Katarzyna Cichopek

4,0
1 279 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Cichopek

Moje Top 5 wyglada nastepująco (Kolejność alfabetyczna):
1. Kasia Cichopek
2. Magda Cielecka
3. Karolina Malonowska
4. Magda Mołek
5. Marta Wiśniewska
A jak wygląda wasze Top 5??

Gyllenhaal

Wiśniewska? O Boże O_O Choć i tak lepsza niż Cichopek. Nie ma obwisłych piersi i jest szczupła, twarz też jeszcze ujdzie.

Mołek, Cielecka i Malinowska są bardzo ładne.

Dla mnie:
1 Joanna Brodzik
2 Magdalena Mielcarz
3 Małgorzata Socha
4 Ewa Sonnet
5 Agnieszka Włodarczyk

MADLEN

Stary wybacz, ale Cichopek ma urodę wiejskiej dzewczyny... a mi taka uroda nie odpowiada.

MADLEN

Ejj wiśniewska jest zajebista tylko problem polega na tym że wisniewski ją tym ... orał. mówi się trudno ale i tak chcialbym ja... poznać

MADLEN

podobno nie lubisz obwislych cyckow(wg ciebie cichopek ma zwisle? haha) ewa sonet ma zwisy do ziemi, ale nalezy wg ciebie do najpiekniejszych kasia ma w porownaniu do niej male cycuszki, zryta krowo

____41

Najpiękniejszymi Polkami są: Anna Mucha, Katarzyna Borowicz i Joanna Brodzik, a Cichopek wygląda jak wyrosłe dziecko o urodzie wiejskiej dziewuszki. Ma niskie czoło, koślawe uszka, krzywe zęby, za duże piersi, mały rozstaw ramion, krótkie i grube nogi i w ogóle jest grubokoścista - jednym słowem same wady. i wazelniuje się każdemu, jak można być takim fałszywym?? rozumiem że można byc miłym i skromnym ale ta dziewczyna to jest już przesada, wygląda jakby kazdego chciała przeprosic za to że w ogole żyje, Kaska wiecej naturalnosci! w tym finale finałów tez była nienaturalna, ohhh ahhh jaka ja jestem skromna o słodziutka bleee, i wygladała jakby sie zaraz miała z e s rać na rozowo. wieszała sie po hakielu jak nawiedzona. on przynajmniej wie jak sie zachować. i nie piszcie mi ze jestem zazdrosna bo zazdrosna to moge byc np o urode Ani Muchy bo jest naprawde piękna kobieta ale nie o Cichopek. po prostu denerwuje mnie cała jej oosba i tyle.

cykutia

ta wg ciebie wiejska dziewczyna wygrala w plebiscycie viva najpiekniejsi wiec daruj sobie te wyliczenia

____41

plebiscyt vivy to akurat dla mnie żaden argument, pelno narobili takich dziwnych plebiscytow i nagrod nic nie znaczacych gdzie bawi sie tylko i wylacznie towarzystwo wzajemnej adoracji.

cykutia

naszczescice czytelnicy vivy maja lepszy gust od ciebie

loadstar

hahahha!!! przecież Kaśka Cichopek to jest zaprzeczenie piękna - niska gruba nieproporcjonalna twarz, wygląda jak dziewuch ze wsi. Piękna to jest np Katarzyna Borowicz, Anna Mucha jeszcze pare innych. ale Cichopek?

cykutia

nie bede sie z toba spierac o to czy jest ladna czy nie, bo to kwestia gustu, ale jesli piszesz, ze jest gruba to masz cos nie tak z oczami, albo uwielbiasz wieszaki z szafy, a to ze ktos jest niski nie sprawia, ze nie moze byc piekny, wiec zastanów sie co piszesz

Gyllenhaal

Cichopek faktycznie wyglada jak dziewcze ze wsi, a co do Ewy Sonnet, to ona jest kurwa tak piekna jak moja dupa po sraczce.

raphiX

Użycie określenia "kurwa" wobec kobiety która nie robi tego za pieniądze jest strasznie gówniarskie, więc powinnes otrzymać tradycyjną gówniarską karę - CIOS W MORDĘ.
Nawet wobec kobiety która zawodow zajmuje sie nierządem żaden przyzwoity męszczyzna tak nie powie a co dopiero do kobiety która prostytutką nie jest. ZAPAMIĘTAJ SOBIE TE SŁOWA. Mój ranking to:
1. Scarlett Johansson
2. Ewa Sonnet
3. rhona Mitra
4. Angelina Jolie
5. Salma Hayek

użytkownik usunięty
Nightwing_2

Lancer przyhamuj trochę i przeczytaj jeszcze raz. Enrico użył tego słowa jako wtrącenia, a nie w stosunku do Ewy Sonnet, więc się może wstrzymaj z tym rozdzielaniem kar ;-)

Nightwing_2

zgadzam się, z tym co napisałeś...ale Angelina Jolie jest piękna jak dupa w nocy!!! Takiej chudej żyrafy dawno nikt nie widział! Cokolwiek założy na siebie, to wygląda jak strach na wróble! Sorki, ale to jest moje zdanie. Choćbyś mnie za to zabił, i tak swej opinii o niej nie zmienię!!!

Gyllenhaal

1. A.Włodarczyk
2. Marta Wiśniewska
3. Małgorzara Teodorska (Irka z Plebanii)
4. Magdalena Cielecka
5. Anna Przybylska

poool_2

Ajajaj! Viva Najpiekniejsi nie ma nic wspólnego z rankingiem urody. Tak czy siak jakieś przeszcze... hmmm... jacys ludzie głosuja na swoich ulubionych bohaterów telenowel. Zresztą mnie to zawsze dziwi... Powiedzcie mi - wy też marnujecie kasę, nabijacie konto TVP tudzież jakiejś stacji komercyjnej przez wysyłanie tych durnych SMS-ów (przykład 'Taniec z Pizdami').

Wracając do tematu - wygrywa nie najładniejszy, a najbardziej lubiany bądź najpopularniejszy.

Nie da się ukryć, że uroda Cichopek ma coś wiejskiego w sobie. I że Cichopek przed odsysaniem lub wczasami odchudzającymi była strasznie gruba. Teraz niby pozbyła się tłuszczu, ale pozostały jej grube ramiona i uda, które czynią z jej sylwetke pokraczną. Więc prosze sie nie podniecać tym, że ktos śmiał obrazic waszą idolkę, bo miał choby dźbło prawdy.
A ja posiadam zdjęcia na dowód. Może zarzuce kiedys linkiem jak mi się będzie chciało. Tak lubię reakcję ludzi na ich widok...

MADLEN

Ty mówisz wiejska ja mowie swojska nie wyglada jak te wszystkie wypacykowane na dziesiątą stronę mariole. Wole "wiejską" Kasie Cichopek niż plastikowe Gosie Andrzejewskie, Beaty Kozidrak czy Edyty Herbuś. A co do viva najpiękniejsi to zmartwie Cię bo ameryki to ty nie odkryłeś. Przecież wszyscy to wiedzą, że w takich konkursach glosuje się na ULUBIONYCH a nie na najlepszych. Tak samo jest przy wszystkich nagrodach gdzie to widzowie głosują: Sopot, Opole, tele kamery, Eurowizja itd.

Gyllenhaal

1. Agnieszka Włodarczyk
2. Doda
3. Małgorzata Teodorska
4. Joanna Brodzik
5. Weronika Rossati

Gyllenhaal

1.Babcia Józia z Plebanii
2.Simona z "M jak milosc"
3.Posłanka Hojarsko
4.Pierwsza Dama
5.Frytka
;)

Gyllenhaal

Cóż, uważam, że uznawanie Marty Wiśniewskiej za jedną z najpiękniejszych Polek jest błędem. ;D ...
Oto mój ranking:
1. Anna Przybylska
2. Grażyna Wolszczak
3. Joanna Brodzik
4. Edyta Herbuś
5. Agnieszka Dygant

Liliana44

hm...
1.Stenka
2.Wolszczak
3.Włodarczyk
4.Sokołowska
5.hm.... koncza sie piekne panie ;)

a co do cichego-chłopka to wyglada jak pekinczyk i jeszce ta jej przesadna słodycz ;/ rakotoworcza i torsjogenna ;)

Silent_Thelma

1. Ewa Sonnet
2. Joanna Liszowska
3. Katarzyna Bujakiewicz
4. Grażyna Wolszczak
5. Agnieszka Wagner