Katarzyna Cichopek

4,0
1 279 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Cichopek

nie lubie jej brzydko tanczyla i glupio ze wygrala TZG a jej gra w m jak milosc kosznar
zwykly guminis

virginia_virgi

Widzę, że w ogóle nie znasz się na tańcu! Co to znaczy, że tańczyła "brzydko"? Brak Ci jakiś konkretnych argumentów, żeby uzasadnić swój stosunek do niej??? Jeśli tak to lepiej się nie wypowiadaj;-) A może zazdrościsz jej urody?;-) Jeśli chodzi o grę w "M jak Miłość" to mimo wszystko uważam, że Kasia jest barwną i ciekawą postacią, bez niej serial na pewno straciłby na wartosci.

użytkownik usunięty
ElaTheBest

Jednego nie rozumiem. Dlaczego, gdy ktoś krytykuje Cichopek, zaraz jest uznany za osobą, która zazdrości jej urody. Osobiście nie widzę w niej nic specjalnego. Taka sobie, nudna, przesłodzona dziewczyna jakich pełno. Czym wy się ludzie zachycacie? Bo chyba nie jej grą aktorską... Chociaż wierne faneczki pewnie podziwiają jej ''wspaniały talent aktorski''.

Akurat w TZG tańczyła bardzo dobrze i słusznie wygrała; wcześniej nie miałam nic do niej i nawet ją lubiłam, ale teraz zaczyna mnie irytować.

virginia_virgi

ogladam m jak milosc i uwazam ze nie umie grac.
nie jest ladna nie ma talentu aktorskiego !!!!!!!!

Pink_147

to zagraj lepiej, debilko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!