nie wiem jak ona mogła otrzymać tytuł najpiękniejszej, pewnie tam głosowały starsze panie fanki M jak Miłość, czy kobieta 155cm wzrostu okrąglutka i miejscami grubawa w dodatku z krótkimi nóżkami to wzorzec urody ?Zdarzyło mi się oglądnąc Taniec z gwiazdami i stwierdzam, że wzór kobiecej urody to Dominika Kublik, piękna zgrabna dłuuuugie nogi, bardzo kobieca, a Cichopek wygląda jak dziecko. Poza tym jak można być takim słodkim bleee, to jest nienaturalne, ja wolę Ankę Muchę która przynajmniej nie udaje i ma dużo więcej do powiedzenia przy tym jest piękna ma bardzo regularne rysy twarzy, Cichopek jest strasznie nieproporcjonalna, taniec z gwiazdami to jej chociaż wyszedł na plus bo widać że schudła, poza tym przed tańcem z gwiazdami spotykała się z innym chłopakiem jak zobaczyła Hakiela to odrazu ją zaczeła ........ swędzieć i poleciała do niego. Nie oszukujmy się ale jak facet ma wykształcenie itd to jest atrakcyjny w oczach kobiety ponieważ kobieta ma już takie coś zakodowane "mężczyna zapewnie byt i jest silny", poza tym w tańcu z gwiazdami cały czas się na niego gapiła jak na jakieś bóstwo już by nie robiła z siebie takiej idiotki. u Majewskiego (uwielbiam tego gościa) jak zobaczyła Hakiela to się zaczęła cieszyć jak dziecko a później Hakiel się zmył w połowie programu i nawet się z nią nie pożegnał, cały czas się do niego klei i manifestue swoją własność boi się że jej ktoś go odbierze, nic dziwnego Hakiel to łakomy kąsek..... a ona taki mały krępy grubasek, poza tym hakiel miał brać udział w 3 części tańca z gwiazdami, jednak go tam nie ma ......... czyżby Kasiunia zabroniła