Katherine Heigl

Katherine Marie Heigl

7,8
18 199 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katherine Heigl

Od jakiegoś czasu, jak fanka Grey's anatomy, śledzę kilka fanpage'y na Instagramie, związanych z bohaterami, serialem itp.
Ostatnio wpadł mi w ręce materiał jednej z fanek;dlaczego Heigl, piękna blondynka, dość lubiana przez widzów, dostaje tak mało propozycji i ról?
Okazało się, bowiem, że ta kobieta o twarzy anioła, jest bardzo trudna w współpracy, często nie pojawiała się na planie albo się spóźniała. Do tego miała bardzo częste spięcia z producentami, a w tym fachu wiadomo.. Ten producent powie tamtemu, a ten następnemu.
Dla fanów Grey's Anatomy- w odcinku strzelaniny w Seattle Grace-Mercy West Hospital, w jednej ze scen gdzie Gary Clark mierzy do Lexie mówiąc: "dziś miałem zamiar zastrzelić trzy osoby... dr Webbera, Sheparda i Ciebie" na jej miejscu miała stać właśnie Izzy (Katherine Heigl) ale tego dnia nie pojawiła się na planie.
Co o tym sądzicie? Jak wy oceniacie tę aktorkę?
:)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
broadway_lover

Hmm nie wiem, nie było mi jeszcze dane pracować z Katherine, ale oceniając jej aktorstwo - bardzo lubię.
Po prostu ma babka coś w sobie, że mogę ją ciągle oglądać czy to po raz piąty "Och życie", czy po raz dziesiąty "Brzydką prawdę"
:)