Katarzyna Cichopek

4,0
1 279 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Cichopek

Kto wie....obie równie charyzmatyczne , wiele sukcesów na koncie ,
ambitne , tylko te Mroczki Brothers wydają sie przeszkodą na drodze do
Bollywood

Pignon

"Mroczki Brothers" haha dobre ;) A porównanie Cichopek do Hepburn to... gorzej nie przegięcie. Hepburn była aktorką, a Cichopek jest gwiazdeczką.

Skylaria

nie osłabiaj mnie...
nie mozna porównywać Kasi Cichopek do ikony (w sensie pozytywnym) kina, jaką była audrey hepburn. Ona była wybitna, kaśka jest przecietna.

veritaserum

co Ty tutaj Pignon wypisujesz za banialuki? jaka Audrey?????Cichopkówna jest kiepską aktorką o infantylnym głosie, urodzie prostej dziewki z głuchej wsi i przysadzistej posturze, co było widoczne w tańcu z gwiazdami. Jest przereklamowana, co w Polsce jest normą. Audrey w grobie się przewraca, a z nią wszyscy jej fani....

lollii

Aaaaaaaaa miedawno ktos ja porownywal do Audrey Tatoue! Wezcie takich aktorek nie porownujcie do tej pseudo gwiazdy, dobra?

użytkownik usunięty
Pignon

jak przeczytałam ten nagłówek na stronie głównej to nie wiedziałam czy parsknąć śmiechem czy spaść z krzesła. bluźnisz, mówiąc takie rzeczy.

Pignon

Proszę nie obrażać Audrey Hepburn. To porównanie jest żałosne i mam nadzieję, że to tylko jakiś głupi żart.

Pignon

Ja rozumiem, że to taka prowokacja, ta wypowiedź... rodzaj akcji zaczepnej... Zwłaszcza te "wiele sukcesów na koncie" ^_^ Co masz konkretnie na myśli? Rolę w szmatławym M jak Miłość czy dwie pozostałe podrzędne rólki? A może bujanie się po teleturniejach i innych TV Showach?

Cichopek jest sympatyczna na oko, ale żeby zostać aktorką, musi jeszcze dużo zrobić... i zagrać w czymś oczywiście - się wykazać.

linka_13

Hmm...dość śmieszne te porównanie. Moim zdaniem Cichopkowej daaaaaleko a wręcz lata świetlne do Hupburn. Cichopek to narazie mini gwiazdeczka a nawet wg mnie rozgwiazdeczka. Ale to tylko moje skromne zdanie:)

Coraline_Jones

"Wiele sukcesów na koncie"? Świetne. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.

monika_357

Sukcesów? Jeżeli sukscem jest gra w M jak miłość i wygranie TzG...
No, ale w naszym kraju niektórzy mają złe pojęcie słowa sukces.

Audrey jest piękną kobietą i ikoną kina, a Cichopek serialową gwiazdką, która się po jakimś czasie znudzi.

Dla mnie takie postaci jak Audrey Heppurn są kultowe. Jej portret wisi u mnie w pokoju. Bez takich porównań proszę.

linka_13

No nie wątpliwie "wiele sukcesów" to chodziło o te kasety z nauką tańca- pewnie wydadzą ze 20 odcinków i wszystkie będa bestsellerami! No i mamy 20 filmów z Cichopek.
Prawdę mówiąc ona jest sympatyczna i "świeża", ale żeby od razu Hepburn?
Przesada!

Pignon

A słyszeliście, mongoły takie określenia jak -sarkazm, czy ironia?

No to do słownika języka polskiego zapieprzać i sprawdzić, osły!

Kolo robi se jaja i picuje, a te buraki cukrowe łykają wszystko i biorą wszystko dosłownie...Aż żol! Myślcie ludzie do diabła, myślcie i trochę więcej luzu i ogólnej błyskotliwości, ćmoki jedne!

pozdro dla bystrzaków z poczuciem humoru...

lisoszakal

Pozdro do lisoszakala - bawie się świetnie czytając twoje posty błyskotliwa bestio , kiedyś rozrywki podobniego kalibru dostarczał mi wielki jussini .

crash06

Taaa? Rumienię się teraz...A gdzież to natrafiasz na moje posty, skarbie?
powiedz nam...

lisoszakal

Skarbie ? Chyba afiszowanie się swoją orientacją seksualną na forum filmowym nie jest najlepszym pomysłem ... skarbie ;) , ;*

crash06

generalne pojęcie o sarkaźmie owszem, mam, nawet lubię się tym-tym czasem posługiwać. Ale i tak najpierw wzięłam wypowiedź kolegi z samej góry serio. Tyle głupot ludzie wypisują na tych forach, że nic dziwnego, że przecietny człowiek się w tym gubi. Trudno odróżnić prowokację od zwykłej głupoty. NIektórzy użytkownicy są parodią samych siebie...

lisoszakal

No wiesz?! Przestań! Co to za porównanie!!! Audrey Hepburn była aktorką z klasą, Katarzyna ma na koncie nie dość, że bardzo skromny dorobek pod względem ilości filmów, to także pod względem ich jakości... To WYKREOWANA gwiazda, a Audrey była GWIAZDĄ woelkiego formatu, bo sama na to zapracowała!!!

użytkownik usunięty
Pignon

Nowa Audrey Hepburn?! Nowa Audrey Hepburn?! No, ale geniusz z ciebie.

Przepraszam, ale nie wypowiadam się w tej sprawie, nawet jeżeli jest to tylka zaczepka.

Pignon

Audrey się pewnie w grobie przewraca. Jak można tą CICHOPEK porównywać do Hepburn??? Katarzyna to gorzej niż amatorka, Audrey to legenda.

Pignon

nienawidze tego beztalencia. slodka idiotka. oblesna dziewuszka.