Katarzyna Cichopek

4,0
1 279 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Cichopek

Proszę bardzo: m jak miłość, taniec z "gwiazdami", "jak oni śpiewają", reklama jakichś perfum, reklama kawy w TV, sprzedawanie hurtowo swojego wizerunku najbardziej brukowym i tandetnym pismakom... TO MA BYĆ SKROMNOŚĆ!!!??? jeszcze to żałosne otwieranie szkoły tańca - ciekawe kto tam przyjdzie?!

vistula_wolczanka

Zapomniałaś o reklamowaniu bielizny przez słodką, niewinną Kasię.

vistula_wolczanka

160 wzrostu, udka jak u kwoki i ciałko jak mors - takie mamy w polsce tancerki.. Brak słów...

Nieaktywny_2

a co masz do niskiego wzrostu ? debil. to że ma tyle to nie znaczy, że jest gorsza ;/ głupie myslenie pojebanej osoby

cameron88

skromna? przepraszam bardzo ona o sobie nie mówi jak doda , że jest doskonała itd .;> Ty dziewczyno puknij się w głowe zanim coś wypowiesz;> To że ma 5 minut io jakieś tam swoje propozycje to chyba moze to wykorzystac. a Ty bys nie korzystała? jak juz masz kogos oskarzac o brak skromnosci to obrazaj dodę, dziwko . pewnie jestes tak samo kiczowata i pierdolnieta jak ona

cameron88

Aleś kulturalna... Mama cię nie kocha, bo nie miała czasu, by cię wychować.

Kinomaniaczka_

Eee reklamy i to wrzystko to jeszcze nic ;p do tej pory nic do niej nie miałem ale skoro kupiła dom za 2,5 miliona zł i ma spłacać raty przez 30 lat to świadczy o tym że ma nierówno pod sufitem ;( może mysli że przez 30 lat wrzystkie firmy będą sie zabijać o to żeby reklamowała ich produkty ?? w koncu kasa sie skonczy i będzie z nią źle

Sidewinder

Ona rzeczywiście jest rąbnięta i to zdrowo... Po jakiego czorta potrzebna jest jej taka droga chata?!

Kinomaniaczka_

eee chate to kazdy by chciał nie oszukujmy się :) ale o tym że jest rąbnięta świadczy to ze miesięczna rata to 15 tys zł .. jak sie skończą propozycje do będzie z nią źle

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
cameron88

"wiec z laski swojej nie pisz o kims/czyms o czym nie wiesz. i popatrz na siebie". Mnie upominasz, a ty nie widziałaś mojego domu, więc skąd możesz wiedzieć czy "żal mi dupsko ściska", jak to elegancko ujęłaś. A może się mylę?

P.S. Twoje wyszukane epitety zwracam ci podwójnie.

vistula_wolczanka

Nie kłóćcie się - daj ludziom sie wypowiadać...

A zresztą i tak już nikt tu nie wchodzi, a dziwne... Do Kasi nikt nie zagląda?