Katarzyna Cichopek

4,0
1 287 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Cichopek

moim zdaniem jest bardzo dobrą aktorką, miłą dziewczyną i dobrze tańczy:)

La_Mouche

Jest aż za miła - bardzo dyplomatycznie odpowada, aż mdli mnie jej postwa. Nie ma w niej charakteru, mówi ludziom to co chcą usłyszeć i tak umiejętnie by się nie narazić nikomu. Jakbym zagrała w M jak miłość to też byłabym gwiazdą mimo że grałabym jak drewno. Taką karierę właśnie zrobiła Kasia oraz Mroczki, mimo że nie potrafią zupełnie grać to sa gwiazdami. Jeśli zaprezentuja coś swoim talentem w innym filmie to zmienię zdanie a póki co...Kasia jest ładna i ładnie tańczy ale jest słodką idiotką i takie jest moje zdanie.

sylwunia_77

Właśnie zauważyłem, że w dzisiejszym społeczeństwie osoby bardzo miłe, kulturalne i dyplomatyczne są tylko krytykowane i uważane za sztuczne, przesłodzone i fałszywe...Róbcie tak dalej to napewno nasze społeczeństwo dojdzie daleko...

pawelluci

Mam prawo wyrazić swoje zdanie - po to jest to forum. Może innym się podoba taka bezcharakterność i dyplomatyczność. Owszem lubię jak ktoś jest miły i kulturalny ale nie lubię jak ktoś jest mdły. A taka właśnie jest Kasia Cichopek. Nie wiem czy jest sztuczna czy nie, oceniam to co widzę. Nie potafi jasno i wyraźnie określić jakie jest jej stanowisko w danej sprawie, zawsze tak umiejętnie i dyplomatycznie odpowiada aby się tylko komuś nie narazić. Nie wierze w to że nie ma swoich antypatii w mediach że nigdy się nie denerwuje i nie pokazuje smutku. A takie oddaje wrażenie - ze ma 24h na dobę przykjenony uśmiech i mówi jak prawdziwy Amerykanin że jest wszystko OK

La_Mouche

Bo jak oglądam takie AKTORKI jak Janda, Seniuk, Komorowska - można by (na szczęście) długo wymieniać - to później płakać mi się chce gdy widzę, że taka Cichpoek jest ulubioną aktorką Polaków......................

La_Mouche

moim zdaniem tez jest dobra aktorka i dobrze tanczy. W finale 3 edycji pokazala im jak sie tanczy hehe ;)

Starzyk_2

No dobrze tańczy trzeba jej to przyznać, ale aktorstwo...proszę Cię... zero talentu. Jest w Polsce mnsótwo aktorów przez duż A , jednak Cichopek się do nich nie zalicza.

Starzyk_2

A co w niej najładniejsze piersi, piersi piersi