Katarzyna Cichopek

4,0
1 287 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Cichopek

Nie mam zamiaru tłumaczyć się czy lubię cichopek czy nie ale jednego nie mogę zrozumieć, dlaczego tak nienawidzisz tej dziewczyny. Dlatego że jest brzydka , że nie umie grać , że wszędzie się pcha żeby zarobić kasiorę, bo chyba o to jedynie ci chodzi, zresztą gówno mnie to obchodzi ale jeżeli uważasz że rosati (sztuczna, naprawdę brzydka póki się nie pomaluje, sepleniąca "gwiazda") jest od niej lepsza to nie ma tu z tobą o czym gadać.

Kleos

To po ch... piszesz takie pierdoły? Jak nie masz ze mna o czym gadać, a raczej pisać. To twój gust i twoja sprawa. Nie mam zamiaru bronić Rosati dla mnie jest z niej fajna laska i tyle gadki. Nie umiem zrozumieć - a co tu do rozumienia, zresztą sma podajesz argumenty. A potem cię to gówno obchodzi. Zdecyduj się albo czytaj co piszesz cymbałku.
Twój post jest taki tepy i nieskładny, że naprawdę szkoda mi klawiatury, żeby jeszcze coś odpisać.

Kleos

To po ch... piszesz takie pierdoły? Jak nie masz ze mna o czym gadać, a raczej pisać. To twój gust i twoja sprawa. Nie mam zamiaru bronić Rosati dla mnie jest z niej fajna laska i tyle gadki. Nie umiem zrozumieć - a co tu do rozumienia, zresztą sma podajesz argumenty. A potem cię to gówno obchodzi. Zdecyduj się albo czytaj co piszesz cymbałku.
Twój post jest taki tepy i nieskładny, że naprawdę szkoda mi klawiatury, żeby jeszcze coś odpisać.

Kleos

To po ch... piszesz takie pierdoły? Jak nie masz ze mna o czym gadać, a raczej pisać. To twój gust i twoja sprawa. Nie mam zamiaru bronić Rosati dla mnie jest z niej fajna laska i tyle gadki. Nie umiem zrozumieć - a co tu do rozumienia, zresztą sam podajesz argumenty. A potem cię to gówno obchodzi. Zdecyduj się albo czytaj co piszesz cymbałku.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
MADLEN

O.K faktycznie jestem w stanie przyznać się do tego że nie wyraziłem w poprzednim poście tego co chciałem ci uświadomić i może rzeczywiście wydaje się dość nieskładny. Mianowicie chciałem ci uświadomić jedynie to że jesteś WARIATKĄ co wywnioskowałem czytając większość twoich wcześniejszych wypowiedzi. Twoja nienawiść do cichopek jest tak straszliwa że aż to zaczyna być zabawne:) Opanuj się może trochę, co?

Kleos

Moich wypowiedzi panie prawie-inteligentny (a prawie robi wielką róznicę), najwyraźniej pan nie zrozumiał. To nie ja pisze jak WARIAT ;P
To straszne czy zabwane? Tragikomedia powiadasz? Miodzio.

Znalazł się psycholog rodem z 'Poradnika Domowego'. Jak możesz zamykać do szufladki kogoś o kim gówno wiesz? Taaa... panie prawie inteligentny - moje posty mogły być dla pana objawem wariactwa, ale określanie cech mojej osobowości nie jest już w pana kompetencjach.
Nienawiść - jasne. Teraz planuję ją zamordować, wiesz :D
Smiej się - smiech to zdrowie. Mistrzostwa Świata w piłce noznej leca to jak się tu opanować?
Facet (w kazdym razie coś w tym stylu) - koniec pseudo-dyskusji z tobą.
Tam są drzwi- żegnam ;P

MADLEN

Ty namolny matole wcale nie miałem zamiaru z tobą dyskutować , poprostu powiedziałem co sądzę o twojej osobie i tyle. Normalny człowiek nie ślęczy od kilku miesięcy na forum i nie pisze jak to bardzo nienawidzi danej osoby. W związku z tym nie dziw się mi, że mam o tobie takie zdanie , a nie inne.

Kleos

kleos - przepraszam nie wiem co kto napisał o tej Cichopek, ale przecież nie każdy musi ją lubić ?

Kleos

tez nieznosze kaski cichopek...:( jej zdolnosci aktorskie ograniczja sie do slowa "PIOOOOOOTRUŚ" a jedyne co ma to grube uda !przykro mi jesli kogos urazam tym postem ale takie jest moje zdanie i mam prawo je wyrazc! ale (zeby bylo jasne i nikt na mnie nie najezdzal) nie mam nic do osob ktore ja lubia i uwazaja inaczej...
pozdrawiam:*****

Majka_12

Spokojnie ja nie krytykuję wszystkich osób, które nie lubią Kasi Cichopek bo to jest jasne, że każdy może mieć odmienne zdanie ale niektórzy poprostu przeginają. Ja też nie przepadam za K.C bo uważam, że to mocno przereklamowana postać, ale też nie jest tak że na jej widok miałbym ochotę ją udusić czy coś w tym stylu.

Kleos

Kleos szkoda czasu na prosta dziewczynke. Ja juz niejedna jej wypowiedz na tym forum widzialem i te wypowiedzi naprawde swiadcza tylko o niej :)

____16

Plejades - przestań się udzielać. Wystarczy wpisać w google twoje pseudo i już wyświetlają się nam tematy - w 99% takie na których krytukujesz i obrażasz ludzi, którzy mają odmienne zdanie od twojego. Faktycznie, tyu prosty nie jesteś ze swoimi skrzywieniami.

A teraz do Kleosa. Ty tutaj nie mówisz tylko piszesz. Po co zakładasz temat? Nie łatwiej było odpisać na moim? Robisz wielką aferę o nic, a na końcu stwierdzasz dla świetego spokoju, że wszystkich nie obrażasz, a tak poza tym to Cichopek masz gdzieś. Nie baw sie już nigdy więcej w pryszczologa, bo w ten sposób się kompromitujesz.
Będę robic na co tylko mam ochotę. I zawsze znajdę czas, żeby odpisac na takie yntelygentne wypowiedzi :D

MADLEN

Widzisz, widocznie miałem jakiś powód żeby założyć swój temat. Nie nazwałbym tego co piszę robieniem wielkiej afery. Wkurzyła mnie twoja namolność oraz to co wypisujesz na tym forum od dłuższego czasu więc postanowiłem udzielić się w tej sprawie. Wiesz już co o tobie myślę toteż nie widzę sensu aby dalej ciągnąć tę dyskusję.

Kleos

Przecież my nie prowadzimy dyskusji? Sam to ostatnio napisałeś :D
Chciałeś się pokazać, nie widzę w tym żadnych, ukrytych intencji. Skoro masz coś do mnie to trzeba było wejść na moją stronkę, to jest forum Cichopek jakbyś nie zauważył :D
Ty też wiesz co myślę, nie o Tobie (bo Cię nie znam), ale o Twoich wypowiedziach.
To nie jest NAMOLNOŚĆ koleżko tylko utrzymywanie ciągłości tematu - jak ktoś mi odpisuje to kultularnie staram się odpowiedzieć tejże osobie. To jeden z powdów, dla których ludzie zakładają swoje topicki. Chyba, że należysz do tych, którzy uciekają przed obroną swoich racji.

Cichopek w moim mniemaniu = Kulfonowi z 'Ciuchcii', możesz zrobić co chcesz, a moje zdanie się nie zmieni. Szczególnie, ze Ty chyba sam nie wiesz co chcesz napisać.

MADLEN

Cos ci sie chyba dziewczynko z tym goglem uroilo ;) Ale ciekawe co by sie w goglu wyswietlalo gdybys ty nie zmieniala ciagle nicka. Pewnie na 20 wypowiedzi 19 stanowiloby biadolenie o Cichopek, biednej malej zazdrosnej dziewczynki, ktora nie potrafi przezyc tego ze zwykla dziewczyna moze odniesc zyciowy sukces.

____16

Jaka zasłonka dymna :D Dla Ciebie kochany wrócę po Mundialu na SPOXMADLEN ;) To raz... A dwa... Bez względu na obecny nick, wyświetla się wszystko ;* Więc nie rznij głupka.

Mów mi jeszcze. Poprawka synku - nie 19 na 20, ale 20 na 20 :D

Nic mi sie kochany nie uroiło. Zresztą pewnie już sam to sprawdziłeś ;* Masz jakieś jazdy na psychice skoro próbujesz wszystkich 'zdeptać' swoją inteligencją. Faktycznie duzo kroczków już zrobiłeś, ale póki co chyba włożyłeś buty z delikatna podeszwą O_O

MADLEN

"squadra azurra" czyli Włosi :)
a Nesta to taki piłkarz, jakby ktoś nie wiedział :D
Swoją drogą NestaDance, to jesteś w świetnej sytuacji, jezeli chodzi o mundial bo "Twoja" drużyna gra w finale-po prostu bosko...
niestety "moja" drużyna (tzn. chorwacja) odpadła już w fazie grupowej...

veritaserum

6 długich lat wyczekiwałam na taki sukces. Bo jakby nie patrzeć tytuł Wicemistrza już mają ;) No i doczekałam się. O zgrozo! Francja. Jeszcze mam przed oczyma mecz finałowy Euro 2000. Włochy-Francja 1:2.
A na tym Mundialu historia lubi się powtarzać (a sędziowie mylić, ale to juz inna bajka). Trudno jest kibicowi włoszczyzny powiedzieć ZA CO, ale za to COŚ właśnie ich kocham. Będzie dobrze. Nawet przy wyniku 4:0 dla Francuzów.
Wiem, wiem. To FILMweb a nie PIŁKAweb, ale ostatnio jak już coś oglądam to tylko mecze :)

Chorwacja... Niewiele miałam okazji, aby się im przyjrzeć, że tak powiem. Wiele dobrych druzyn nie oglądalismy - Belgie, Norwegie, Danie, Turcje, Senegal, Nigerie czy aktualnego Mistrza Europy - Grecję. Za 2 lata wszystko się pewnie zmieni...

Pozdrawiam serdecznie

MADLEN

tak, ja też trzymam dziś kciuki za włochów. tyle tylko, ze nesta nie gra...
ale jest cannavarro więc luz :)
A mecze chorwacji oczywiście były...wiem bo oglądałam =)

veritaserum

WŁOCHY :) Od zawsze i na zawsze!

Szkoda, że bez Nesty i Gilardinia, ale i tak jestem w 7 niebie.
Moje marzenie się spełniło...
Pozdrawiam ;*

veritaserum

Pozdrawiam ;*

veritaserum

Pozdrawiam ;*

MADLEN

ja też sie cieszę :) To było piękne...zwłaszcza ucieszyłam się, kiedy uświadomiłam sobie, ze francuzi są-na karnych- bez zidane'a, henry'ego, ribery'ego-po prostu miód =) A nesta był oczywiście później-przy odbieraniu pucharu:) Tylko szkoda, żenie grał. Ale "chłopcy" poradzili sobie bez niego. Myślałam, że zabiję zizou po tym karnym na początku!
Ja równiaż pozdrawiam =)

veritaserum

Tak... Włosi mieli farta :D Materazzi wymiata. Nic nie usprawiedliwia Zidane'a :D Takie są fakty.
Nesty żal :/ Myślałam, że zabiję Lippiego, że chłopaka nie wystawił. Del Piero to raczej nie był dobry wybór. Wszystko skończyło się szczęśliwie [dla mnie przynajmniej].

Nie pamiętam Chorwacji :) Ja to mam głowę. A Cichopek zaszczyt, że na jej forum dyskutujemy o PIŁCE :) ;*

MADLEN

no tak-dyskutujemy :)
Ale chyba nawet w temacie było "tę wypowiedź kieruję do SQUADRA AZURRA" więc siłą rzeczy...

veritaserum

Więc właśnie. Do końca z całą Squadrą Azzurrą się nie identyfikuje, wiec sobie zmieniałam na czas MS, ale po co zmieniac :)

MADLEN

Mój cudowny komentarz. Szkoda, że sama nie wiem co ja tam napisać chciałam. Jest 01:15 i ząb mnie boli, także wybacz :)
Zmieniłam nick na Squadra Azzurra, a potem na Nesta Dance, bo nie ze wszystkimi Włochami się tak bardzo identyfikuję jak z Alessandro (dla mnie obrońcą wybitnym). Miało byc tylko na czas MŚ, ale tak zostało :) Nie wiem po co to pisze. Tak tylko, bo ten ząb mnie boli i nudzi mi się. Wiem, że jestem głupia ;P Niektórzy tu stale mi o tym przypominają ;) Chwała im za to.