest urodziwy. Mój wróg nr 1 to pan Kaczyński i jego swita. Ale Filmweb jest teoretycznie wolny od tematów związanych z polityka.
Chciałam jeszcze powiedziec, ze przedstawiłam swój punkt widzenia. w poscie niżej. Odpowiedziałam na 'Jest sexy', bo najzwyczajniej w swiecie nie zgadzam sie z ta opinią tak jak wy z moja. Dziekuje za rozsadna polemike :D
PS. Ja również zycze szampańskiego Sylwestra i spokojnego Nowego Roku :) Odnosni Paris Hilton... Świetny przykład na to czego za pieniadze kupic nie mozna.......... :D