Katarzyna Cichopek

4,0
1 279 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Cichopek

Wiem, że mnie ostatnio nie było tutaj. Tzn. pojawiałam sie na FW, ale oczywiście z normalnymi wypowiedziami. Przypomniałam sobie o Cichopek wczoraj.

Reklama w telewizji. Czegos tam - z bułczanką Cichopek i krzywoustym Hakielem. Jak to zobaczyłam to od razu w śmiech. Kumpel, który siedział obok tak samo. Reklama ARCysztuczna, ARCYkomiczna, ARCybrzydka. WYSOKOBUDŻETOWA i WIELCEPROFESJONALNA - zapewniam was ;P

Nawet ta stara paskuda z 'M jak miłość' reklamująca krem do protez (lol2) nie jest tak obciachowa.

Czyżby Kasiunia wydaje tyle kasiury na Slimfasta, ze nie stac jej na pozadna reklame? Sory, ale to było takie 'wspaniale', ze musiałam odnotowac.

Ps. Moim zdaniem Cichopek powinna wziac się tez za reklamy. Ma takie wyczucie. Och, jakże by spełniła się zachęcając nas do kupna np. podpasek. Bosko!

MADLEN

Ps.Ps. - Informacja dla lubiących prawić morały. Podarujcie je sobie. Na forum tej gwiazdy z nieba pojawiam się w celu:
-rozładowania stresu
-wyśmiania osobników dla których Cichopek=aktorka
-wyśmiania osobników którzy wogóle śmią miec inne zdanie niz nasze anty (;P)
-redukcji nudy, która czasem wkrada się w moje zycie
-redukcji nudy filmwebowej (gdy na moich innych topicach nic się nie dzieje)
-opróznienia organizmu po zbyt sutym obiedzie (zbyt intensywna analiza avatara Cichopek prowadzi do anoreksji)

Proszę moje wypowiedzi o w/w obiekcie traktować w oderwaniu i na innej płaszczyźnie, niż wszystkie inne dotyczące wszystkich innych osób/filmów na tym portalu :D

Było już powiedziane kiedyś, ale zablokowano ten temat wówczas.
Pozdrawiam ;* Przede wszystkim oczywiście Kasiulę :)

MADLEN

Czy masz problem z samotnoscia? Bo uwielbiasz zwracac na siebie uwage, niestety nie w madry sposob - raczej w zenujacy :) Wychodz czesciej z domu :)

____16

Dzięki za drugiego komenta Plejadesie. To co miałam juz napisalam w twoim własnym poscie na tej stronie. Tak tym dla żałosnych dziewczynek przeznaczonym.

Przepraszam - czy ty sie we mnie zakochałes? a moze po prostu masz manie przesladowcza? Kto ma problem z samotnoscia? Wiesz, a ty lepiej nie wychodz z domu, bo boje sie ze kiedys cie spotkam na swojej drodze...

MADLEN

Idac twoim pokretnym tokiem rozumowania: musisz byc bardzo zakochana w Kasi Cichopek ;) O manii przesladowczej i obsesji juz nawet nie wspominam bo to oczywiste ;)

____16

Brakowalo mi twoich postow Spoxmadlen :D Kiedy ja zobaczylam tą sztuczną reklame krzykneła"NIEEEEEEE" i przelaczylam kanał. Moja kolezanka juz poleciala to kupic, zapewne wile innych dziewczyn rowniez, one chca byc takimi Cichopkami :D Chyba cichobiegami.
pozdrawiam!!!!!!

Mona

Heja Mona :D Moje koleżanki na szczęście nie. Jedna interesuje się nogą jak ja, pozostałość raczej 'nie tańczy' ;D Ale kto wie co im do głowy wpadnie ;)

Właśnie o tę sztuczność chodzi. Rozbrajająca jest :D Tak jak ludzi reklamujących Cosmodysk cz jak to się zwie. Pozdrawiam.

MADLEN

A co to za reklama jezeli mozna wiedzieć? :D chętnie się pośmieję, bo jeszcze tego "hitu" nie widziałąm :D

veritaserum

HEh ta reklama jest w stylu telezakupow Mango :D Kasia i Hak(iel) na srodku sali, za nimi tancerze i kasia zadaje ulomne pytania w stylu, a jak postawic pierwszy krok(czy jakos tak), no i potem tancz z gwiazdami itp i plytka z tanczaca kasia i Hak(ielem)juz w kioskach!!!
PS.Spalmy kioski

Mona

a na jakim to programie?
Jezeli chodzi o k.c to widzialam tylko reklamę "przyjaciółki"...blee.obrzydli wosć...

veritaserum

Ja widziałam tę reklame po tancu z gwiazdami (TVN), a co do tanca z gwiazdami to znowu Mroczek OMG! Zenada, najpierw byl R.Mroczek, a teraz M. Mroczek! :( BLE!

użytkownik usunięty
MADLEN

FAJNE POWODY, DLA KTÓRYCH ZAGLĄDASZ NA FORUM Z KATARZYNĄ CICHOPEK, SPOXMADLEN. JA OSOBIŚCIE NIE MAM NIC PRZECIWKO. AKTORKA ZUPEŁNIE PRZECIĘTNA, NA DODATEK GRA W PRZEWIDYWALNYM SERIALU. ZA DUŻO SZUMU O NIEJ.

POZDROWIENIA.

MADLEN

Mi też brakowało Twoich postów :D A co reklamy, to nie widziałam jej - i chyba będę się bała włączyć tv od teraz o_O Ciekawe gdzie niedługo zobaczymy Kasieńkę... był już serial, taniec, reklamy...co teraz? :/

Skylaria

A teraz pokaze tylek w ckmie lub Playboyu jak kazda gasnaca gwiazdeczka i mam nadzieje ze juz pozniej o niej nikt nieuslyszy.

budzik_3

Dzięki za poparcie ;) W CKM-ie oszukują :D Wystarczy spojrzeć na sesję zdjęciową nowej miłości Wiśniewskiego - wogóle siebie nie przypomina ;D

Pewnie C. na takich fotach będzie miała sztywny biust Dody-Elektrody zamiast zwisków ;)Słowem podsumowania. Może lepiej niech znika od razu.