Katarzyna Cichopek

4,0
1 279 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Cichopek

I uważam że to bardzo dobra nota.Wiadomo,zadecydowały też nasze stosunki z sąsiadami (szczególnie najwyższa nota od Niemców mnie zaskoczyła) ale i jej też zasługa.Nie można powiedzieć,tańczyć umie...

Polka

no jeszcze chyba 12 było od Ukrainy ale normalnie mnie zdziwiła bodajże 8 od Rosji ? A tak w ogóle mimo że nie przepadam za Cichopek to jednak naprawdę jej gratuluje

mloda00

Niesamowity pokaz taneczny w wykonaniu Kasi i Marcina. Nareszcie Polska doczekała się docenienia ze strony naszych sąsiadów. Mi osobiście taniec niesamowicie się podobał:-) Kasia doszła do wszelkich swoich sukcesów, tylko i wyłącznie za sprawą swojej ciężkiej pracy i pasji, której poświęca się cała. Oby tak dalej. Gratuluje wytrwałości! Niesamowicie się cieszę z tego jakże wysokiego miejsca 4:-)))))))

użytkownik usunięty
palatucha

Zgadzam się. Kasia jest zdecydowanie lepszą tancerką niż aktorką, choć tak naprawdę zawodowo nie jest ani jednym, ani drugim.

użytkownik usunięty

jak się weźmie za taniec to będzie okej.

Polka

Podobał mi się wczorajszy występ taneczny Kasi C. i Marcina H., aczkolwiek uważam, że stać ich było na więcej. Co jednak nie zmienia faktu, że zaprezentowali się świetnie, a przy okazji zdobyli dobre czwarte miejsce.! Gratulacje.

madame_2

4 miejsce to bardzo wysoka nota. Przyznam,że po tym występie Kasie zyskała wiele w moich oczach, mimo że nadal jej nie lubię:P

Allison

nasza kochana parka naprawdę się wyróżniała. dzięki kasiuni oczywiście.
jedno jej udo pomieściło by dwa uda pozostałych 15 uczestniczek tejże ambitnej zabawy.
z całą pewnością zapamiętałabym takiego pigmeja, nie znając zaś jej natchnionego charakteru może i wysłałabym esemesa na ta parę - w końcu udawadniają, że nawet wyglądając tak komicznie... cóż, każdy może tańczyć.

przykro mi, że zmuszono mnie niejako do ogladania tego wspaniałego programu. równie żałosnego co eurowizja śpiewana.

MADLEN

ps. ciekawa jestem kto ich wytypował do tego konkursu. a może sami się wcisnęli? z całym szacunkiem jakieś anety piotrowskie tudzież edyty herbuś powinny brać w tym udział.
a jak już chcieli postawić na wagę ciężką to mogli wziąć jeszcze cięższą panią Liszowską J.
pozdrawiam fanów ;* low ju soł macz.

MADLEN

No cóż napiszę krótko i na temat: Jesteś idiotyczna.

Lingerie

i vice versa. wystarczająco krótko.
wzruszam się i rozmazuje.

Polka

eurovizja śpiewana to kretyńska komedia.Więcej w tym polityki niż muzyki.Nic dziwnego że zawsze mieszają nas z błotem. Prosty przykład.Nasze ,,The Jet Set'' wystąpiło w tym roku,zaraz po nich weszła Angielka i pokazała że wystarczy ładnie zaśpiewać i to lepsze niz pokaz bielizny erotycznej.
Nikt dobry na Euro nie pojedzie,boją sie kompromitacji