Katarzyna Cichopek

4,0
1 280 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Cichopek

Tak. Gorący temat w polskich brukowcach. Śliczna, słodka, skromna Kasia.
Nie znam dobrze tej dziewczyny i właściwie byłaby mi całkowicie obojętna, gdyby nie wielkie zamieszanie jakie robi i zachwyty wielu ludzi. Ale z tego co mi wiadomo, to ona nie studiuje żadnego aktorstwa, tylko psychologię. Psychologię, otóż to. A czy nikt z jej gorących fanów nigdy nie pomyślał o tym, że ona może po prostu kreować sobie fałszywy wizerunek? Wątpie, żeby taka słodka idiotka jaką odgrywa Cichopek mogła zajmować się psychologią. Może jest op prostu trochę wyrachowana, w końcu zbija tysiące za udział w marnym M jak Miłość i Tańcu z Gwiazdami. Nie byłoby jej w smak, gdyby nagle odcięto jej fundusze, nie sądzicie? A co to za problem dla osoby, która na codzień studiuje zachowania i postawy ludzkie, co to za problem udawać pod publiczkę?
Tak, słodka, naiwna, śliczna, skromniutka Kasia. Jakże utalentowana aktorsko :/

PS. Drodzy fani pani Cichopek! Nie miejcie mi za złe tej opinii o Waszej idolce, ale każdy inaczej postrzega ludzi, a ja tak właśnie postrzegam panią Cichopek. Z całym szacunkiem i bez urazy :)

Pozdrawiam

PrettyWoman

w pelni sie z toba zgadzam.ogolenie tomoze nie dfo konca uwazam ze ona udaje bo jest studentka psychologii ale nie przesadzajmy jak mozna kochac wszystko i wszystkich??????przeciez na odleglosc widac ze ona jest sztuczna i nienaturalna!!!!!!!!!!!poza tym jak ostatnio ogladalam wojewodzkiego zrobilo mi sie slabo jak uslyszlaam tekst "mlodziez powinna sie uczyc ladnego wyslawiania sie i wypowiadania w elegancki sposob uwazam ze to piken ....prosze litosci!!!!!!!!!a tak a propo to w prgramie "mamy cie" majewskiego doskonale widac ze cihopek wcale nie jest taka piekna widac w nim ze nie ma w cale takiej pieknej twarzy ze ma postrzepione wlosy a nie idealne loczki jak w m jak milosc i wcale nie jest taka sliczna jak a serialu chce tylko zauwazyc ze wcale nie jest taka piekna jak wszyscy z niej robia i taka utalentowana ......jak zagra w jakim pozadnym filmie to moge sie wypowiedzieca nie niczym nie skomplikowana kinge ktora ma mnie mniej do zagrania niz anka mucha:| bez zartow jak po takim serialu mozna kogos nazywac aktorem?????????i jak po "tancu z gwiazdami" mozna nazywac kogos gwiazda???????litosci!!!!!!!!