Katarzyna Cichopek

4,0
1 279 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Cichopek

Np. przeczytałam takie komentarze jak:
K.C. przewraca ciągle tymi swoimi oczkami jak lalka :D
Jak można powiedzeć, że kobieta o wzroście 160 cm jest ładna to...
Nie mogła się postarać chociaż tych kilku słów w ang. powiedzieć z akcentem (podobno się długo uczy...:P) Zamiast I will try.. I'd try się mówi...
itp.
A co wy na to? Widzieliście gdzieś tak trafne uwagi na jej temat? Jak tak to wpisujcie.
Ja osobiście nie jestem jej fanką ani jej nie nawidzę - po prostu jest mi obojętna. Ale trochę wkurza mnie, ze ją wszędzie leansują, ale i tak jest lepsza od tej zmanierowanej i piegowatej Weroniki Rosati...ble...!

Rosati ma szansę osiagnąc sukces ponieważ jest nieźle zapowiadającą sie aktorką .
I cóż z tego , ze jest piegowata ? To tylko dodaje jej dziewczęcej urodzie uroku ... Prócz tego ma ładne rysy twarzy i zgrabną sylwetkę .
Zmanierowana ? Nie sądzę . Taka jest my opinia .
A na Cichopek mogę co najwyżej nasrać . Na tym zdjęciu wyglada jak bulwa cebuli . Fuj !

użytkownik usunięty
MADLEN

Jak sobie chcesz, możesz jej bronić, ale wszyscy dobrze wiedzą dzięki czemu o niej trochę usłyszeliśmy - koneksje rodziny.

Niech sobie nawet bedzie ładna w twoim mniemaniu, ale ja w niej urody nie mogę się dopatrzeć..te jej rysy... Do tego jest cholernie pewna siebie (a to nie doda jej fanów)i na prawdę nie umie grać, czyta jakby dopiero co dostała tekst.

Mam nadzieję, że jej tatuś znów nie wyciągnie swojej komóreczki i nie zadzwoni tu i ówdzie,żeby córeczce "złatwić" choć małą rólkę, bo biedactwo rozpieszczone poczuje się niedowartościowane.

MAM NADZIEJĘ, ŻE NIGDY JUŻNIE BĘDĘ WIDZIAŁA JEJ NA EKRANIE! BŁAGAM, PRODUCEŃCI, NIE ZMUSZAJCIE MNIE DO WIDOKU TEJ WYSTYLIZOWANEJ I PRZEMALOWANEJ LALECZKI!

P.S. Ciekawe.. jeśli jest taka ładna, to jak wygląda bez tapety... nIe śdzę, zę ktoś wtedy uznałby ją za ładną... ble

Atak przy okazji to kilka ładnych aktorek dla porównania: Drew Barrymore, Keira Knightley, Sandra Bullock i Polskie aktorki - Joanna Liszowska, Joanna Jabłczyńska itp

Msz CALKOWITA RACJE ;) Wpieprza mnie ta Rosatijak malo kto. Gdyby nie rodzice gowno by osiągnęla, bo niczym się nie wyroznia ta piegowata malpa. Zgadzam się z tobą w 100000000000000000000% ;)
Pozdro

FAKTYCZNIE CICHOPEK JEST OBLESNA ALE TY POUCZ SIE ANG, PONIEWAZ I'D TRY TO NIE TO SAMO CO I WILL TRY !!!! I WILL TRY MOZNA JEDYNIE SKROCIC DO I'LL TRY, NATOMIAST I'D TRY JEST SKROTEM OD I WOULD TRY, CHCIALAS BLYSNAC SWOJA ANGIELSZCZYZNA ALE CI SIE NIE UDALO

cykutia

Cichopek obleśna ??? Aktorka z niej żadna , ale jej urodzie nie można nic zarzucić.Lepiej sama spójrz w lustro wredoto !!!

użytkownik usunięty
cykutia

Everybody make mistakes! And it was one of them. I know that the shorteg form of I will is I'll. It's not a problem! Don't be so exact!
And really I didn't wont to shine I only try to underline how not natural was her english!

użytkownik usunięty

Again I make mistake -) no shorteg but shorter! Ok? I know how to write that world, but if I'm in a hurry that is probable that I'll do some errors!

ja tam jeszczze spoor innych bledow widze!!! nie ma czegos takiego jak how not natural, dowiedz sie lepiej jak sie tworzy slowka przeczace

To sa "trafne uwagi"? Mi to raczej wyglada na wyladowywanie frustracji zazdrosnej dziewczynki.

____16

Nie zaprzeczam temu , iż Weronice Rosatti udało się wypłynąć dzięki rodzicom . Cóż , tacy rodzice pomagają . A Twoi by tego nie zrobili ?
Nie wierze jednak , że udałoby sie jej osiągnąć cokolwiek gdyby nie miała talentu . A rola w "Pitbullu" udowodniła , że może w przyszłości zrobić jeszcze więcej .
Gusta i guściki .
Mnie się osobiście jako kobieta-dziewczyna podoba . Twarz ma bez zarzutu . Resztę też :)

MADLEN

I will try wyraża zamiarzenia próby , a I'd try fakt , że się próbuje
?
To faktycznie to samo nie jest .

MADLEN

Widze, że niektóre panienki leczą kompleksy na forum. Nie wiem co komu przeszkadza, że ktoś pojawia sie w kolorowych gazetkach - a to trzeba czytać? pozdrawiam sfrustowane nastolatki

"Jak można powiedzeć, że kobieta o wzroście 160 cm jest ładna to..."
- to co?
Moim skromnym zdaniem kobieta nie powinna być zbyt wysoka... Wysokie nie mają lekko. ;) Małe jest piękne!

Kathy_Selden

Zgadzam się, mała. I też lubię Kasię Cichopek. Szkoda, że już jest zajęta. Może ty jesteś wolna, kotku?

Crazy_American

Crazy, nie podlizuj mi się tu. I nie mów do mnie kotku.

Zazdrość, zazdrość, zazdrość, zazdrość, zazdrość, zazdrość... Po co? JEsteś tylko kolejna zazdroszcząca jej kariery i wyglądu. Jestes załosna...;-)

Piotr_W_

zlosny jestes.. nie mozna nic krytykowac bo odrazu ci zarzuca zazdrosc, wyobraz soie ze wedllug mnie cichopek jest brzydkaaaa niska gruba wlcowata, natomiast ania mucha jest piekna, i co zarzucisz mi zazdrosc ograniczony czlowieku???

Nie mam nic do Cichopek ale np Rosati czasami mnie wkurza...uważam, że jest zbyt zarozumiała bo ma wszystko co chce, a Cichopek do wszystkiego musiała dojść sama ...

agateczka

OJEJKU AGATECZKA - ile ty masz latek dziewczynko 13 skończysz w przyszłym roku?

GDZIEŚ ktoś na tym forum napisał, że CICHOPEK mam tatusia w show biznesie tak jak i Rosati ;P Tylko, że Rosati to ładna, szczupła, radząca sobie z grą dziewczyna. A Chichopek wyglada jak monstrum (daleko sięgać sie będę wystarczy spojrzeć na to foto tutaj) małe i krzywe. Z obwisłymi dojarami.

Nie porównujcie jej nawet z Rosati - każdy głupek chocby nie wiadmo jak ślepy dostrzegł róznice miedzy bydliną, a prawdziwą kobietą da lux ;P

Taaa... musiała dojść sama :D:D:D Tatuś ją wcinął grubaszątko :P

MADLEN

To Rosatti jest jeszcze gorsza! Przemądrzała lalunia. W jakimś wywiadzie wypaliła do dziennikarki "Gdybyś wiedziała kogo znam i kto jest moim przyjacielem spadłabyś z krzesła" Drugi wywiad "ja to teraz gram u Lyncha to takie wyróżnienie bo to znakomity reżyser, nie było łatwo dostać się Polce na casting" Ja zaciekawiony wchodzę na filmweb co to za film? Patrze a to film Polska -USA i 3/4 obsady to Polscy aktorzy. Chyba Rosatti żyje w swoim świecie?

Jak ją jeszcze raz zobacze w reklamie loterii "Przyjaciółki" to rozwale telewizor.

nighta_day

Co wy od niej chcecie ? Dziecko sie stara , dajcie jej szanse - nie skreslajmy jej ot tak , mówicie o niej jakby nie robiła nic innego tylko wystepowała w Tancu z gwiazdami i M jak miłosc

Pignon

a tak prawdę mówiąc, to hello, o co wam wszystkim chodzi? sprzeczka między wami na temat: gwiazda której z pań świeci najmocniejszym blaskiem. what for? każdy ma swój gust, nie żal wam czasu na takie spory?

polacy, tolerancyjny naród
- Cichopek: gruba
- Rosati: piegowata

a ja mam 177 cm wzrostu. też źle.

świat nie polega na tym, by szukać ideału!

zresztą - pytanie podstawowe - czy miejsce w showbusiness'ie dostaną tylko ci o nienagannej figurze i alabastrowej cerze?
najlepiej oglądać przesłodzone cukierkowe damulki o wymiarach 'zero' i przymykać oczy na ludzi na ulicy. wg mnie o miejscu na ekranach nie powinny decydować wymiary ciała - umiaru ludzie, umiaru!

9/10 - Cichopek ale wQrza mnie to że cały czas wszędzie jej pełno !!!!, -10/10 dla Rosati.. w życiu nie wdziałam takiej twarzy jaką ma ta "super aktorka"... no koment ;P

ja rowniez w sumie nic do niej nie mam ale zbytnio a nia nie przepadam...wydaje mi sie troche sztuczna...a co do urody to brzydka nie jest ale wedlug mnie nadzwyczajnie piekna tez nie

Agusia

Ku*wa co wy macie do niskich dziewczyn? a myslicie, że wysokie, chude topole są lepsze? ja pier*ole, kto ocenia człowieka po wzroście to jest pustym człowiekiem bez kitu. Widziałam duuużo ładnych mniejszych dziewczyn niż tych wysokich. popukajcie się w głowę pustaki je*ane! ;/