Przepraszam jej ewentualnych fanów, ale do cholerki co ta kobieta tam robi? Pojęcia bladego
o śpiewaniu nie ma, zresztą tak samo jak i o aktorstwie. To nie jest program 'Kasia Zielińska
Show' i nie musi się tak popisywać. Przegrywa ciągle z drugą 'gwiazdą' Koroniewską i swoje
frustracje na uczestnikach BNG wyładowuje. Żenada. Powinna kobieta się skupić, żeby być
lepszą aktorką, a nie podrzędną celebrytką, do której tak jej się śpieszy. Szkoda, bo ładna
kobieta, ale nie w parze idzie jej uroda, ani z talentem, ani pokorą.
Nie przesadzajmy, nie jest zawodową piosenkarką, a wymądrza się jakby nie wiadomo co już słyszała i gdzie nie była. Ja też jak śpiewam to nie fałszuję, ale taka ze mnie piosenkarka jak z koziej du** trąbka ;)) Jej udział w tym programie ma tyle samo sensu co Liszowskiej w 'Got to dance', która tyle tańczyła co na parkiecie TVN-u w TZG. Ogólne chodzi mi o to,że w takich programach powinni być zawodowcy. A ona nie jest zawodową piosenkarką. Jurorem w tym programie mógłby być każdy z jego uczestników prędzej od niej.
Zgadzam się.
Widziałem odcinek "Tak to leciało" z jej udziałem.
Okropnie śpiewała...
Więc moim zdaniem nie nadaje się żeby oceniać innych w "Bitwie na głosy..."
Gdyby była ładna i sympatyczna to chociaż byłaby ozdobą...ale niestety ładna nie jest.
Szczególnie jak ma ulizane włosy,które wyglądają jakby były tłuste,albo blond peruka ...
I ubranie typu mundurek szkolny jak tydzień temu.
Do tego jest niesympatyczna,arogancka.
Zresztą Alicja lepsza nie jest....
Niestety w jej powodu musiałam ograniczyć się do oglądania na YT poszczególnych utworów, bo jej narzekania nie da się słuchać.
Ja oglądam w tv,ale jestem zawszę dobrze przygotowany na to.
Bez % nie masz szans oglądać zielińskiej.
Dlatego zawszę mam coś %....:)
Polecam :)
Wtedy nie przejmujesz się tym co mówią :P
Skupiasz całą uwagę na %, a po nich wszystko się podoba :P i wszystko można znieść.
Nawet głosowanie ludzi....A to też nie jest zbyt sprawiedliwe,fajne.
Myślę, że Zielińska powinna wrócic do swoich naturalnych, czarnych włosów, bo bardzo ładnie w nich wygladała.
Ta jej obecna fryzura (rude, ulizane włosy) jest okropna. Odbiera jej urodę. Ja nie wiem kto jej to doradził. Chyba Jacyków:P
Ona chyba nie ma w domu lustra
Ostatnio cała ta komisja zaczyna mnie wkurzać. A najbardziej ten Tytus.
W ogóle w tej 3 edycji strasznie krytykują
Ogólnie jesli chodzi o jury w tych wszystkich programach typu Gwizdy na smrodzie są sami specjaliści od wszystkiego.. szkoda gadać.. w ogóle tego nie oglądam bo żal patrzeć.. a Zielińska wygląda w tej swojej pięknej fryzurce jak ulizany chłopiec z gimnazjum. Zero talentu a zachowuje się jak wielka gwiiazda.
Paczi racja.Rozumiem,że w stacjach komercyjnych typu TeVałEn i Polsat pokazują takie bzdety,ale do jasnej cholery co te programy robią w publicznej telewizji??Taniec z gwizdami,tańce na lodzie,bitwy na głosy,jak oni śpiewają,kocham cię Polsko.Wieczorem nie ma co oglądać bo albo głupie seriale o homorodzince.pl albo szity o tańcach i śpiewaniu.
Z rana jak człowiek ma wolne to znowu 3 godzinne bzdury pytanie na śniadanie,w którym pierniczą o niczym a my musimy na celebrytów płacić abonament.
Claudia właśnie chciałem temat założyć,ale mnie uprzedziłaś.Zielińska,Koroniewska,Mroczek,Cichłopek to dowód na to jak grając w durnych tasiemcach można zostać celebrytą.
Tak to wygląda w świecie showbiznesu.Pamiętam jak kilka lat temu nawet z uczestników big brothera zrobiono wielkie gwiazdy.Cóż ludzie uwielbiają głupotę bo nad głupimi programami i serialami nie trzeba myśleć.