Siemka!
Czy ktoś się ze mną zgodzi, że Katherine Moennig w serialu "The L Word" w roli Shane jest najlepsza ze wszystkich pozostałych dziewczyn w tym serialu ??
Ona jest tak beznadziejna, że ja po prostu nie mogę tego znieść! Od początku do końca - mogę to już stwierdzić - jest popieprzona! Każdemu po kolei miesza w życiu! I jeszcze w 6 sezonie wydarzyła się najgorsza rzecz z możliwych... Oczywiście z nią w roli głównej! Jenny = psychopatka!
Sceny z Shane mogłabym oglądać bez przerwy! Uwielbiam te momenty kiedy pojawia się na ekranie i nie wiadomo, z czym tym razem wyskoczy :P
Oglądałam video! Zajedwabiste :D Kurcze, jaki przypadek ;)
"Fuck" uwielbiam to słowo! I jego różne odmiany typu fuck it lub fucking po polsku i w innym języku!
Też tak bywa. To jesteś na wielkiej Paige tzw. Blond Terminatorce która kręci z Shane?, o ile mnie nie myli moja intuicja po obejrzeniu filmików na youtube! Tak tak też bym go mogła oglądać wciąż i jeszcze z milion razy!
Prawie skończyłam 6 sezon - aktualnie jestem na 7 odcinku. Także pewnie stanie się to dzisiaj... obejrzę finał TLW.
ajjj... s06e08 cos dziwnego pamietam ten odcinek scena po scenie jest troche dziwny ale do zniesienia ;DD haha
OmFg t marynarki sąąą boskie ;)) rozgladam sie po sklepach ale nie widze... ale jak cos zobacze dam cynk ;D styl Shane jest super ;Dale na peewnie gdzies idzie to zobaczyc, poniewaz jak na pewno wiecie to po nakreceniu podajże juz nie pamietam ktorego sezonu wyszla cala kolekcja TLW ale nic nie widzialam ('',);d jedynie czytalam o tym ;DD
jenny najgorsza bohaterka serialu zgadzam sei z wami ;DD
mam nadzije ze temt na forum nie bedzie martwy i zancznie sie cos ciekawego ;D jak tylko bedziecie slyszec badz czytac jakies newsy to piszcie ;DD
Jej marynarki są po prostu piękne. Dzięki, jakby co o ten cynk z marynarką. Styl ma jedyny w swoim rodzaju. Jenny- grrr!wrrrr! tyle mogę tylko powiedzieć bo mnie trzęsie z powodu jej głupoty!
no jezeli chodzi o ten cynk mam dwie marynarki!!! haha nie moglam sie oprzeć i kupialam odrazu 2 ;DD a znalazlam je w reserved ;] poniewaz nie bylam pewana jaka ta marynarka ma byc meska czy damska(chociaz ja generalnie mam inny styl od innych i ubieram sie w meskie rzeczy ;) ale to poprostu moj styl) kupilam je na dziale damskim chociac one raczej wygladjaa na taki unisex ;D ale sa zajebistee i wcale nie drogie ;d haha pozdrawiam ;))
Oooo! Ty szczęściaro! Zostały jeszcze jakieś czy wykupiłaś 2 ostatnie?! Widzę, że mamy podobny gust jeśli chodzi o ubieranie.
hah na pewno zostaly i na pewno znajdzieesz jakies z tego typu ;DD haha bo naprawde w sklepach jest duzo takich rzeczy tylko trzeba poszukac ( a ja nieszczególnie lubie zakupy wiec dizs sie troszke pomeczylam)
haha musze sie pochwalic ;D... dzis wyskoczylam na testy w mojej marynarce ( w tym momecie zdradzam swoj wiek bystrzaki xd ;) ) wszyscy uwazali ze wygladam troche inaczej bo co prawda to odbiegalo od mojego dotychczas kreowanego przezemnie stylu ;] opinia moich kolegow byla zachwycajaca wszyscy uwazali ze wygladam zajebiscie ;)) i mowili zeby czesciej sie tak ubierala ;DD życzę szczescia w poszukiwaniu marynarki bo to naprawde super sprawa ;) hah pozdrawiam ;) marynarka + biala koszula i luzny cieki krawat ;-) jednym slowem miazgaa ;D
Testy mogą być w każdym przedziale wiekowym więc ciężko się domyślić, chyba że są jakieś ogólno polskie tylko ja o tym nie wiem:)! Po prostu New Image! Gratulację! Ja wciąż szukam i szukam, w końcu znajdę, taką bynajmniej mam nadzieję. O tak tak luźny cienki krawat to też sehr sehr gut idee! Jeszcze sprawa dołu... nie pochwaliłaś się w tej sprawie, co potrzeba by mieć idealny strój?
no cóż nazwiecie mnie gówniarą (do matury mi daleko a podstawówkę już skończyłam ('',) ) ;p...
'idealny'- moj strój nie byl idealany poniewa na codzien nosze męskie jeansy to cóz moglam ubrac ;p ciemne jeansy ale nie takie jakies szerokie w sytul amerykanskich gangow ;p( moge chyba stwierdzic ze wygladalam 'bardzo Shane'xd )
Moj styl chyba pozostanie taki jak przedtem dorzucam jedynie marynarke, wiec wykluczam nowe wcielenie czy nowy image ;p
ajj... a ja myslalam ze bede tu odstawac od sredniej wieku haha ;)
~oczywiscie to powiedzenie z TLW ;)
No to teraz wiesz,że nie ty jedna tak myślałaś. Chyba albo jeszcze tego nie widziałam albo po prostu gdzieś mi to wyparowało po drodze!
Ja też się cieszę. Po prostu muszę się pochwalić(mam nadzieję, że nikt nie będzie mi miał tego za złe), trafiłam dziś marynarkę (nareszcie!)tzw. wedle powiedzonka "bardzo Shane"! I jestem niesamowicie zadowolona!
łooo gratulacje !! ;D haha mam nadzieje ze bedzie sie wygodnie nosic ( bo jak dla mnie to te marynarki sa nie wygodne ale trzeba placic czyms zeby dobrze wygladac) ;P
Dzięki.Nosiła się wygodnie,ale jak na dłuższą metę to się okaże. Ja też mam nadzieję, bo jak nie to...! No tak by dobrze wyglądać to trzeba cierpieć na różne sposoby.
Dzięki. Na chwilę obecną nosi się wygodnie. A jak na dłuższą metę to się okaże. Ja też mam taką nadzieję, bo jak nie to...! Racja, by dobrze wyglądać to trzeba cierpieć na różne sposoby.
No właśnie! Marynarka "przeszła chrzest bojowy", który trwał 7 godz. w minioną sobotę i zaliczyła go na ocenę celującą z plusem!
Rozumiem, że odcień marynary. To czerń, głęboka czerń. A jakie twoje są odcienie, jeśli wolno spytać?
jedan czarna ;D a druga szara odrazu dodam ze lepsza ;D taki lepszy krój i wygodniejsza ;D i wole szara ;DD
Krótko mówiąc szara ma jasną stronę mocy. Master Yoda już Cię lubi:) To rozumiem że sportowe te marynarki, bynajmniej jedna, tak? Bo moja to jest typowa, że tak powiem "wyjściowa".
ta czarna to taka typowo elegancka... ;D a w szarej chodze czasem nie (zapominając o moim dotychczasowym stylu) & T-shirtu. ;)
heh widzę, że nie tylko ja zapragnęłam powiększyć garderobę o marynarkę w stylu Shane ;D W sumie preferuję podobne ciuchy, ale takich marynarek jeszcze nie miałam. Po dłuuuugich poszukiwaniach dopadłam na razie jedną w Orsay'u, ale ponieważ jeszcze mi mało, teraz wybiorę się do Reserved, skoro tam też można coś upolować ;) Po coś szarego tym razem :) Tak mnie zastanawia o jakim kroju piszecie, że jest niewygodny??
A może macie jakiś sprawdzony sklep, gdzie można nabyć t-shirty jakieś fajne nie za drogie, z normalnego materiału, bo szukam i szukam i znaleźć nie mogę, teraz tak udziwniają wszystko :/ a wypadałoby powiększyć domowe zasoby.
Pozdro
haha ... t-shirt to najlepiej w NY jak ma byc nie za drogi ;p przynajmniej ja tam kupuje ;D oczywiscie dział meski ;D ;D ;D ;)) chyba ze wolisz jakies damskie to juz zalezy jaki styl preferujesz ;))
Kurcze, widzę, że teraz jesteś guru ds. stylu Shane. Oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa. A do NY muszę się kiedyś wybrać, koniecznie.
No tak! Skoro mamy marynarki i koszulki, to czas pomyśleć teraz o sunglasses (at night)w stylu "bardzo Shane". Masz jakiś pomysł GURU gdzie by takowe dostać?
Tak na marginesie, to mam nadzieje gujsza że się nie obrazisz jeśli będę się do Ciebie zwracać Guru?
oczywiście że nie ;) czuję się zaszczycona ('',)
~jak na razie nie mam zielonego pojęcia gdzie można znaleźć, kupić ... ;D ale jakby coś gdzieś to na pewno dam cynk ;)
http://www1.pictures.gi.zimbio.com/DPA+2009+Gift+Lounge+Monte+Carlo+u7HOs3Sht1dl .jpg
Dokładnie to o takie mi chodzi, ale nie bardzo wiem jaki to model. A tak na marginesie, to po dziś dzień nie wiem co to za moda na czapkę-skarpetkę w dodatku jeszcze w lato. Nie dociera to do mnie
no widocznie taki kaprys albo może wiatr był haha xd ;d nie mam pojęcia gdzie można je dostać ;)) ( bo tak to nawet nie zwróciłam na nie uwagi ) ;p
Ja nie mówię, że w niej źle wygląda, wręcz przeciwnie nawet jej do twarzy(kamuflaż przed dzikimi fankami!)
hah ;D no zgadzam się wygląda w niej świetnie ! ('',) ;D
~ przede mną i tak by się nie ukryła hahaha.. ;d;d;d
nie mam pojęcia... chyba bym się rozpłakała i zaniemówiła (?) co bardzo ale to bardzo rzadko można u mnie ujrzeć... ale raczej odebrałoby mi mowę kurde nie wyobrażam sobie tego... nie wiem ;] a Ty? (jeśli można spytać) ;)) nigdy się nie zastanawiałam nad taką sytuacją ;)